Çukur kahramanı kim öldürdü?

Vartolu kahramanı neden öldürdü?

Vartolu‘nun Çukur’a yerleşmek istemesine İdris’in karşı çıkması sonrası, Vartolu intikam almak için Kahraman‘ı öldürtür.

Çukur da idris Koçovalıyı kim öldürdü?

Ne yazık ki tanıtımlardan anladığımız kadarıyla oğlunu öldüremeyecek olan ve miladını doldurduğunu düşünen İdris Yamaç’a beni vur diye ısrar etti. Bunu hiç istemese de Yamaç babasını vurmak zorunda kaldı. Böylece İdris Koçovalı öldü.

Çukur Kahraman hangi bölümde öldü?

Çukur‘da büyük sürpriz! 1. bölümde ölen Kahraman Koçovalı diziye geri döndü – Haberler.

Çukur kahraman kimin oğlu?

Koçovalı ailesinde İdris’in veliaht olarak yetiştirdiği, ailenin ikinci büyük oğlu olan Kahraman, ağabeyi de hapiste olduğu için aile işlerinin başına geçer. Lider özellikleriyle konumunu garantileyen Kahraman, babası kadar stratejik düşünemese de söz konusu icraat olunca son derece başarılıdır.

Vartolu kimi öldürdü?

Vartolu‘nun adamları tarafından pusuya düşürülen Kahraman ölür. Kahraman’ın ölümüne şahit olan Aliço olanları İdris’e anlatır.

Çukur Acara ne oldu?

Muhittin karakterini canlandıran Nebil Sayın, Paşa karakterini canlandıran Kemal Sarıkartal, Nedret karakterini canlandıran Zeynep Kumral ve Acar karakterini canlandıran Doğan Can Sarıkaya sezon finalindeki düğünde ölerek diziye veda ettiler.

İdris nasıl öldü?

İdris, Yamaç’ın kollarında ölür. 3. sezon 1. bölümde Yücel yaşananları izledikten sonra Çukur’da bir binanın çatısına çıkar.

İdris baba öldü mü?

Sezon finalinde yaşananların ardından İdris mi öldü Yamaç mı öldü diye arayan dizinin takipçileri ise yeni sezon tanıtımlarıyla istedikleri cevabı aldılar. Çünkü Çukur’un 3. sezon ilk bölümünde İdris Koçovalı’nın öldüğünü göreceğiz. Böylece dizide İdris Baba‘ya hayat veren usta oyuncu Ercan Kesal da kadrodan ayrılacak.

Çukura kim geri döndü?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Çukur‘da sürpriz bir gelişme yaşanacak. Geçen sezon diziye veda eden Berkay Ateş Çukur‘a geri dönüyor.

Celasun kimin oğlu?

Celasun artık, Yamaç’ın adamı oldu. Vartolu’nun İdris Koçovalı’nın oğlu olduğunu öğrenen Celasun hesap sormak için Yamaç’ın karşısına çıktı. Babasının katilinin yanına ondan intikam almak için giren Celasun yaptığı her şeyin boşa oldu düşünür.

Yamaç ın oğlu kimden?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur’un büyük finali için heyecanlı bekleyiş sürerken son bölümden ön izleme yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Yamaçın Nehir’den olan çocuğu ortaya çıktı.

Azer Kurtuluş’un kardeşini kim öldürdü?

Kendisini korumak adına hayatını ortaya koyan Kemal’in fedakarlığı Yamaç’ı oldukça sinirlendirmişti. Diğer Koçovalılar’ın itirazlarına rağmen baskına giden Yamaç, Azer‘in küçük kardeşi Kadir’i bahçede yakalayarak öldürdü.

Erkan Kolçak Köstendil kardeşi var mı?

Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol alan sanatçı, Ulan İstanbul dizisindeki rolü ile Türkiye’de geniş kitlelerce tanındı. Çektiği kısa filmler ile çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül almıştır….

Erkan Kolçak Köstendil
Çocuk(lar) Marsel Köstendil
Akraba Bülent Şakrak (kuzeni)

Çukur Acar neden öldü?

Baykal’ın oğlu Nazım’ı canlandıran Ahmet Tansu Taşanlar, Baykal’ın bir diğer oğlu olan Emrah tarafından silahla vurularak öldürüldü. Bu sırada Nazım’ın zehirli portakal suyunu içen Emrah’ta zehirlenerek hayatını kaybetti ve böylece Alperen Duymaz’da diziye veda etmiş oldu.

Metinin gözüne ne oldu?

Erkan Avcı, Çukur dizisinin 2. sezon ilk bölümünde diziye dahil oldu. Karakuzular Çetesi’ne mensup Çeto karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Yine aynı çete Metin karakterine işkence ederek gözüne zarar vermişti.