Vaser ne demek?

Vaser liposuction farkı nedir?

Vaser Liposuction temel mantığı ile Liposuction‘a benzer. Fakat Vaser Liposuction‘ı Liposuction‘dan ayıran en önemli özellik ultrasound teknolojisidir. İkisini birbirinden ayıran diğer önemli özellik ise Vaser Liposuction‘ın yağ dokusuna etki etme şekli ile alakalı bir özellik.

Vaser liposuction mı lazer Lipoliz mi?

Vaser Liposuction işleminde vakum sistemi ile yağ dokularını tamamen dışarı alabiliyoruz. Fakat lazer lipolizde yağ dokularını içeride bırakılıp sadece içeride eritilir. Lazer lipolizde bu yağ dokuları eritilirken lazer teknolojisinden yararlanılır.

Vaser liposuction kimlere yapılır?

VASER Lipo teknolojisi kimler için uygundur? Eğer vücudunuzun kalça, karın, uyluk gibi bazı bölgelerinde ya da yüzünüz ile üst vücudunuzda diyet ve egzersiz ile erimeyen dirençli yağlarınız varsa VASER lipo teknolojisinden faydalanabilirsiniz.

Vaser liposuction kimlere yapılmaz?

Kalp hastalığı, diyabet hastalığı, böbrek hastalığı ve vücudunda herhangi sistematik bir rahatsızlığı olan hastalarımıza Liposuction uygulaması yapılamaz. Bu hastalarımız risk faktörü içerisindedir ve diyet programı önerilir.

Vaser liposuction ne kadar yağ alınır?

Tek seansta 8-10 kilo arasında yağ vücuttan dışarı çekilebilir. Ancak böyle yüksek miktarlarda yağ aldırmak vücuttaki dengeleri bozabileceği için hastalara tavsiye edilmez. Yağ miktarının en fazla 3’te 2’si alınır.

Vaser ultrasonik liposuction nedir?

Tıp literatüründe kullanılan adı ile Ultrasound Assisted Liposuction (UAL) ya da ticari adıyla Vaser Lipo ultrasonik ses dalgaları kullanarak yağları parçalamakta ve yağlar sıvı haliyle, popoya yağ enjeksiyonu, meme yağ enjeksiyonu ve yüzde yağ dolgusu amacı ile kullanılabilirler.

Lipoliz ile liposuction mı?

Aradaki fark şu: Liposuction”da yağ dokularını tamamen dışarıya alıyoruz. Bir vakum sistemi ile, negatif basınçla. Ama lipoliz dediğimiz zaman yağ dokularını eritiyoruz ama normalde içeride bırakıyoruz. Tanım olarak ikisi arasındaki en önemli fark bu.

Vaser liposuction tehlikeli mi?

Vaser Lipo diğer liposuction yöntemlerinde rastladığımız kanama, morarma ve ciltte dalgalanma benzeri sorunları önleme amacıyla geliştirilmiş yeni bir teknolojidir. Dolayısıyla vaser liposuction ileri, güvenilir ve sağlıklı bir liposuction yöntemidir.

Kimler liposuction yaptırabilir?

Liposuction sistemik bir sağlık problemi bulunmayan, hamile ya da yeni doğum yapmış olmayan herkese uygulanabilen bir yöntemdir.

Kimler liposuction yaptıramaz?

Eğer sık sık kilo alıp verme durumu mevcutsa uygulamanın başarıya ulaşması çok mümkün olmayacaktır. Eğer bölgesel yağ fazlalıklarına ek olarak deri sarkmaları mevcutsa bu yöntemle var olan sarkmalar toparlanamaz. Doğum yapan kadınlarda görülen karın duvarı sarkmaları da yine liposuction uygulamasıyla giderilemez.

Yağ aldırma en fazla kaç kilo verilir?

Liposuction ile yüksek miktarda yağ dokusu alınabilmektedir. Tek seansta 8-10 kilo arasında yağ vücuttan dışarı çekilebilir. Ancak böyle yüksek miktarlarda yağ aldırmak vücuttaki dengeleri bozabileceği için hastalara tavsiye edilmez. Yağ miktarının en fazla 3’te 2’si alınır.

Liposuction kaç beden inceltir?

Liposuction prosedürü sonucunda hastada kaç beden incelme elde edileceği hasta özelinde değişiklik göstermekle birlikte bir ile beş beden arası incelme sağlanabilir. Operasyon sırasında kişiden 3 ile 4 kilo kadar yağ alınması mümkündür. Alınan yağ saf yağ olup kişinin vücudunda ortalama 5-6 kiloya denk geldiği bilinir.

Vaser liposuction kaç günde iyileşir?

Vaser Liposuction ameliyatı sonrasında hasta ilk 8 saat içinde ayağa kalkar ve 3-5 gün içinde normal hayatına geri dönebilir. Ameliyatı sonrasında ödemlerin geçmesi 4 haftayı bulmaktadır ve hastanın ameliyat sonrası 2-4 hafta boyunca çok sıkı olmayan bir korse giymesi tavsiye edilir.

Lazer lipoliz ne işe yarar?

Vücut şekillendirme uygulamalarında güncel bir tedavi olan lazer lipoliz, bölgesel yağlanma ve cilt gevşekliği tedavisinde etkin olarak kullanılmaktadır. Basen, karın, bel, yüz, kol, bacak içleri, çene altı bölgesindeki yağlanmalara karşı lazer lipoliz uygulanabilir.

Lazer Lipoliz nedir?

Lazer lipoliz (yağ parçalama), liposuction yani yağ alma işlemi olmadan sadece belirli bir bölgedeki yağların parçalanıp, vücut tarafından emilmek üzere bırakılmasıdır. Çene altı (gıdı) ve kol içleri gibi sınırlı ve küçük miktardaki yağ birikimlerinde uygulanabilen yöntemdir.