Gürcan Bilgiç hangi gazetede yazıyor?

Yorumcu Gürcan Bilgiç hangi takımı tutuyor?

mehmet demirkol, onder ozen, gurcan bilgic, emre bol, ahmet cakar, busah gencer, ridvan dilmen, sansal buyuka, abdulkerim durmaz, kemal belgin, atilla gokce bunlarin hepsi fenerli.

Gürcan Bilgiç kaç doğumlu?

Başarılı spor yorumcusu, muhabir ve gazeteci Gürcan Bilgiç, yukarıda da belirttiğimiz gibi 1965 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yani kendisi şu anda 2020 itibariyle 55 yaşındadır.

Ahmet Çakar hangi gazetede yazıyor?

Şu anda Sabah gazetesinde spor yazarlığı yapmaktadır. Beyaz TV’de futbol yorumculuğu yapmaktadır. atv’de yayınlanan Ahmet Çakar‘la Zor Karar yarışmasında da sunuculuk yapmıştır.

Gürcan Bilgiç hangi kanalda?

📍Gürcan Bilgiç, Ahmet Ercanlar ve Melih Şendil ile ‘Spor Fenerbahçe’ bugün saat 19:07’de canlı yayınla Spor Türkiye ekranlarında olacak.

Atilla Gökçe hangi takımı tutuyor?

objektif, fair play’e önem veren, yazılarında asla kulüp fanatizmi ve çığırtkanlığı yapmayan, özenli bir yazı biçemi olan değerli spor yazarı. beşiktaşlıdır ama diğer kulüplere olan yaklaşımı da en az beşiktaş’a olduğu kadar duyarlıdır. kıymetini bilmemiz gereken spor yazarlarından biridir.

Hangi spiker hangi takımı tutuyor?

Spikerler hangi takımı tutuyor?

  • İŞTE SPİKERLER VE TAKIMLARI. …
  • ERCAN TANER – BEŞİKTAŞ …
  • GÜNTEKİN ONAY – BEŞİKTAŞ …
  • KÜBRA HERA ASLAN – GALATASARAY. …
  • MURAT KOSOVA – BEŞİKTAŞ …
  • NEBİL EVREN – GALATASARAY. …
  • CEM DİZDAR – BEŞİKTAŞ …
  • UĞUR MELEKE – GENÇLERBİRLİĞİ

Serdar Kelleci kim?

milliyet spor yazari. tv yorumcusu serdar kelleci yeni jenrrasyon futbol yazarıdır. yazlilariyla ve futbol bilgisiyle yakında adından çok söz ettireceğe benziyor. on14 tv’de kendisini keyifle takip ediyoruz. yakında adından çok söz ettirememiş spor yorumcusu.

Ender Bilgin kaç yaşında?

Ender Bilgin (d. 1970, İstanbul), Türk spor spikeridir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu.

Ali Ece hangi gazetede yazıyor?

Hürriyet’in kovduğu spor yazar ve yorumcusu Ali Ece‘nin adresi bundan sonra Fanatik gazetesi olduğu açıklandı. Uzunca bir süredir ekranlarda futbol yorumculuğu yapan, çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapan Ali Ece bundan böyle Fanatik çatısı altında futbolseverlerle buluşacak.

Ali Gültiken hangi gazetede yazıyor?

Sabah Gazetesi yazarı ve siyah-beyazlıların efsane ismi Ali Gültiken de bu mücadeleyi değerlendirdi. İşte o yazı…

Zeki Durukan nereli?

Zeki Uzundurukan Trabzon, Beşikdüzü doğumludur. Zeki Uzundurukan, Fotomaç gazetesi genel yayın yönetmenliği yapmaktadır.

Gazeteci Atilla Gökçe kimdir?

Atilla Gökçe, 1945 İzmir doğumlu, gazeteciliğe polis muhabiri olarak başladı. … Gazeteciliğe 1964’te Demokrat İzmir Gazetesi’nde polis muhabiri olarak başladı. 1966’da Akşam Gazetesi’ne girdi. Daha sonra Tercüman Gazetesi’nde görev yaptı.

Deniz Gökçe nerede?

Halen Akşam Gazetesi’nde köşe yazarlığına ve Sky televizyonunda ekonomi yorumculuğuna devam etmektedir.

Erman Toroğlu 3 büyüklerden hangi takımı tutuyor?

Erman Toroğlu, koyu bir MKE Ankaragücü taraftarıdır. Aynı zamanda, futbol oynarken bu takıma uzun yıllar boyunca emek de sarf etmiştir. Hala, yazlığında Ankaragücü’nün meşhur flaması yer alır.

Kemal Sunal hangi takımı tutuyor?

Garip filmini takip edenler Kemal Sunal‘ın gerçekte hangi takımı tuttuğunu merak ediyor. Usta oyuncu Kemal Sunal, gerçek hayatta Fenerbahçeli olarak biliniyor.