Selin Beauty kime ait?

Selin Beauty sahibi kim?

Gökhan Çıra ile boşanması sebebiyle, son günlerde gündemden hiç düşmeyen Selin Ciğerci’nin, ileride çocuklarına bırakmak istediği bir markası var biliyorsunuz: Selin Beauty. Ünlüler arasında kozmetik dünyasına adım atıp, ürünleri en çok konuşulan isimlerden biri Selin Ciğerci.

Selin Ciğerci nereli?

Selin Ciğerci, İstanbul’da 1984 yılında muhafazakâr bir ailede doğdu. Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir anneye sahip Ciğerci’nin ailesi başlangıçta yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının (Defacto) sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktılar.

Okan Ünsal kimdir?

Selin Ciğerci‘nin programdaki görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Programda Asuman Krause’nin, “Çok güzelsin, bebek gibisin” demesi üzerine Ciğerci, lakabının ‘Bebek Okan‘ olduğunu açıkladı.

Selin Beauty bayilik veriyor mu?

Türkiye’nin en başarılı 41 şanslı kadın girişimcisine Selin Beauty Center Franchise imkanı veriyor.

BB Krem kimin markası?

pure beauty. ürünleri watsons tarafından, kore’de üretilen cilt bakım markası. haliyle sadece watsons’larda satılıyor. dün kullandığım blemish balmını yani “bb cream” diye geçen ürününü beğendiğim marka. ürünün amacı yüzde renk bütünlüğü sağlamak, fondötenden hoşlanmayan bünyeler için ideal.

Selin Ciğerci kaç yaşında nereli?

Selin Ciğerci 1984 yılında dünyaya geldi. Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir annenin çocuğu olan Ciğerci, ilk olarak Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştı. Ciğerci, 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile evlendi. Ciğerci‘nin nikah şahitliğini yakın arkadaşı olan Demet Akalın yaptı.

Gökhan Çıra kaç yaşında?

26 yaşında (16 Şubat 1996)Gökhan Çıra / Yaş

Demet Akalın kaç yaşında?

49 yaşında (23 Nisan 1972)Demet Akalın / Yaş

Selin Ciğerci nin mesleği nedir?

Şarkıcı
İş İnsanıİnternet Ünlüsü
Selin Ciğerci/Meslekleri

Selin Ciğerci neyin sahibi?

SELİN CİĞERCİ KİMDİR? Selin Ciğerci, 4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Konyalı olan Ciğerci, cinsiyet değiştirme ameliyatıyla tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline geldi. Sonralarda kendisine ait “Selin Beauty” adında bir kozmetik ürün markası bulunmaktadır.

Selin Beauty BB krem ne kadar?

İçeriğinde ki C vitamini ile cilt tonunu eşitler, lekelerin zamanla giderilmesini sağlar. Gül yaprakları özü ile hücre yenileyerek anti – aging etkisi sağlar. E vitamininin nemlendirici ve antioksidan etkisi ile daha taze ve canlı cilt görünümüne kavuşturur….BB Krem Light.

Taksit Sayısı Taksit (TL) Toplam (TL)
1 79,90 79,90

Selin Ciğerci Bursa Şubesi nerede?

Kurduğu kozmetik markası ile kısa sürede güzellik sektöründe sözü geçen bir isim haline gelen Selin Ciğerci, aynı zamanda ismini taşıyan Selin Beauty Center Güzellik Salonları’nın bir yenisi Aynur Adalıer ve Zeynep Özer tarafından, Bursa Anda Park Özlüce Sitesi’nde Bursalıların hizmetine açtı.

En iyi BB krem markası hangisi?

Farmasi – All In One Hafif yapısı ve yağsız olma özelliğiyle beğenileri kazanmış All In One, cilt tonunuzu eşitlerken leke ve sivilcelerin görünümünü yok ediyor. İçeriğindeki ışığı yansıtan partikülleri ile cildinizin ışıltısına ışıltı katacak! Yüksek güneş koruma özelliği de bulunan ürün en iyi BB kremler arasında.

Hangi marka BB krem kullanmalıyım?

Genellikle medium orta ton bb kremler çoğu cilt rengine uygundur. Cilt tonu fazla beyaz olan kişiler ise açık tonlu bb kremler tercih etmelidir.

Selin Ciğerci eski adı nedir?

Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada ‘Bebek Okan’ adıyla ünlenmişti. 3 yıl önce geçirdiği ameliyatın ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi.