Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ayrildi mi?

Selin Ciğerci Gokhan Ciradan ayrildi mi?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra barıştı. Ünlü çiftin ayrılıkları kadar yeniden bir araya gelmeleri de çok konuşuldu. Katıldığı bir programda severek ayrıldığını söyleyen Ciğerci Gökhan Çıra’ın kendisinden af dilediğini söyledi. 2019 yılında nikah masasına oturan çift 2021 yılında ani bir kararla boşanmıştı.

Selin Ciğerci kocasiyla Baristi mi?

Geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşanan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra barıştı. Çıra güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu: Şimdi herkes duysun ki biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi.

Selin Ciğerci tekrar evleniyor mu?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evleniyor!

Selin Ciğerci Gökhan Çıra neden ayrildi?

İddiaya göre ikilinin boşanmasına neden olan konu Gökhan Çıra‘nın “aldatma” iddiasıdır. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra geçtiğimiz günlerde iki yıllık evliliklerini bitirdi.

Selin Ciğercinin eski futbolcu sevgilisi kim?

Futbolcu Gökhan Çıra’yla evliliğiyle ilk günden beri tartışma yaratan ünlü fenomen, bu kez de abayı bir basketçiye yakmış.

Okan Ünsal kimdir?

Selin Ciğerci‘nin programdaki görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Programda Asuman Krause’nin, “Çok güzelsin, bebek gibisin” demesi üzerine Ciğerci, lakabının ‘Bebek Okan‘ olduğunu açıkladı.

Selin Ciğerci kaç yaşında?

37 yaşında (4 Nisan 1984)Selin Ciğerci / Yaş

Selin Ciğerci kaç kilo verdi?

13 kilo verdi transparan pantolonuyla kamera karşısına geçince olay oldu! Eski eşi Gökhan Çıra ile barışıp yeniden aşk yaşamaya başlayan Selin Ciğerci‘ye aşk yaradı. Sürekli spor yapan ve 13 kilo veren Selin Ciğerci transparan pantolonlu fotoğraflarıyla gündeme geldi.

Selin Ciğerci neden ayriliyor?

Beni eşimden dolayı istemiyorsanız ben futbolu bırakırım dedim. Futbolu bıraktım. Bana çok büyük saygısızlıktı. Ben onun için okulu bıraktım, işimi bıraktım ama Selin‘i çok sevdiğim için asla pişman olmadım.”

Selin Ciğerci nin babasi kim hangi firmanin sahibi?

Selin Ciğerci, İstanbul’da 1984 yılında muhafazakâr bir ailede doğdu. Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir anneye sahip Ciğercinin ailesi başlangıçta yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının (Defacto) sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar.

Selin Ciğerci nin mesleği nedir?

Şarkıcı
İş İnsanıİnternet Ünlüsü
Selin Ciğerci/Meslekleri

Selin Ciğerci eski adı nedir?

Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada ‘Bebek Okan’ adıyla ünlenmişti. 3 yıl önce geçirdiği ameliyatın ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi.

Selin Ciğerci eşi kim?

Gökhan ÇıraSelin Ciğerci / Eşi (e. 2019–2021)

Selin Ciğerci kaç kilo verdi 2021?

Eylül 2021‘de anlaşmalı olarak boşanan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, sürpriz bir kararla yeniden bir araya gelmişti. Son dönemdeki müthiş değişimiyle dikkatleri üzerine çeken Ciğerci, 13 kilo verdi.

Selin Ciğerci ye ne oldu?

İkinci kez evleniyorlar Selin Ciğerci 2019 yılında hayatını birleştirdiği eski futbolcu Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi’nde 10 Eylül 2021 tarihinde resmi olarak yollarını ayırmıştı. 2022 senesinin ilk haftalarında tekrar görüştüklerini açıklayan Ciğerci ve Çıra cephesinde yeni gelişme yaşandı.