Afrika Sardunyası ne işe yarıyor?

Umkaled Afrika Sardunyası ne işe yarar?

Güney Afrika kökenli bir bitki olan Pelargonium sidoides’in köklerinden elde edilen umckaloabo adlı özüt başta soğuk algınlığı ve grip olmak üzere tüm solunum yolları sorunlarından korunmada bir numaradır.

Ocean Pelumcka Afrika Sardunyası nedir?

Ocean Pelumcka‘nın etken maddesi Afrika Sardunyası, Pelargonium sidoides bitkisinin kökünden elde edilmektedir. Ocean Pelumcka alkol içermeyen formülü ve ölçekli damlalığıyla kullanım kolaylığı sağlar. 4-10 yaş arası çocuklar için günde 3 defa 1 ml, yetişkinler için günde 3 defa 1,5 ml kullanılması şeklindedir.

Afrika Sardunyası damlası nedir?

Ürün Özellikleri: – İmubest Afrika Sardunyası Damla, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olmak için geliştirilmiş takviye edici gıdadır.

Imubest Afrika Sardunyası nasıl kullanılır?

Imubest Beta Glukan Afrika Sardunyası Pastil 24 Adet Bileşen Miktarı(1 pastil) %BRD* Beta Glukan (Diger Kaynaklar) 50mg Afrika Sardunyası Ekstresi(Pelargonium sidoides) 30mg Vitamin C 25mg 31.25 * Kullanım Şekli: Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı, gerekli görüldüğünde 3-4 saat arayla 1 pastil alınabilir.

Umces damla ne için kullanılır?

Umca damla, diğer adıyla Umca solüsyon kısaca; 1 yaş ve üzeri bebeklerde vücut direncini artırmak ve bağışıklık sistemini desteklemek için kullanılan bitkisel bir takviyedir. Özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı etkili bir solüsyon olması ile bilinir.

Sardunyaya ne iyi gelir?

Sardunya bitkisi sabah saatlerinde sulanırsa toprağın suyu çekebilmesi için gerekli vakti olacaktır. Bu sayede böceklerden ve akşam serinliğinde oluşabilecek küflenmelerden bitkinizi koruyabilirsiniz. Bitkinin kökleri hassastır. Soğuk sevmeyen sardunyaya bilhassa kış aylarında doğrudan çeşme suyu vermemelisiniz.

Ocean Pelumcka nedir nasıl kullanılır?

Ocean Pelumcka alkol içermeyen formülü ve ölçekli damlalığıyla kullanım kolaylığı sağlar. Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı ve şekli; 4-10 yaş arası çocuklar için günde 3 defa 1 ml, yetişkinler için günde 3 defa 1,5 ml kullanılması şeklindedir.

Ocean Pelumcka nedir?

Ocean Pelumcka, Afrika Sardunyası bitkisinin kök ekstresini içeren gıda takviyesidir. Bu ekstre aynı zamanda Umckaloabo olarak adlandırılmaktadır. Bir Güney Afrika bitkisi olan Afrika Sardunyası’nın(Pelargonium sidoides) özelliği nedeniyle, yerel kabileler tarafından uzun yıllardır kullanıldığı bilinmektedir.

Umces damla ne ise yarar?

Umca damla, diğer adıyla Umca solüsyon kısaca; 1 yaş ve üzeri bebeklerde vücut direncini artırmak ve bağışıklık sistemini desteklemek için kullanılan bitkisel bir takviyedir. Özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı etkili bir solüsyon olması ile bilinir.

Imubest Afrika Sardunyası pastil ne ise yarar?

AFRİKA SARDUNYASIPASTİL BETA GLUKAN * 26.01.2017 tarih ve 29960 sayılı mükerrer Resmi Gazete’de yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği’ne göre C vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Imubest damla nasıl kullanılır?

Kullanım Bilgisi: Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı: 4-10 yaş; günde 3 defa 10 damla, 11 yaş ve üzeri bireylerde; günde 3 defa 30 damladır. Saklama Koşulları: 25° C’nin altında kuru ve serin yerde muhafaza edilmelidir. Açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketiniz.

Afrika Sardunyası nasıl kullanılır?

Afrika Sardunyası Nasıl Kullanılır? Yaprakları ve çiçekler bitki çayı olarak da demleyebilirsiniz. Siyah sardunya çayı hazımsızlık giderici etkiye sahiptir. Ancak yapraklar ve çiçekler aşırı tüketimde hazımsızlık, mide bulantısı, kusma ve ishale neden olabileceğinden aşırı tüketimden kaçının.

Umces damla nasıl kullanılır?

Ürün Faydaları: Afrika Sardunyası içeren takviye edici gıda Kullanım Şekli: Tavsiye edilen günlük alım dozu : 10 yaş grubu çocuklarda günde 3 defa 20 damla,11 yaş üstü yetişkinlerde günde 3 defa 30 damla şeklinde kullanılır. Damlalar yemeklerden 30 dakika önce bir miktar su içine damlatılarak içilmelidir.

UMCA damla günde kaç damla kullanılır?

Eğer Umca solüsyon yetişkinlerde kullanılacaksa, günde 3 kez 30 damla, hastalık zamanlarında ise 40 damla olarak kullanılmalıdır. Umca solüsyon, aç ya da tok olarak alınabilir. Bir bardak su içerisine belirtilen miktarda damlatılarak kullanılır.

Sardunyayı ne coşturur?

Solan sardunyaları canlandırmak için haşlanmış yumurtanın suyundan faydalanma. Eve geldiniz ve sardunyalarınızın hiç de bıraktığınız gibi rengarenk, bol çiçekli olmadığını gördünüz diyelim. Bu aşamada ilk yapmanız gereken buzdolabındaki yumurtaları çıkarmak ve bir tencere dolusu suya koyup güzelce haşlanmasını beklemek …