RIZA Akca kim?

Rıza Akca Kimdir?

Rıza Akça : Yönetim Kurulu Başkanı 1958 Alaşehir doğumlu olan Sn. RIZA AKÇA İzmir Türk Kolejinden mezun olduktan sonra çalışma hayatına atılmış, grup şirketlerinin tamamında aktif görevlerde bulunup tecrübe edindikten sonra yönetim kurulunda görev almıştır.

Turan Göksan kimdir?

2014 -2018 yıllarında Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon Birliği Yönetim Kurulu üyeliği ve TİM delegesi, 2018 yılından itibaren de Ege Tekstil ve Hammaddeleri Birliğinde Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmektedir. Tüsiad, Egiad, Basifed ve Taider üyelikleri de bulunan GÖKSAN, evli ve 1 kız çocuk babasıdır.

Kudret Akça kimdir nerelidir?

1958 Manisa, Alaşehir doğumlu Rıza Akça 63 yaşındadır. Çalışma hayatına İzmir Türk Kolejinden mezun olduktan sonra adım atmıştır.

Akça Holding nerede?

İletişim

ADRES : Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:47 A Blok K:42 P.K:35530 Bayraklı / İZMİR TÜRKİYE
TEL : +90 (232) 435 05 65 (pbx)
FAX : +90 (232) 435 28 81
MAIL : [email protected]

Akca Holding kimin?

Akça Holding‘in sahibi olan Rıza Akça tekstil, enerji, kuru meyve, tarım, ağaç muayene işleriyle uğraşmaktadır. Grup şirketlerinin tamamında aktif görev yapan Rıza Akça, tecrübe kazandıktan sonra yönetim kurulunda görev almıştır.

Akça Holding sahibi kim?

Bugün faaliyet gösterdiği alanların en iddialı ve kapsamlı topluluğu olan Akça Şirketler Topluluğu’nun kurucusu ve gruba bağlı tüm şirketlerin Fahri Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah AKÇA; 1937 Denizli – Acıpayam Hisar köyü doğumludur.

Akça Holding ne iş yapar?

Akça Holding, Denizli’ de faaliyet gösteren holding kuruluşu. 1958 yılında kurucusu Osman Akça‘nın tekstil sektöründe yatırımları ile faaliyete başladı. Zamanla bünyesine gıda, tarım, enerji, araç muayene istasyonları ve diğer sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler katıldı.

Rıza Akça boşanıyor mu?

İşte detaylar… İş insanı Rıza Akça‘ya 40 yıllık eşi Kudret Akça‘nın “Beni Rus kadınla aldattı” diyerek haysiyetsiz bir yaşam sürdüğü iddiasıyla açtığı boşanma davası sürüyor. Dün İzmir Adliyesi 15. Aile Mahkemesi’nde boşanma davasının 16. celsesi görüldü.

Akça Holding kime ait?

Akça Holding‘in sahibi olan Rıza Akça tekstil, enerji, kuru meyve, tarım, ağaç muayene işleriyle uğraşmaktadır. Grup şirketlerinin tamamında aktif görev yapan Rıza Akça, tecrübe kazandıktan sonra yönetim kurulunda görev almıştır.

Akça nereye bağlı?

Akça ilçesi (Farsça: آقچه ), Afganistan’ın Cüzcan Vilayeti’ne bağlı olan 11 ilçeden birisidir. İlçenin 2005 yılı toplam nüfusu yaklaşık olarak 50,000’dir. Yönetim merkezi aynı isimli Akça şehridir. İlçe eski zamanlardan beri güzel halı ve kilimleriyle meşhurdur.

Osman Akça Kimdir?

Ordu’da dünyaya gelen genç oyuncu lise eğitiminden sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tiyatro üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra oyunculuk yapmaya başlayan Osman Akça, kamera karşısına ilk kez Hatırla Sevgili isimli dizi ile geçti. Günümüzde ise Kiralık Aşk isimli dizide Serdar karakterini canlandırmaktadır.

Akça Hazır Beton kimin?

Abdullah AKÇA 1970 yılında ailesi ile birlikte Denizli’ye göç ederek Denizli’de inşaat sektöründe ilklere imza atmıştır. Denizli’ye ilk yıkanmış kum tesisini ve hazır beton santralini kazandıran Abdullah AKÇA, AKÇA Şirketler Topluluğu’nun arkasındaki beyindir.

Menderes Tekstil’in sahibi kimdir?

Akça Holding A.S.Menderes Tekstil / Üst kuruluşu

Menderes Tekstil kime ait?

Akça Holding A.Ş.

Rıza Akça kaç yaşında?

1958 Manisa, Alaşehir doğumlu Rıza Akça 63 yaşındadır. Çalışma hayatına İzmir Türk Kolejinden mezun olduktan sonra adım atmıştır. Kudret Akça ile evli olan Rıza Akça‘nın bu evlilikten 3 çocuğu bulunmaktadır.