Vartolu nasıl öldü?

Vartolu ölecek mi?

Vartolu Sadettin, bir koçovalı’nın ölmesini istemeleri sonucunda ölen isim Vartolu oldu. … Vartolu Sadettin Böylelikle çukur dizisinden tamamen ayrılmış oldu. Mükemmel oyunculuk performansı ile izleyiciyi etkisi altına alan Erkan Kolçak Köstendil de ne yazık ki ölmek suretiyle bu diziden ayrıldı.

Vartolu neden kahramanı öldürdü?

Vartolu‘nun Çukur’a yerleşmek istemesine İdris’in karşı çıkması sonrası, Vartolu intikam almak için Kahraman‘ı öldürtür.

Vartoluya ne oldu?

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Erkan Kolçak Köstendil, dizinin sona ermesiyle birlikte Hollanda’ya taşınmıştı. Daha önce Bursaspor alt yapısında kalecilik yapan ve hayalinin hep kaleci olmak olduğunu belirten ünlü oyuncu, bu hayalini gerçekleştirdi.

Erkan Kolçak Köstendil nerede kaleci?

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil, Hollanda ekibi Amsterdam Gençlerbirliği’nin yeni kalecisi oldu.

Cukurun Vartolusu nerede?

Köstendil Hollanda’ya transfer oldu.

Vartolu şuan nerede?

Çukur dizisinde canlandırdığı ‘Vartolu Sadettin’ karakteriyle popülarite kazanan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, gençlik hayalini gerçekleştirdi. Kaleci olmak isteyen 38 yaşındaki oyuncu, Hollanda’nın amatör ekiplerinden Amsterdam Gençlerbirliği’ne transfer oldu.

Çukurda kahramanı kim öldürdü?

Çukur‘un ilk bölümünde Kahraman‘ı canlandıran Mustafa Üstündağ, Vartolu tarafından öldürülmüş ve diziye veda etmişti. Dizinin son bölümünde ise Kahraman Koçovalı, geçmişte Azer Kurtuluş’un hayatını kurtaran kişi olarak izleyici karşısına çıkarıldı.

Kahraman Koçovalıyı kim öldürdü?

Kahraman Koçovalı‘nın ölümü! Vartolu’nun adamları tarafından pusuya düşürülen Kahraman ölür. Kahraman‘ın ölümüne şahit olan Aliço olanları İdris’e anlatır.

Vartolu Cukurdan neden ayrildi?

Çukur’da Erdenet ailesi intikam alabilmesi için Koçovalı ailesinden bir kişinin öldürülmesi şart olduğundan dolayı son bölümde Erdenetler’in yaptığı hamle, Vartolu Saadettin’in diziden ayrılmasına neden oldu.

Vartolu niye ayrıldı?

Vartolu Çukur’dan Erdenetlerin intikamından dolayı çıkıyor… Senarist yazarı, Gökhan Horzum son bölümlerde Erdenet karakterini ön plana çıkıyor. Son gelen bilgilere göre Erdenet; intikam almak için Vartoluyu öldürür ve bu şekilde diziden ölerek çıkar. Fakat tekrar ilerleyen bölümlerde diziye girecektir.

Bülent Şakrak Erkan Kolçak Köstendil akraba mı?

Bülent Şakrak (43), kendisi gibi oyuncu olan yeğeni Erkan Kolçak Köstendil (37) ile yazdan kalma bir fotoğraflarını paylaştı.

Vartolu nerede kaleci?

Çukur dizisinde canlandırdığı ‘Vartolu Sadettin’ karakteriyle popülarite kazanan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, gençlik hayalini gerçekleştirdi. Kaleci olmak isteyen 38 yaşındaki oyuncu, Hollanda’nın amatör ekiplerinden Amsterdam Gençlerbirliği’ne transfer oldu.

Erkan Kolçak Köstendil neden 2 soyadı var?

Baba olmaya hazırlanan Erkan Kolçak Köstendil, neden iki tane soy adının olduğunu ilk kez açıkladı. Verdiği bir röportajda “Nedenini ben de bilmiyorum. Eskiden ayrıydı, kimliklerde bilgisayar sistemine geçilince birleşti. Ben ikisini de kullanıyorum” şeklinde konuştu.

Çukur Afganistan sahneleri nerede?

ÇUKUR AFGANİSTAN SAHNESİ NEREDE ÇEKİLDİ? Çukur‘un bu bölümünde senaryoya göre Afganistan‘da çekildi. Ama bugün ekrana gelecek dizi, Nevşehir’in Gülşehri ilçesine bağlı Gökçetoprak Köyü’nde çekildi.

Çukur da idris Koçovalıyı kim öldürdü?

Ne yazık ki tanıtımlardan anladığımız kadarıyla oğlunu öldüremeyecek olan ve miladını doldurduğunu düşünen İdris Yamaç’a beni vur diye ısrar etti. Bunu hiç istemese de Yamaç babasını vurmak zorunda kaldı. Böylece İdris Koçovalı öldü.