Selin Ciğerci nerede program yapıyor?

Selin Ciğerci hangi kanalda program yapiyor?

Selin Ciğerci: Show TV’de olmak gurur verici!

Selin Ciğerci nin babasi hangi markanin sahibi?

Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir anneye sahip Ciğercinin ailesi başlangıçta yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının (Defacto) sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar.

Selin Ciğerci nerede oturuyor?

Düşman değiliz, konuşuyoruz…” demişti. Ciğerci son olarak Beykoz’daki villasını 57 milyon TL’ye satılığa çıkardı. Ünlü isim rezidansa taşındı. 3+1 evin aylık kirası 80 bin TL, aidatı ise 10 bin TL.

Okan Ünsal kimdir?

Selin Ciğerci‘nin programdaki görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Programda Asuman Krause’nin, “Çok güzelsin, bebek gibisin” demesi üzerine Ciğerci, lakabının ‘Bebek Okan‘ olduğunu açıkladı.

1 Başka Güzel devam edecek mi?

Raşit Bağzıbağlı, Bige Daruga Çalışkan ve Selin Ciğerci’nin jüri koltuğunda oturduğu yarışma programı Bir Başka Güzel, geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekranlara geldi. Bir Başka Güzel‘in final bölümü, 29 Ekim Cuma günü yapıldı.

Benim bir başka güzelim saat kaçta?

Bugünden itibaren hafta içi her gün saat 13.00’te Esra Eron’un sunumuyla Show TV ekranlarında yayınlanacak olan ‘Bir Başka Güzel’in jüri koltuğunda; başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emina Jahoviç ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan oturuyor.

Selin Ciğerci nin kozmetik markası ne?

Selin Beauty, internet fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci tarafından kurulan kozmetik ve kişisel bakım markasıdır. Yüz, göz, dudak, vücut bakımı gibi farklı pek çok kategoride faaliyet gösteren Selin Beauty markası, Avrupa bayileri ile de kısa sürede yurt dışına açılmış ve rağbet görmesini bilmiştir.

Bebek Okan nerede?

Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu olan Selin Ciğerci, 36 yaşında. Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada ‘Bebek Okan‘ adıyla ünlenmişti.

Selin Ciğerci istanbul evi nerede?

Eylül ayında boşandığı Gökhan Çıra ile yaşadığı Beykoz’daki villasından taşınan Selin Ciğerci, Zincirlikuyu’daki lüks bir rezidansa taşındı. Ciğerci‘nin yeni evinin kirası 80 bin TL, aidatı ise 10 bin TL.

Selin Ciğerci hangi semtte oturuyor?

Zincirlikuyu’daki bir rezidansa taşınan Ciğerci‘nin ev kirası ortaya çıktı. 3+1 eve taşınan ünlü ismin aylık kirası 80 bin, aidatı ise 10 bin TL.

Selin Ciğerci nin mesleği nedir?

Şarkıcı
İş İnsanıİnternet Ünlüsü
Selin Ciğerci/Meslekleri

Selin Ciğerci hangi futbolcu ile evlendi?

Selin Ciğerci 2019 senesinde hayatını birleştirdiği eski futbolcu Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi’nde 10 Eylül 2021 tarihinde resmi olarak yollarını ayırdı.

1 Başka Güzel Emina neden ayrıldı?

Emina Jahovic yoğun iş temposundan dolayı programdan ayrılma kararı aldığını söyledi. Esra Eron’un sunuculuğunu üstlendiği, başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan’ın jüri koltuğuna oturduğu yarışmanın bir diğer jüri üyesi sevilen isim Selin Ciğerci oldu.

1 Başka Güzel Final Kim Kazandı?

Bir Başka Güzel‘in Final (35.) bölümünde; Günün konsepti kırmızı beyaz şıklığı oldu. Ece ile Melika final gününde üçer kombin yaptı. Jürinin ortak kararıyla Melika Bir Başka Güzel seçildi.

Bir Başka Güzel jüri Emina neden ayrıldı?

Esra Eron’un sunuculuğunu üstlendiği, modacı Raşit Bağzıbağlı ve iş kadını Bige Daruga Çalışkan’ın jüri koltuğuna oturduğu yarışmanın bir diğer jüri üyesi sevilen isim Selin Ciğerci oldu. Emina Jahovic yoğun iş temposundan dolayı programdan ayrılma kararı aldı.