Selin Ciğerci hangi kozmetik markası sahibi?

Selin Ciğerci hangi kozmetik in sahibi?

Selin Beauty, internet fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci tarafından kurulan kozmetik ve kişisel bakım markasıdır. Yüz, göz, dudak, vücut bakımı gibi farklı pek çok kategoride faaliyet gösteren Selin Beauty markası, Avrupa bayileri ile de kısa sürede yurt dışına açılmış ve rağbet görmesini bilmiştir.

Selin Ciğerci nin babasi hangi firmanin sahibi?

Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir anneye sahip Ciğercinin ailesi başlangıçta yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının (Defacto) sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar.

Okan Ünsal kimdir?

Selin Ciğerci‘nin programdaki görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Programda Asuman Krause’nin, “Çok güzelsin, bebek gibisin” demesi üzerine Ciğerci, lakabının ‘Bebek Okan‘ olduğunu açıkladı.

W-Lab Gökhan Çıranın mı?

Yaptığı yardımlarla bilinen, Wlab Kozmetik’in sahibi iş insanı Gökhan Çıra kanser hastalığının tedavisinde önemli rol oynayan kök hücre ve kan bağışı farkındalığına dikkat çekmek için yürütülen sosyal sorumluluk kampanyası kapsamıda yola çıkacak olan “yaşatır” tırına bağış yaptı.

W-Lab kozmetik Selin Ciğerci nin mi?

Selin Ciğerci medikal kozmetik markası Wlab ile anlaştı

Gökhan Çıra ne iş yapıyor?

FutbolcuGökhan Çıra / Mesleği

Selin Beauty bayilik veriyor mu?

Türkiye’nin en başarılı 41 şanslı kadın girişimcisine Selin Beauty Center Franchise imkanı veriyor.

BB Krem kimin markası?

pure beauty. ürünleri watsons tarafından, kore’de üretilen cilt bakım markası. haliyle sadece watsons’larda satılıyor. dün kullandığım blemish balmını yani “bb cream” diye geçen ürününü beğendiğim marka. ürünün amacı yüzde renk bütünlüğü sağlamak, fondötenden hoşlanmayan bünyeler için ideal.

Selin Ciğerci Hangi maskara?

BOOMBAY maskara için selin ciğerci‘nin sloganı ”Kusursuz bakışların yeni anahtarı! ” oldu. SelinBeauty’nin yeni göz bebeği Boombay Maskara ismini “Siyah Panter” lakabıyla tanınan Bombay kedisinden alıyor, Boombay maskara, simsiyah ve net kirpikler sunuyor.

Gökhan Çıra ne is yapıyor?

FutbolcuGökhan Çıra / Mesleği

Bebek Okan nerede?

Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu olan Selin Ciğerci, 36 yaşında. Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada ‘Bebek Okan‘ adıyla ünlenmişti.

Selin Ciğerci nin mesleği nedir?

Şarkıcı
İş İnsanıİnternet Ünlüsü
Selin Ciğerci/Meslekleri

Selin Ciğerci hangi futbolcu ile evlendi?

Selin Ciğerci 2019 senesinde hayatını birleştirdiği eski futbolcu Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi’nde 10 Eylül 2021 tarihinde resmi olarak yollarını ayırdı.

W-Lab Selin Ciğerci nin mi?

Türkiye’nin önde gelen medikal kozmetik firmaları arasında yer alan ve her geçen gün ürün grubunu genişletmeye çalışan Wlab reklam yüzü olarak başarılı sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile anlaştığını duyurdu.

W-Lab hangi ülkenin?

San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Türkiye’de üretilmektedir.