Izmir Swiss Otelin sahibi kim?

Rıza Elibol kim?

35 yıllık meslek hayatı bulunan Swissotel Büyük Efes’in Genel Müdürü Rıza Elibol, bugüne kadar İstanbul, Ankara, Konya’da, yurt dışında ise İsviçre, Kuveyt, Bahreyn Nijerya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Özbekistan gibi ülkelerdeki büyük otellerde görev aldı.

Swiss Otel ne zaman açıldı?

Swissôtel markası 1980‘de kuruldu ve bugün Swissôtel The Bosphorus’te bulunan İstanbul, Singapur’da bulunan Swissôtel The Stamford ve Moskova’de bulunan Swissôtel Krasnye Holmy dahil küresel olarak 30’i aşkın otele sahiptir.

Swiss Otel kaç katlı?

Özellikler. Swissôtel Büyük Efes, 44,51 metre yüksekliğinde ve 12 katlıdır. Otelin zemin alanı 12.000 m², toplam inşaat alanı ise 38.500 m²’dir. 55’i suit olmak üzere 402 odası bulunan otelde on dokuz toplantı odası, iki restoran, iki bar ve bir kafe vardır.

Büyük Efes Oteli ne zaman yapıldı?

1964Swissôtel Büyük Efes / Açılış tarihi

Rıza Elibol nereli?

ELİBOL: İzmirliyim. Selanik’ten göç edip İzmir’e yerleşen bir ailenin çocuğuyum. Ancak ilkokula giderken İzmir’den İstanbul’a taşındık. Turizm sektöründeki kariyerime 1977 yılında, üniversitede okurken staj yaptığım İstanbul Etap Oteli’nde başladım.

Swiss Otel Genel Müdürü kim?

Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü Uğur Talayhan: “Güvenli alan sertifikaları gelecek”

Swiss Otel hangi ülkelerde var?

AVRUPA

  • Swissotel Tallinn. Estonya. Daha Fazla Bilgi. …
  • Swissotel Berlin. Almanya. Daha Fazla Bilgi. …
  • Swıssotel Bremen. Almanya. Daha Fazla Bilgi. …
  • Swissotel Dresden. Almanya. …
  • Swissotel Amsterdam. Daha Fazla Bilgi. …
  • Swissotel Krasnye Holmy Moskova. Rusya. …
  • Swissotel Resort Sochi Kamelia. Rusya. …
  • Swissotel Le Plaza Basel. Daha Fazla Bilgi.

Swiss Otel hangi grup?

Bugün Swissotel Hotels & Resorts olarak dünyanın en büyük küresel otel şirketi olan AccorHotels Group çatısı altına girmiş olup markamıza ve ilhamını İsviçre’den alan otellerimizden oluşan bu inanılmaz koleksiyona heyecan verici yeni bir bölüm ekledik.

Swiss Otel kaç yıldız?

2016 – 2020 Safe Hotels Executive Sertifikasına sahip Swissotel The Bosphorus, İstanbul şehrin merkezinde, Boğaz’ın Avrupa kıyılarında yer alan, beş yıldızlı lüks bir oteldir. Alışveriş ve canlı gece hayatına 5 dakika yürüme mesafesinde, Dolmabahçe Saray’ının tarihi bahçesinde 65 dönümlük bir Alana konumlandırılmıştır.

Swiss Otel Ankara nerede?

Swissotel Ankara Tesis Hakkında Başkent Ankara‘nın elit semti Çankaya’da bulunan Swissôtel Ankara, modern binası ve eşsiz donanımıyla misafirlerine hizmet vermektedir. Swissotel Ankara, Ankara‘nın ihtişamını ve konforunu duyularınıza yeniden tanıtır: Pürovel Spa & Sports ile lüks bir yaşamın keyfine varın.

Efes otel sahibi kimdir?

İzmir`in simgelerinden İzmir Büyük Efes Oteli‘ne Kent Gıda’nın sahibi Tahincioğlu Holding’le beraber 121.5 Milyon dolar teklif vererek otelciliğe soyunan Murat Vargı, işletmesini ise karısı Birgül Vargı’ya devretti. 2 Mayıs’ta açılacak otel, bundan sonra, Swissotel Grand Efes İzmir olarak hizmet verecek.

Izmir Efes otelin sahibi kim?

İzmir‘in simgelerinden İzmir Büyük Efes Oteli, dün düzenlenen ihalede 121.5 milyon dolar teklifveren, Kent Gıda’nın kurucusu Tahincioğlu Holding ve Turkcell’in yüzde 6.07 hisse ile kurucu ortağı Murat Vargı’nın oldu.

Uğur Talayhan kimdir?

Konuk Ağırlama Endüstrisinde 27 yıllık tecrübesi ile emektar bir Türk & İngiliz otelcisi sıfatıyla kariyerine Şef olarak 17 yaşında başladı, sonrasında Londra’ya taşındı ve burada 27 yaşında bir Executive Şef olarak tayin edildi, sonrasında Yiyecek & İçecek Müdürü olarak çalıştı, ve sırasıyla Londra’dan Portekiz’e, …

Swiss Otel kimlerin?

İSTANBUL’un önde gelen 5 yıldızlı otellerinden Swissotel, Hüsnü Özyeğin’in sahibi olduğu Fiba Holding’e satılıyor. Fiba Holding, dün yaptığı yazılı açıklamada, Swissotel The Bosphorus’un sahibi olan Anadolu Japan Turizm A.Ş.’nin hisselerinin yüzde 85.2’sinin satın alınması konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu.

Swiss Otel Ankara Kimin?

Antalya-Kemer’deki Kilikya Palas ve Elize Otelleri‘nin sahibi Elazığlı Şefik Gül’ün burada kurduğu yeni otel, SwissotelAnkara olacak. Mayıs ayına açılışı yetiştirilecek olan otel başkentin Yıldız Mahallesi’nde.