Papa borgias kimdir?

The Borgias kim?

Borgia ailesi, aynı zamanda Borja, Borjia veya Borges olarak da bilinen Rönesans döneminde öne çıkan İtalya ve İspanya asıllı Papalık Devleti ailesi. Borgia ailesi 15. yüzyıl dini ve siyasi arenasında etkili olmuştur. Bu dönemde aile iki papa çıkartmıştır.

Lucrecia kimdir?

Lucretia veya Lucrece (Latince: Lucretia; ö. MÖ. 510) Romalı tarihçi Livius’un aktardığına göre Tarquinius Superbus’un oğlu Sextus tarafından kaçırılan, tecavüze uğrayan ve daha sonra bu nedenle intihar eden bir Romalıdır.

Borgias dizisi kaç sezon?

3The Borgias / Sezon sayısı

The Borgias nasıl dizi?

Borgia Hanedanı’nın reisi Rodrigo Borgia‘nın papalık tahtına çıkışı ve taht sürecini izlediğimiz dizi Macaristan’da çekiliyor ve karakterlerini de hikayesini de gerçek hayattan alıyor. Roma’yı yıllarca yöneten, tarihin en ilgi çeken ailelerinden biri olan Borgia‘lar, bir tarihi drama ile televizyonlara konuk oluyor..

Elite lucrecia kaç yaşında?

Danna Paola, 23 Haziran 1995 Meksika doğumlu, bin bir yetenekle bezeli biri.

Danna Paola ispanyol mu?

Danna Paola Rivera Munguía (d. 23 Haziran 1995), Meksikalı oyuncu, şarkıcı ve manken.

Elite Valerio kaç yaşında?

1991 yılında, şili’de doğan jorge lopez astorga, 1.81 boyundaki yürüyen sanat eseridir. elite‘in ikinci sezonunda valerio karakteriyle tanıdığım oyuncu, benim için yakışıklılığın tanımı olmuştur.

Elite 5 sezon çıkacak mı?

Yapılan resmi açıklamalara göre 5. sezon olacak ve 2022 yılı itibariyle yeni bölümler yayınlanacak.

Danna Paola nerelidir?

Danna Paola, Meksika’nın Meksiko şehrinde, Patricia Munguía ve eski şarkıcı Juan José Rivera Arellano’nun ikinci kızları olarak dünyaya geldi. Henüz çocuk yaşlarındayken anne ve babası boşandı. Vania adında bir ablası bulunmaktadır.

Danna Paola kaç yaşında?

26 yaşında (23 Haziran 1995)Danna Paola / Yaş

Elite Valerio lu kardeş mi?

Valerio (Jorge López), Lucrecia’nın ilk sezon varlığını bile bilmediğimiz üvey erkek kardeşi, bilmiyoruz çünkü sık sık babası onu cezalandırmak üzere başka ülkelere yatılı okullara yollarmış. İkinci sezon fragmanında dikkati çeken, kıvırcık saçlı, eli, kolu, boynu kız kardeşi gibi takılarla dolu, çok havalı bir tip.

Elite Valerio çıktı mı?

İspanyol gençlik dizisi Elite, Netflix’de izlenme rekorları kırmıştı. Dizinin 4. sezonu olacak. Ancak en önemli karakterlerinden olan Valerio, diziye veda etti. İspanyol gençlik dizisi Elite‘deki rolüyle dünyanın her yerinden hayranları olan Jorge Lopez, 30 Ekim 1990 yılında Şili’de doğdu.

Elite 5 sezon onayı aldı mı?

İspanyol dizisi Elite, 5. sezon onayını aldı. 5. sezonda, ekibe yeni isimler de dahil olacak.

Elit 5 sezon ne zaman çıkacak?

5. Sezonun Yayın Tarihi: 8 Nisan. Jaime Lorente (Nano), María Pedraza (Marina) ve Miguel Herrán (Christian) La Casa de Papel’de de rol almışlardı.

Elite lu kaç yaşında?

Fakat Las Encinas lisesinin kraliçe arısı olan Lucrecia karakterini canlandıran Danna Paola, küçüklüğünden beri bir yıldızdı. Henüz 25 yaşındaki bu genç kadın, uzun soluklu bir kariyere sahip.