Edirne Trakya Üniversitesi rektörü kim?

Trakya Üniversitesi Dekanı kim?

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİN YENİ DEKANI PROF. DR. FİLİZ AKATA | Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Ahmet Hamdi Zafer kimdir?

Trakya Üniversitesi’nin Rektör Yardımcılığı görevine, Prof. … 18 Haziran 2019 tarihi itibarıyla Rektör Yardımcılığı görevini üstlenen Prof. Ahmet Hamdi Zafer aynı zamanda Devlet Konservatuvarı Müdürü, Balkan Senfoni Orkestrası Şefi ve Genel Sanat Yönetmeni olarak görev yapıyor.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Kim?

Mümin ŞAHİN. 1970 yılında Tekirdağ- Barbaros’ta doğan Mümin ŞAHİN; evli ve iki çocuk babası olup, ilkokulu Barbaros’ta, ortaokulu Tekirdağ 50. Yıl Ortaokulu’nda, liseyi Tekirdağ Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi’nde tamamlamıştır.

Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Kim Oldu?

Genel Sekreter Erengül ÖZDEMİR | Personel WEB Havuzu | T.C. Trakya Üniversitesi.

Rektör Erhan Tabakoğlu Kimdir?

Dr. Erhan Tabakoğlu, Ağustos 2016’da Trakya Üniversitesi Rektörü olarak atandı. Trakya Üniversitesi Rektörü olarak, hali hazırda 80 Balkan üniversitesinin üye olduğu Balkan Üniversiteler Birliği’nin (http://www.baunas.org/), “Daimi Yönetim Kurulu Üyeliği” ve “Kalıcı Genel Sekreterliği” görevlerini yürütmektedir.

Nilgün Tabakoğlu Kimdir?

Rektörlük tarafından yapılan açıklamada, “Hemodiyaliz Ünitesinde Sorumlu olarak çalışan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Nilgün TAN TABAKOĞLU, COVID-19 şüpheli ve pozitif hastaların diyaliz ihtiyaçlarının koordinasyonu ile görevlendirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Namık Kemal Üniversitesi Dekanı kim?

Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ Dekan V. 1962 yılında Kırşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir’de gerçekleştirdi.

Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreteri Kim?

Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve TÜB Dönem Sekreteri Dr.

Genel sekreter ne demek?

Genel Sekreter Ne Demek? Genel sekreter, çeşitli kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları, dernek ve üniversitelerin idari işlemlerini yürütmekle sorumludur.

Prof Dr Ahmet Muzaffer Demir kimdir?

Halen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi olarak çalışmakta ve Bilim Dalı başkanlığını yürütmekteyim. Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin Kan Merkezi, Terapötik Aferez Merkezi ve Hematoloji Laboratuvarı sorumluluğunu yürütmekteyim.

Erhan Tabakoğlu kimdir nerelidir?

Tekirdağ-Hayrabolu nüfusuna kayıtlı olan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ilk ve ortaokul eğitimini Kırklareli’nin Alpullu ilçesinde tamamladı. 1981-1984 yılları arasında, parasız-yatılı sınavını kazanarak Edirne Lisesi’nde öğrenim gören Tabakoğlu, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

Trakya Üniversitesi okullar ne zaman açılacak?

Trakya Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimleri belirlendi. Açıklanan akademik takvime göre 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirilecek ve 27 Eylül 2021 tarihinde dersler yüz yüze olarak başlayacak.

Namık Kemal Üniversitesi Başhekimi kim?

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat Altıntaş « HaberTrak – Tekirdağ Haber – Tekirdağ Son Dakika.

NKÜ diploma nasıl alınır?

Diplomalar, öğrenci kimliği ile Fakültemiz öğrenci işleri bürosundan teslim alınabilir. 20.01.2021 – 23.02.2021 tarihleri arasında mezun olan öğrencilerin diplomaları hazırdır. Diplomalar, öğreci kimliği ile Fakültemiz öğrenci işleri bürosundan teslim alınabilir.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Online mı?

Merkez kampüsü Tekirdağ Süleymanpaşa, Değirmenaltı’nda bulunur….

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Web sitesi http://www.nku.edu.tr