Wyndham otel sahibi kim?

Wyndham otelin sahibi kim?

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina, dünyanın en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts parçası olarak faaliyet gösteren, Wyndham Hotels & Resorts tarafından verilen franchise ile Reisler Group tarafından açıldı.

Wyndham hangi ülkenin?

amerika menşeli, bünyesindeki 12 adet hotel zincirini franchise yöntemi ile pazarlayan şirket. franchise yöntemiyle 2011 yılında kalamış marina’da bir otel açması beklenen zincir.

Wyndham Ankara sahibi kim?

Bu süre içerisinde pek çok ödül alan Wyndham Ankara‘nın kurucusu Öz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erdoğan’la markanın vizyonunu konuştuk.

Tryp by Wyndham sahibi kim?

Lastik İş Sendikası eski Genel Başkanı merhum Abdullah Karacan’ın Kocaeli’ye kazandırdığı 5 yıldızlı otel Tryp By Wyndham İzmit, birinci yılını doldurdu.

Cenk Kınay kimdir?

Ünlü turizmci, Wyndham Hotel Group’un Türkiye, Kıbrıs, Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya ve Beyaz Rusya’daki proje geliştirme stratejik ortağı olan Premium Partnership’in (www.premiumpartnership.net) yönetim kurulu başkanı oldu.

Ramada Group kimin?

Günümüzde Gıda’nın yanı sıra Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding, Hüseyin Başaran’ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.

Ramada hangi ülkenin markası?

Ramada markası Amerika’da 1954 yılında kurulmuştur. Ramada Otelleri 63 ülkede bulunmaktadır ve Wyndham Hotels & Resorts çatı markası altında Ramada By Wyndhams adı altında üç ayrı kategoride hizmet vermektedir.

Wyndham Ankara kaç odalı?

Bu otel 138 odalıdır. Bu otel 14 katlıdır.

Ramada otel sahibi kim?

Başaran Yatırım Holding’in bir parçası olan Başaran Otelcilik & Turizm İşletmeleri A.Ş.’nin mülk sahibi olduğu Ramada Plaza Trabzon, yine aynı şirket tarafından Ramada Inc. Lisans’ı altında işletilmektedir.

Cem Kınay ne iş yapar?

Cem Kinay turizm sektörünün dünyaca tanınmış en önemli isimlerindendir. … Cem Kinay Avusturya, Viyana merkezli Gulet Turistik(1987) ve Magic Life Oteller(1990) zincirinin kurucusu olarak Avrupalı turistleri ilk defa yaratıcısı olduğu ” Her Şey Dahil” deneyimi ile tanıştırdı.

Cem Kınay kimdir nerelidir?

1997’de Avusturya’nın önemli ekonomi dergisi “Trend Magazine” tarafından “Yılın Adamı” ve1996’da Otel ve Turizm dergisi “Traveller” tarafından “Yılın Turizmcisi”,1958 İstanbul doğumlu Dr. … 1958-1969 arasında Aşkale/Erzurum, Diyarbakır ve Ağrı’da yaşayan Cem Kınay Ağrı Alpaslan İlkokulu’ndan mezun oldu.

Dünyada kaç tane Ramada otel var?

63 ülkede 800’den fazla otel ile yakınlarda mutlaka bir Ramada oteli bulacaksınız.

Ramada hangi grup?

7.500 oteliyle dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Hotel Group, Türkiye’de 30 tesise ulaştı. Son haftalarda Türkiye’deki tesisleri arasına katılan Wyndham İstanbul Old City, Ramada Uşak ve Ramada Resort Akbük ile Wyndham Hotel Group, ülkede bulunan 4 bin 500 oda sayısına 740 oda daha ekledi.

Şef Mehmet Yalçınkaya hangi otelde çalışıyor?

Mehmet YALÇINKAYA – Executive Director – Wydham Grand Kalamış Marina Hotel | LinkedIn.

Swiss Otel Ankara nerede?

Swissotel Ankara Tesis Hakkında Başkent Ankara‘nın elit semti Çankaya’da bulunan Swissôtel Ankara, modern binası ve eşsiz donanımıyla misafirlerine hizmet vermektedir. Swissotel Ankara, Ankara‘nın ihtişamını ve konforunu duyularınıza yeniden tanıtır: Pürovel Spa & Sports ile lüks bir yaşamın keyfine varın.