En iyi tabancası hangisi?

Türkiye’nin en iyi silahı hangisi?

Oylama sonucu, Savunma Sanayii Başkanlığının başlattığı “Özgün Yerli Tabanca Projesi” kapsamında Sarsılmaz tarafından tamamı yerli ve milli olanaklarla üretilen SAR 9 serisinin versiyonu SAR 9X, birinciliği elde etti.

En uzun menzilli tabanca hangisi?

Tac-50, Amerikan McMillan Brothers Rifle Company firmasının 1980 yılında tasarlamaya başladığı keskin nişancı tüfeği. Bir tüfek için oldukça uzun menzilli olması ve bilinen en uzun mesafeden atılan mermi ile öldürme rekorunu kıran keskin nişancının silahı olması onu ünlü yapan özelliklerdendir.

Hangi yerli tabanca alınmalı?

Yerli Tabanca Tavsiyeleri

  • Zig-14 TİSAŞ
  • Kılınç 2000 Light.
  • Canik P-120.
  • Canik Stingray.
  • Canik S-120.
  • Girsan Model 1911.
  • Sarsılmaz SR-38.
  • Stoeger 8000.

En iyi Canik tabanca hangisi?

Samsun’da üretilen milli tabanca CANİK TP9 Elite Combat, ABD’de düzenlenen “Yılın Ateşli Silahlar Endüstrisi Takım Yarışması ve Ateşli Silahlar Endüstrisi Tercih Ödülleri” etkinliğinde, 2019’un en iyi tabancası seçildi.

Dünyanın en güçlü silahı nedir?

Bir kişiyi tek atışla kolayca öldürebilir ve bu onu dünyadaki en ölümcül silahlardan biri yapar. İlk olarak Magnum Research Inc. tarafından 1982 yılında üretilen Desert Eagle, maksimum 200 metre atış menziline sahip yarı otomatik, gazla çalışan bir tabancadır.

Ruhsatsız silah para cezası ne kadar?

Ruhsatsız Silah Cezası Kaç TL? Ruhsatsız silah bulundurmanın cezası, 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası ya da 25 günde 100 güne kadar adli para cezasıdır.

Tabancanın etkili menzili kaç metredir?

102mm(4 inç) namlu boyu olan bir şarjörlü tabanca kullanılan fişeğin cinsine bağlı olarak 50 ile 75 metre arası değişen bir menzile sahipken, aynı menzili toplu bir tabanca ile elde etmek için 50mm(2 inç) ‘lik namlu boyu yeterlidir.

Tabanca kaç metre uzağa gider?

Tesirli menzilleri ise, silahın namlu uzunluğuna göre, 300 m ila 600 m arasında değişir.

En iyi kuru sıkı tabanca hangisi?

En iyi kurusıkı tabanca modeli hangisidir? Direkt olarak en iyi kurusıkı tabanca modeli şudur diyebileceğimiz bir model yoktur fakat marka olarak zoraki kurusıkı markası bir adım öne çıkmaktadır. Zoraki kurusıkı modelleri içinde hangisi diye sorarsanız Zoraki 917 Glock modeli diyebiliriz.

Sar9x nerede üretiliyor?

Savunma Sanayii Başkanlığı’nın “özgün ve yerli tabanca projesi” meyvesini vermeye başladı. Düzce’deki Sarsılmaz Silah Sanayii tarafından üretilen SAR 9X, uluslararası alanda Türkiye’nin göğsünü kabarttı.

Canik hangi silaha benziyor?

yeni geliştirdikleri tp9 modeli, meşhur walther p99 as’nin klonudur.

Polis teşkilatı Hangi Silahı Kullanıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’yle vize krizinin ardından yaptığı açıklamada polisimizin uzun yıllardır kullandığı Amerikan menşeli Sig Sauer marka silahların artık kullanılmayacağını söyledi. Polis teşkilatı bunun yerine yerli marka Canik silah kullanacak. Türk polisi artık Samsun’da üretilen Canik marka silahı kullanacak.

Dünyanın en tehlikeli silahı nedir?

Peki en tehlikelileri hangileri? Fabrique Nationale d’Herstal tarafından üretilen en tehlikeli silah olarak bilinen FN FAL, 7.62x51mm standart NATO mermileri kullanmaktadır.

Dünyanın en güçlü silah hangi ülkede?

En fazla nükleer silaha sahip ülke 6 bin 850 ile Rusya. Nükleer silahları kullanma yetkisi tek başına Rus devlet başkanına ait.

6136 sayılı Kanun muhalefet para cezası ne kadar?

ise 6136 sayılı Kanuna muhalefet suçunu (m. 12/1) işlemiş olur. 6136 sayılı Kanuna muhalefet cezası (m. 12) burada; 5 yıl ile 12 yıl arasında değişen hapis cezası ve bunun yanında ek olarak beş yüz günden beş bin güne kadar adli para cezasıdır.