Ümit Karan aslen nereli?

Ümit Karan ailesi aslen nereli?

Ümit Karan Berlin doğumlu olsa da aslen Adanalı’dır. Nüfus kütüğünde Ümit Karan ve ailesi Adana Akkapı Mahallesi’ne kayıtlı görünüyor.

Ümit Davala aslen nereli?

Ümit Davala

Kişisel bilgileri
Tam adı Ümit Aydin Davala
Doğum tarihi 30 Temmuz 1973
Doğum yeri Mannheim, Batı Almanya
Boyu 1,83 m (6 ft 0 in)

Ümit Karan nerede doğdu?

Batı BerlinÜmit Karan / Doğum yeriBatı Berlin, siyasi unsurlar yüzünden oluşmuş ve 1949’dan 1990’a kadar var olmuş bir eksklavdı. Batı Berlin sadece bugünkü Berlin’in batısındaki bölgeyi kapsıyordu ve Doğu Berlin ve Alman Demokratik Cumhuriyeti ile sınırlarını paylaşıyordu. Vikipedi

Ümit Karan’ın babası kimdir?

Süleyman KaranÜmit Karan / Babası

Necati Ateş aslen nereli?

İzmir, TürkiyeNecati Ateş / Doğum yeri

Ümit Özat aslen nereli?

Ümit Özat (d. 30 Ekim 1976, Ankara) Türk teknik direktör, spor yorumcusu ve sol bek mevkisinde oynamış eski millî futbolcudur.

Ümit Karan nerede Buyudu?

Ümit Karan 1 Ekim 1976 tarihinde Almanya’nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Uzun bir süre Berlin’de ailesiyle beraber yaşayan Ümit Karan, bölgedeki takımlar üzerinden altyapıda yetişti.

Arda Turan memleketi neresi?

İlk yılları Arda Turan, İstanbul iline bağlı Bayrampaşa ilçesinde 30 Ocak 1987 tarihinde, Adnan ve Yüksel çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Turan‘ın babası Türk Hava Yollarından emekli Adnan Turan, annesi ev hanımı Yüksel Turan ve kardeşi Okan Turan‘dır.

Ümit Davala ailesi nereli?

Ümit Aydın Davala, 30 Temmuz 1973’da gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak Almanya’nın Mannheim kentinde doğdu. Annesi Emine Hanım’dır. 16 yaşında Almanya’da futbola başlar ve 21 yaşında Afyonspor’a gelir.

Necati Ateş nerede doğdu?

İzmir, TürkiyeNecati Ateş / Doğum yeri

Necati Ateş Nereli Kaç Yaşında?

Necati Ateş, 3 Ocak 1980(30 yaşında) tarihinde İzmir’de doğdu. Futbola 1997 yılında doğduğu şehrin takımlarından Altay’da başladı. Altay’da 4 sene forma giyen Necati Ateş, 2001 yılında Adanaspor’a transfer oldu ve bu kulüpte parlak bir iki sezon geçirerek 2003-2004 sezonunda Galatasaray’a transfer oldu.

Özat nereli?

Ümit Özat

2018’de Özat.
Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 30 Ekim 1976
Doğum yeri Ankara, Türkiye
Boyu 1,86 m (6 ft 1 in)

Ümit Özat kiminle evli?

Nurdan ÖzatÜmit Özat / Eşi

Ümit Karan nereli?

Batı BerlinÜmit Karan / Doğum yeri

Ümit Karan nerede oturuyor?

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı! Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı.