Yörük Kizi Müslüman’ın katili kim?

Yörük kızı Müslüme kim öldürmüş?

Yörük kızı Müslüme Yağal’ın ölümünde sır perdesi aralanıyor! Gözaltında serbest bırakılmayan tek kişi dede olarak bilinen Hasan Yağal’dı. Hasan Yağal’ın emniyetteki ifadeleri değerlendirildi ve tutuklandı.

Müslüme nin katili kim cikti?

HASAN YAĞAL TUTUKLANDI Müslümenin cesedinin bulunduğu gün, jandarma ekipleri, annesi Selvi, babası Mehmet, dedesi Hasan Yağal, anneannesi, babaannesi, kardeşleri ve halasının da aralarında olduğu 9 yakınını gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında dede Hasan Yağal tutuklandı.

Yörük kızı nasıl öldü?

3 yaşındaki Müslüme, Gülnar ilçesinde 10 Kasım’da ailesi kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolmuştu. Arama çalışmalarının 10’uncu gününde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, bir komşusu tarafından küçük kızın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Muslume nasil oldu?

Geçtiğimiz ay Mersin’de kaybolan ve 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Müslüme Yağal ölümüyle Türkiye’yi yasa boğarken, ardından ise dedesi sanılan Hasan Yağal’ın biyolojik babası olduğu gerçeğinin ortaya çıkması ile infiale yol açmıştı.

Müslümeye ne oldu son dakika?

Müslüme bebek neden öldü? Müslüme‘nin ölümünde flaş gelişme: Dedesi tutuklandı… 10’uncu gününde Müslüme‘den acı haber gelmişti. Ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre mesafedeki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında Müslüme‘nin cansız bedeni bulundu.

Müslüme dedesi cezaevinde öldü mü?

Jandarma ekipleri, aile bireylerini ve bazı akrabalarını ifadelerini almak üzere karakola götürmüştü. Müslüme Yağal’ın cenazesi 20 Kasım’da Karaman’da toprağa verilmişti.

Küçük Müslüme neden öldü?

Müslüme Yağal olayında son gelişmeler. Yörük Kızı Müslüme‘nin arandığı bölgeden acı haber geldi. Bölgede 3 yaşında bir çocuk cesedine ulaşıldı. Mersin’in Gülnar ilçesinde, 10 Kasım’da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki Müslüme Yağal’a ait olduğu öğrenildi.

Müslümenin babası kim çıktı?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme‘nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Yörük Kızı Müslümanın davası ne oldu?

Son dakika gelişmesi | Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal’ın (3) şüpheli sıfatıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 8 aile ferdinden dede Hasan Yağal, tutuklandı.

Yörük kızı nasıl olur?

yörük kızı” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. evine bağlı , uysal kızlardır. başında yarı bağlı baş örtüsü ile inek sağan , ata binen , ok atan kızdır. vizyon türk kanalında yayınlanan, özellikle ege yöremizin türkülerini yerel sanatçılarla ekranlara taşıyan hoş bir program.

Müslüme nin dedesine ne oldu?

Mersin’in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin adliyeye sevk edilen tutuklanmıştı. Tutuklu bulunan dede Hasan Yağal, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine alındığı öğrenildi.

Müslüme dedesi babası mı?

Aile üyeleri gözaltına alındı ve sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı ancak Müslüme‘nin dedesi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişmenin ardından, Müslüme‘nin biyolojik babasının dedesi olduğunun öğrenilmesi Türkiye’yi şok etti!

Müslüme neden öldü sözcü?

Yörük ailenin 2.5 yaşındaki kızının cansız bedenine ulaşıldı. Mersin’in Gülnar ilçesinde Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme, 10 Kasım’da çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kaybolmuştu.

Müslüme nin otopsisi sonucu nedir?

Olay yerinde yapılan incelemede, Müslümenin vücudunda öldürücü travmatik lezyon görülmediği ancak cesedinin üzerinde larvalar oluştuğu belirtildi. Müslümenin kaybolduğu 10 Kasım’ı 11 Kasım’a bağlayan gece, bölgede saatte 50 kilometre hızla esen rüzgar olduğu, hissedilen sıcaklığın da 11 dereceye düştüğü kaydedildi.

Müslüme nin dedesi hangi cezaevinde?

İstanbul’da samuray kılıcıyla Başak Cengiz’i öldüren Can Göktuğ Boz ile Mersin’de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslümenin dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Yüksek Güvenlikli Cezaevi‘ne konuldu.