Yörük Kizi kaç yaşında?

Yörük kızı Müslüme kaç yaşında?

TÜRKİYE MÜSLÜME‘YE AĞLADI 3 yaşındaki Müslüme, Gülnar ilçesinde 10 Kasım’da ailesi kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolmuştu. Arama çalışmalarının 10’uncu gününde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, bir komşusu tarafından küçük kızın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Muslume kac kardeş?

“DÖRT KARDEŞ VE ANNE KORUMAYA ALINDI” “Mersin’in Gülnar ilçesinde çocuk Müslüme‘nin cansız bedeninin bulunmasının hemen ardından Bakanlığımız uzmanları aile ile inceleme, rehberlik ve psikososyal destek çalışmalarına başlamıştır.

Müslüme dedesi cezaevinde öldü mü?

Jandarma ekipleri, aile bireylerini ve bazı akrabalarını ifadelerini almak üzere karakola götürmüştü. Müslüme Yağal’ın cenazesi 20 Kasım’da Karaman’da toprağa verilmişti.

Müslüme nin babası kaç yaşında?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslümenin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu. Küçük kızın babasının babası olan 70 yaşındaki dede Hasan Yağal ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Müslüme kaç yasında?

Müslüm Gürses
Doğum 7 Mayıs 1953 Fıstıközü, Halfeti, Şanlıurfa, Türkiye
Ölüm 3 Mart 2013 (59 yaşında) İstanbul, Türkiye
Başladığı yer Adana
Tarzlar Arabesk · Türk halk müziği · Türk sanat müziği · pop · rock · caz · Azerbaycan müziği · ilahi

Yörük kızı Müslüme nin katili kim?

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal’ın (3) şüpheli sıfatıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 8 aile ferdinden dede Hasan Yağal, tutuklandı.

Müslüme nin annesine ne oldu?

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal’ın (3) ölümüyle ilgili dede Hasan Yağal (70) ‘altsoya karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Müslüme nin annesi kim?

Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin perde arkası aralanıyor. Annesi Selvi Yağal ile kayınpederi Hasan Yağal’ın DNA sonuçlarındaki skandal gündemde konuşulan konular arasında. Ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre uzaklıktaki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında Müslümenin cansız bedeni bulunmuştu.

Müslüme Yağal ne oldu?

Müslüme Yağal, 10 Kasım 2021’de Mersin’in Gülnar ilçesinde kayboldu. Olay gerçekleştiğinde 2,5 yaşında olan Yağal‘ın kaybolmasında 10 gün sonra bedeni bulundu ve öldüğü açıklandı.

Müslüme ye ne oldu?

Arama çalışmalarının 10’uncu gününde Müslüme‘den acı haber geldi. Ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre mesafedeki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında Müslüme‘nin cansız bedeni bulundu.

Müslüme babası kim?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme‘nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Müslüme dedesi babası mı?

Aile üyeleri gözaltına alındı ve sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı ancak Müslüme‘nin dedesi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişmenin ardından, Müslüme‘nin biyolojik babasının dedesi olduğunun öğrenilmesi Türkiye’yi şok etti!

Müslüme bebek kim?

Yörük Yağal ailesi kış ayını geçirmek için Karaman’dan Mersin’in Gülnar ilçesine göçtü. 7 çocuklu ailenin 6’ncı çocuğu olan Müslüme Yağal 10 Kasım tarihinde saat 17.00 dolaylarında kayboldu. Yörük kızı Müslüme için seferber olundu, tüm bölge didik didik arandı. Aramalar 10’uncu gününde sonuç verdi.

Yörük kızına ne oldu?

Gülnar’da Yörük aile Mehmet ve Selvi Yağal çiftinin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme’nin cesedi, kaybolduğu 10 Kasım tarihinden 10 gün sonra, çadıra 7 kilometre mesafede 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulunmuş, otopsi işlemlerinin ardından Karaman’da toprağa verilmişti.

Yörük kızı nasıl öldü?

3 yaşındaki Müslüme, Gülnar ilçesinde 10 Kasım’da ailesi kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolmuştu. Arama çalışmalarının 10’uncu gününde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, bir komşusu tarafından küçük kızın cansız bedenine ulaşılmıştı.