Stranger Things oyuncuları kaç para alıyor?

Stranger Things Eleven ne kadar kazanıyor?

Stranger Things dizinde bölüm başına 350 bin dolar kazanan genç oyuncu, başrol için de 6,1 milyon dolar aldı. Ünlü Stranger Things dizisinde canlandırdığı ‘Eleven‘ karakteriyle yıldızı parlayan Millie Bobby Brown, çok genç yaşta büyük bir başarıya imza attı.

Gaten matarazzo ne kadar kazanıyor?

Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) ve Noah Schnapp (Will) bölüm başı 250,000$ kazanacaklar. Bu da bir önceki sezonda 20,000$ civarı kazanan çocuk oyuncular için 12 katından daha fazla bir zam demek.

Noah Schnapp ne kadar kazanıyor?

THR’nin kaynaklarına göre Winona Ryder (Joyce) ve David Harbour (Jim Hopper) bu sezonla beraber bölüm başına 350 bin dolar kazanacak. Dizinin genç yıldızları Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) ve Noah Schnapp (Will) ise bölüm başına 250 bin dolar alıyor.

Stranger Things 11 Kaç Yaşında?

Millie Bobby Brown, (d. 19 Şubat 2004, Marbella, Málaga, İspanya), İngiliz aktris, aktivist ve yapımcıdır. On iki yaşındayken, Netflix bilimkurgu dizisi Stranger Things‘in (2016-günümüz) Eleven rolüyle saygınlık kazandı.

Stranger Things Millie Bobby Brown kaç yaşında?

18 yaşında (19 Şubat 2004)Millie Bobby Brown / Yaş

Noah Schnapp ingiliz mi?

Noah Schnapp, (3 Ekim 2004, New York, ABD), Kanadalı Amerikan televizyon ve sinema oyuncusudur.

Finn Wolf hard kaç yaşında?

19 yaşında (23 Aralık 2002)Finn Wolfhard / Yaş

Stranger Things Mike kaç yaşında?

Mike‘ı canlandıran oyuncu 14 yaşındaki Finn Wolfhard.

Stranger Things kaç yaşındalar?

2016 yılında Netflix’de başlayan ‘Stranger Things‘ hem konusuyla hem de retro 80’ler havasıyla hepimizin kalbinde taht kurdu. Dizinin hayranları ise oyuncuların başaralı performanslarını oldukça takdir ediyor biliyorsunuz ki. Dizide yer alan oyuncuların yaş aralığı ise 12-14 arasında.

Stranger Things Finn kaç yaşında?

19 yaşında (23 Aralık 2002)Finn Wolfhard / Yaş

Enola Holmes kaç yaş üstü?

ENOLA HOLMES 12+ Türkiye’de de bilinen ‘Dedektif Enola‘ kitap serisinin ilk macerasından uyarlanan film sürükleyici ve çocuklar için öğretici.

Noah Schnapp ikizi var mı?

Karine ve Mitchell Schnapp‘in oğludur. Annesi ve babası Montreal, Quebec, Kanadalıdır. Ve bir de Chloe adında ikiz kardeşi vardır.

Noah Schnapp nasıl ünlü oldu?

Oyunculuk kariyeri Schnapp, Netflix yapımı Stranger Things dizisinde canlandırdığı Will Byers karakteri ile tanınmaktadır. Schapp’in de aralarında bulunduğu bu dizideki oyuncu topluluğu 2016 SAG Ödülleri’nde aday gösterilmiştir. 2015 yapımı bir Steven Spielberg filmi olan Casuslar Köprüsü filminde rol almıştır.

Stranger Things Finn Wolfhard kaç yaşında?

19 yaşında (23 Aralık 2002)Finn Wolfhard / Yaş

Finn Wolfhard ne zaman doğdu?

23 Aralık 2002 (19 yıl yaşında)Finn Wolfhard / Doğum tarihi