Tramvay saat kaçta başlıyor Konya?

Tramvay sabah kaçta başlıyor?

T1 tramvay hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor? T1 tramvay hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 00:00’da başlar.

Konya’da bugün tramvaylar çalışıyor mu?

Bütün gün boyunca hizmet vermeye başlayan Tramvay gece 00.20’den 05.45’e kadar saat başı otogar ile Alaaddin arasında hizmet veriyor.

Konya’da tramvay var mı?

Konya tramvayı, Türkiye’nin Konya kentinde bulunan bir tramvay hattıdır. Konya tramvay hattı, 15 Nisan 1992 tarihinde açılmıştır. Sistem 25.5 km uzunlukta olup iki hat ve 41 istasyona sahiptir.

Konya tramvaya nasil binilir?

Konya Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım (otobüs, tramvay) araçlarında, seyahat ücretinizi temassız özelliği olan banka kartları ile de yapabilirsiniz, ayrıntılı bilgi için ‘Ulaşımda Temassız Özellikli Banka Kartları’ bölümünü inceleyiniz.

Istanbul tramvay saatleri sabah kaçta başlıyor?

Belirlenen metro ve tramvay hatları, 06:00 – 23:00 saatleri arasında çalışacak. Yolcu sayılarında yaşanan düşüş nedeniyle kapatılan F1 Taksim-Kabataş hattı yeniden açılırken, bazı tramvay hatları ve teleferikler kapalı kalmaya devam edecek.

T1 tramvay kaçta başlıyor?

T1 tramvay hattı (Cevizlibağ‎→Eminönü), Cevizlibağ – A.Ö. Y. durağından başlayıp Eminönü durağına gidene kadar 15 duraktan geçiyor. T1 tramvay hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 07:02’da çalışmaya başlıyor ve 20:32’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Konya tramvay yasak mı?

Konya‘da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle uygulanan hafta içi akşam ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması dönemlerinde, Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler ve tramvayların seferlerine devam edeceği bildirildi.

Konya’da Pazar günü dolmuşlar çalışıyor mu?

Konya‘da dolmuşlar, Pazar günü sefer yapmayacak.

Konya tramvay nerelere gidiyor?

H2 – Kampüs – Adliye Tramvay Hattı,

  • Hükümet Tramvay Durağı
  • Mevlana Durağı
  • Mevlana Kültür Merkezi Durağı
  • Fetih Caddesi Tramvay Durağı
  • Spor ve Kongre Merkezi Durağı
  • Karşehir Caddesi Tramvay Durağı
  • Adliye Tramvay Durağı
  • Adliye Alaaddin Tramvay.

29 Eyl 2019

Tramvay ücreti ne kadar?

İETT AKBİL BASIŞ – BİLET ÜCRETİ NE KADAR OLDU? Zamlı tarifelere göre, tam elektronik bilet 4,03 liradan 5,48 liraya, öğrenci bileti 1,96 liradan 2,66 liraya, sosyal (öğretmen-60 yaş) 2,88 liradan 3,91 liraya yükseltildi.

Tramvay ne kadar basıyor 2021?

İSTANBUL TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15’lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet, 4,05 TL’ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL’ye yükseldi.

Istanbul tramvay saat kaçta açılıyor?

Belirlenen metro ve tramvay hatları, 06:00 – 23:00 saatleri arasında çalışacak.

Istanbul tramvay saat kaça kadar açık?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul‘da Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı saat:02.00’ye, diğer tüm metro hatları ise saat: 01.00’e kadar hizmet verecek.

T1 tramvay hattı saat kaça kadar çalışıyor?

T1 Tramvay hattı, hafta içi ve hafta sonu her gün yolcularına hizmet vermektedir. Düzenli olarak çalışma saatleri ise 00:00 ve 23:45 arasındadır.

T1 hangi metro?

T1 (Metro İstanbul) T1 tramvay hattının ilk durağı Bağcılar olup son durağı Kabataş durağıdır. T1 (Bağcılar‎→Kabataş), her gün çalışıyor. Ek bilgi: T1 hattında 31 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 63 dakika.