Selin Ciğerci Baristi mi?

Selin Ciğerci kaç kilo verdi?

13 kilo verdi transparan pantolonuyla kamera karşısına geçince olay oldu! Eski eşi Gökhan Çıra ile barışıp yeniden aşk yaşamaya başlayan Selin Ciğerci‘ye aşk yaradı. Sürekli spor yapan ve 13 kilo veren Selin Ciğerci transparan pantolonlu fotoğraflarıyla gündeme geldi.

Selin Ciğerci kim hayatı?

Selin Ciğerci, İstanbul’da 1984 yılında muhafazakâr bir ailede doğdu. Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir anneye sahip Ciğerci‘nin ailesi başlangıçta yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar.

Selin Ciğerci markası ne?

Kendine ait “Selin Beauty” adında bir kozmetik ürün markası bulunmaktadır.

Okan Ünsal kimdir?

Selin Ciğerci‘nin programdaki görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Programda Asuman Krause’nin, “Çok güzelsin, bebek gibisin” demesi üzerine Ciğerci, lakabının ‘Bebek Okan‘ olduğunu açıkladı.

Selin Ciğerci kaç kilo verdi 2021?

Eylül 2021‘de anlaşmalı olarak boşanan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, sürpriz bir kararla yeniden bir araya gelmişti. Son dönemdeki müthiş değişimiyle dikkatleri üzerine çeken Ciğerci, 13 kilo verdi.

Selin Ciğerci kimdir cinsiyet değiştirdi mi?

2017 yılında geçirdiği ameliyat ile cinsiyetini değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada ‘Bebek Okan’ adıyla tanınıyordu. Ameliyatın ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştiren internet ünlüsü hayatının aşkını da bulmuş ve Gökhan Çıra ile 2019 yılında hayatını birleştirmişti.

Bir başka güzel Selin Ciğerci kim?

Selin Ciğerci 1984 yılında dünyaya geldi. Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir annenin çocuğu olan Ciğerci, ilk olarak Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştı. Ciğerci, 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile evlendi. Ciğerci‘nin nikah şahitliğini yakın arkadaşı olan Demet Akalın yaptı.

Selin Beauty kime ait?

Gökhan Çıra ile boşanması sebebiyle, son günlerde gündemden hiç düşmeyen Selin Ciğerci’nin, ileride çocuklarına bırakmak istediği bir markası var biliyorsunuz: Selin Beauty.

Selin Ciğerci hangi Kozmetigin sahibi?

Çıkarmış olduğu ürünler ve ürettiği çözümler ile kısa süre içerisinde geniş kitleler tarafından beğeni toplayan medikal kozmetik markası W-lab 2020 yılı ürün çalışmalarında reklam yüzü olarak Selin Ciğerci‘yi tercih etti.

Selin Ciğerci nin mesleği nedir?

Şarkıcı
İş İnsanıİnternet Ünlüsü
Selin Ciğerci/Meslekleri

Selin Ciğerci hangi futbolcu ile evlendi?

Selin Ciğerci 2019 senesinde hayatını birleştirdiği eski futbolcu Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi’nde 10 Eylül 2021 tarihinde resmi olarak yollarını ayırdı.

Selin Ciğerci nasıl zayıfladı?

Katıldığı bir programda severek ayrıldığını söyleyen Ciğerci Gökhan Çıra’ın kendisinden af dilediğini söyledi. 2019 yılında nikah masasına oturan çift 2021 yılında ani bir kararla boşanmıştı. Gökhan Çıra’yı terk ettikten sonra kendisi spora veren Selin Ciğerci bu süreçte tam 14 kilo verdi.

Gökhan Çıra futbolu neden ayrıldı?

Futbol sonrası Lig takımlarından Tuzlaspor’un formasını giyen, özel işlerinin yoğunluğundan ve o dönem eşi Selin Ciğerci’nin futbolu bırakmasını istemesinden dolayı henüz 24 yaşında futbolculuk kariyerine son veren Gökhan Çıra‘nın, Eylül 2020’de 3.

Selin Ciğerci Gökhan Çıra neden ayrildi?

İddiaya göre ikilinin boşanmasına neden olan konu Gökhan Çıra‘nın “aldatma” iddiasıdır. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde iki yıllık evliliklerini bitirdi.

Selin Ciğercinin eski futbolcu sevgilisi kim?

Futbolcu Gökhan Çıra’yla evliliğiyle ilk günden beri tartışma yaratan ünlü fenomen, bu kez de abayı bir basketçiye yakmış.