Tadım Genel Müdürü kim?

Tadım kime ait?

Türkiye’nin lider paketli kuruyemiş markası Tadım, Mehmet Tekinalp tarafından 1971 yılında İstanbul’da kuruldu. 1940’lı yıllardan itibaren Antep fıstığı ticareti ile uğraşan Gaziantepli Tekinalp Ailesi, günümüzde üçüncü kuşak temsilcileriyle Antep fıstığı tanıtımına katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Emre Tekinalp kimdir?

Üniversitede uluslararası finans eğitimi alan Emre Tekinalp, bugün 39 yıllık aile şirketi Tadım Kuruyemiş’te yöneticilik yapıyor. Tekinalp, üniversite eğitimi sırasında okuldaki ilk yılından itibaren yaz aylarında ve hafta içi ders saatleri dışında aile şirketlerinde çalışır hep.

Tadım hangi holding?

Tadım Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye merkezli bir gıda şirketidir. Şirket, 1971 yılında Mehmet Tekinalp tarafından kurulmuş olup kuruyemiş üretimi yapmaktadır….Tadım (şirket)

Slogan Türkiye’nin tadı tuzu
Kuruluş 1971
Kurucu Mehmet Tekinalp
Genel merkezi İstanbul, Türkiye
Ürün Kuruyemiş

Ismet Tekinalp kimdir?

TADIM Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Tekinalp, 1957 yılında Gaziantep’te doğdu. Gaziantep Koleji’ni bitirdikten sonra İstanbul’da iş hayatına atıldı. Eminönü’nde baharat ve pastane malzemeleri ticareti yaptı. Babası Mehmet Tekinalp‘in ortaklarından ayrılarak sadece kuruyemişe yönelmesi üzerine, Tadım A.Ş.’ye girdi.

Mehmet Tekinalp kimdir tadım?

Mehmet Tekinalp, Antep fıstığının yanı sıra diğer kuruyemişleri de paketleyerek satmaya karar vererek 1971 yılında Tadım‘ı kurdu ve paketli kuruyemiş sektörüne adım attı.

Mehmet Ali Tekinalp kimdir?

Ararat Grubu’nun kurucu Mehmet Tekinalp, İzmir doğumlu aslen Ağrılı bir işadamı. Kuyumcu dükkanlarıyla Türkiye genelinde büyüyen ve gayrimenkul sektörüne de giren Grup, Selway’i 11 milyon 280 bin dolara bünyesine kattı.

Tadım Ülker’in mi?

Para Dergisi’nin haberine göre her yeni alana bir marka satın alarak giren Ülker, bu alışkanlığını yine bozmadı ve kuruyemişin önde gelen isimlerinden Eskişehirli Peyman’ı satın aldı. … Bugün Tadım, Peyman, Malatya Pazarı gibi markaların başını çektiği sektörün toplam cirosu 1.5 milyar dolara ulaştı.

Nuri Tekinalp kimdir?

İşadamı Nuri Tekinalp, 3 milyon liralık kira borcunu ödemeyen işletmeciye kızarak Ceshme Plus isimli otele adamlarıyla birlikte silahlı baskın düzenledi. İzmir Çeşme’de gündüz silahla otel basıldı.

Selway sahibi kim?

Ararat Grubu’nun kurucu Mehmet Tekinalp, İzmir doğumlu aslen Ağrılı bir işadamı. Kuyumcu dükkanlarıyla Türkiye genelinde büyüyen ve gayrimenkul sektörüne de giren Grup, Selway‘i 11 milyon 280 bin dolara bünyesine kattı.

Tekinalp Holding nereli?

Temelleri 1980 yılında İzmir’de atılan Tekinalp, 37 yılı aşan yolculuğunda; değişimin ve gelişimin hep bir adım önünde giderek sadece İzmir’in değil Türkiye’nin de en başarılı gruplarından biri haline geldi.

Ülker Türkiye’nin mi?

Türkiye‘de çikolata üretimini fabrikasyon olarak yapan ilk gıda işleme kuruluşu olan Ülker Çikolata, ayrıca dolgulu çikolatayı da üreten ilk Türk şirkettir.

Ülkerin sahibi Yahudi mi?

Asıl soyadları Berksan olan Ülkerler Kırımdan göçen ve Yahudi soyundan gelen isimlerin ağırlığı olan bir şirkettir. Burası da Kırım kökenli Rus Yahudilerinin adeta karargahı idi. Yani Musa’nın ticari sahada faaliyet gösteren şirketiydi.

Selway da hangi mağazalar var?

Yiyecek & İçecek Mağazaları

  • Burger King.
  • Bereket Döner.
  • Bolulu Hasan Usta.
  • Kahve Diyarı
  • Köfteci Ramiz.
  • Özsüt.
  • Pizza Pizza.
  • Sbarro.

Selway Outlet hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Selway Outlet yakınından geçiyor: 202, 25, 690.

Ahmet Tekinalp kimdir?

05/10/1978 doğumluyum. İzmir’de doğdum, büyüdüm. Ağrılı, bir ailenin ikinci büyük erkek çocuğuyum. Tekinalp Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmek- teyim.