Vartolu nereye gitti?

Vartolu nerede kaleci?

Çukur dizisinde canlandırdığı ‘Vartolu Sadettin’ karakteriyle popülarite kazanan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, gençlik hayalini gerçekleştirdi. Kaleci olmak isteyen 38 yaşındaki oyuncu, Hollanda’nın amatör ekiplerinden Amsterdam Gençlerbirliği’ne transfer oldu.

Erkan Kolçak Köstendil nereye taşındı?

Kaleci olmak isteyen 38 yaşındaki oyuncu, Amsterdam Gençlerbirliği takımına transfer oldu. Bir dönem Bursaspor altyapısında kalecilik yapan Erkan Kolçak Köstendil, Hollanda takımlarından Amsterdam Gençlerbirliği’ne transfer oldu.

Erkan Kolçak Köstendil nerede kaleci?

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil, Hollanda ekibi Amsterdam Gençlerbirliği’nin yeni kalecisi oldu.

Vartolu neden Afganistana gitti?

4.Sezon’da Vartolu Saadettin Yamaç’ın İdris’i öldürdüğünü öğrenen Cumali Yamaç’ı vurur. Bütün aile bunu öğrenince Yamaç mahalleden ve evden kovulur. Vartolu, Yamaç’a destek olmuştur. Yamaç’ın isteği üzerine Halil İbrahim isimli adamı araştırmak için Afganistan’a gider.

Vartolu Sadettin kaleci mi?

Daha önce Bursaspor altyapısında kalecilik yapan ve hayalinin hep kaleci olmak olduğunu belirten Köstendil, Hollanda ekibi Amsterdam Gençlerbirliği takımına transfer oldu. …

Erkan Kolçak eşi kim?

Cansu TosunErkan Kolçak Köstendil / Eşi (e. 2018)

Erkan Kolçak Köstendil simdi nerede?

‘Çukur’dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteriyle sevilen Erkan Kolçak Köstendil, dizinin sona ermesiyle birlikte ailesiyle Hollanda’ya taşınmıştı. Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun çifti oğulları Marsel ile bu kareleri paylaştı.

Erkan Kolçak Köstendil şu an ne yapıyor?

Oyuncu
Sinema Oyuncusu
Erkan Kolçak Köstendil/Meslekleri

Bülent Şakrak Erkan Kolçak Köstendil akraba mı?

Bülent Şakrak (43), kendisi gibi oyuncu olan yeğeni Erkan Kolçak Köstendil (37) ile yazdan kalma bir fotoğraflarını paylaştı.

Erkan Kolçak Köstendil neden 2 soyadı var?

Baba olmaya hazırlanan Erkan Kolçak Köstendil, neden iki tane soy adının olduğunu ilk kez açıkladı. Verdiği bir röportajda “Nedenini ben de bilmiyorum. Eskiden ayrıydı, kimliklerde bilgisayar sistemine geçilince birleşti. Ben ikisini de kullanıyorum” şeklinde konuştu.

Çukur da Afganistan sahneleri nerede çekiliyor?

Yamaç’ın Aliço’yla karşılaştığı sahne ise büyük heyecan yarattı. ÇUKUR AFGANİSTAN SAHNESİ NEREDE ÇEKİLDİ? Çukur‘un bu bölümünde senaryoya göre Afganistan‘da çekildi. Ama bugün ekrana gelecek dizi, Nevşehir’in Gülşehri ilçesine bağlı Gökçetoprak Köyü’nde çekildi.

Erkan Kolçak Köstendil çocuğu var mı?

2018 yılında dünyaevine giren Cansu Tosun-Erkan Kolçak Köstendil çifti, iki yıl sonra Marsel’i kucaklarına almıştı. Mutlu evlilikleri devam eden ikilinin biricik oğulları bir yaşına girdi. Marsel için parti veren Tosun ile Köstendil, kutlamadan kareleri sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmedi.

Vartolu Sadettin gerçek ismi ne?

Erkan Kolçak KöstendilVartolu Saadettin / Canlandıran

Erkan Kolçak hangi takımı tutuyor?

Bursaspor taraftarı olan ve gençliğinde tuttuğu takımın altyapısında kalecilik yapan Erkan Kolçak Köstendil, Hollanda takımlarından Amsterdam Gençlerbirliği’ne transfer oldu. Instagram hesabından antrenman fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncu, “Yeni takım, yeni ev ve yeni aile” mesajını ekledi.

Erkan Kolcak evli mi?

Cansu TosunErkan Kolçak Köstendil / Eşi (e. 2018)