Corpse Bride kaç yaş üstü?

The Corpse Bride ne anlatıyor?

19 yüzyılda bir Avrupa köyünde geçen film, aniden yer altına gidiveren ve Ölü Gelin ile evlendirilen genç adam Victor’un hikayesini anlatıyor. Bu arada gerçek gelin Victoria da onu yaşayanların arasında beklemektedir.

Yukarı Bak kaç yaş sınırı?

YUKARI BAK 6+ Duygusal ve sürprizlerle dolu hikayesiyle ilgiyi hep diri tutan bir Pixar filmi daha…

Croods kaç yaş üstü?

7+ yaşlarındaki çocukların izleyebilecekleri “Crood‘lar”ın DVD’si ülkemizde çıkmıştı, hâlâ bulunabiliyor. iTunes, Google Play ve beIN Connect’ten de izlenebilmekte. Ayrıca filmden uyarlanan animasyon dizisi “Dawn of the Croods” da Netflix’te bulunuyor.

Corpse Bride kaç dk?

1 saat 17 dakikaÖlü Gelin / Süre

Corpse Bride sonunda ne oluyor?

Geride sadece Victor, Victoria ve ölü gelin kalıyor. Ancak aşkına kavuşmuş olmasına rağmen bu durum Victor’un içine sinmiş değil, hala ölü gelin için üzgün.

Ölü Gelin kaç yaş artı?

ÖLÜ GELİN 10+ Yönetmen Tim Burton’ın koyu bir romantizm içeren gotik animasyon filmi “Ölü Gelin”, stop-motion teknolojisinin de en güzel örneklerinden biri.

Yukarı Bak çocuklar için uygun mu?

Muazzam bir hayal gücü ürünü olan bu animasyon, çocukların hatta büyüklerin dahi hayal dünyasına hitap edebilecek düzeyde fantastik bir hikaye sunuyor. Ayrıca beton binaların arasında kalarak doğadan ve doğasından koparılan kent çocukları için de bu konuya minik bir dokundurma yapılıyor.

Croodlar 2 kaç yaş?

CROOD’LAR 2: YENİ BİR ÇAĞ 7+

Croods 2 kaç yaş üstü?

CROOD‘LAR 2: YENİ BİR ÇAĞ 7+

Sevimli Canavarlar kaç yaş üstü?

Hayli eğlendirici ve teknolojisiyle de tatmin eden bir film. 6-7 yaşından itibaren izletilebilir ama yine de hassas çocuklar bazı korkunç sahnelerinden ürkebilirler. Filmde gözüken bütün canavarlar ilk başta pek sevimli görünmeyebilirler ama kısa zamanda bu karakterlerin hepsine alışılıyor.

Kim Burton filmleri?

Filmografi

  • The Island of Doctor Agor (1971)
  • Stalk of the Celery Monster (1979)
  • Hansel and Gretel (1982)
  • Vincent (1982)
  • Frankenweenie (1984)
  • Pee-wee’nin Büyük Macerası (1985)
  • Beterböcek (1988)
  • Batman (1989)

Ölü Gelin nerede?

Özet. 1800’lerin sonlarına doğru bir Victorian kasabasında bir adam ve bir kadın Victor Van Dort ile Victoria Everglot nişanlanırlar.

Ölü Gelin müzikal mi?

Animasyon, Fantastik, Müzikal | 77 dk.

Ölü Gelin ne zaman çıktı?

3 Kasım 2005 (Güney Kore)Ölü Gelin / Gösterime giriş tarihi

Yukarı Bak filmi ne hakkındadır?

Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika’nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen’ın hikayesinin anlatıldığı yeni bir komedi.