Vartolu nun karısı kim?

Vartolu evli mi?

Çukur’un fenomeni Vartolu Erkan Kolçak Köstendil evlendi!

Vartolu kimle evli?

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Sadettin karakteriyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, geçtiğimiz sene Antalya’da festival tadında bir düğünle Cansu Tosun ile evlendi.

Erkan Kolçak kiminle evli?

Cansu TosunErkan Kolçak Köstendil / Eşi (e. 2018)Cansu Dicle Tosun Almanya doğumlu Türk dizi oyuncusudur. Vikipedi

Sadiş çukur kimdir?

Boncuk Yılmaz 13 Mayıs 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Tam adı Boncuk Makbule Yılmaz’dır. Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Oyunculuğa 2004 yılında Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak adlı sinema filmi ile başlamıştır.

Çukur da kim evleniyor?

Çukur 4. Sezon 3.

Vartolu gerçek hayatta kim?

Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Bursa’da alan Köstendil, Bursa Atatürk Lisesinden mezun olmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okuyarak tamamlamıştır.

Erkan Kolçak Köstendil ne zaman evlendi?

11 Ağustos 2018 (Cansu Tosun)Erkan Kolçak Köstendil / Evlilik tarihi

Cansu Tosun kiminle evlendi?

Erkan Kolçak KöstendilCansu Tosun / Eşi (e. 2018)

Sadiş kaç yaşında?

Tam ismi: Boncuk Makbule Yılmaz 13 Mayıs 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu.

Didem Dayıcıoğlu hamile mi?

Didem Dayıcıoğlu, dünyaca ünlü bir moda dergisinde editörlük yapıyor. TV 100’de yer alan iddiaya göre, Didem Dayıcıoğlu 1 aylık hamile. Bebekleri olacağını öğrenen çift anında nikah masasına oturma kararı aldı.

Çukur Karaca kimi seviyor?

Karaca, kuzeninin sevgilisi Celasun’a aşıktır ve onu elde etmek için elinden geleni yapar. İnsanların zayıf yönlerini çok çabuk anlayan Karaca, Celasun’u kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Erkan Kolçak Köstendil neden 2 soyadı var?

Baba olmaya hazırlanan Erkan Kolçak Köstendil, neden iki tane soy adının olduğunu ilk kez açıkladı. Verdiği bir röportajda “Nedenini ben de bilmiyorum. Eskiden ayrıydı, kimliklerde bilgisayar sistemine geçilince birleşti. Ben ikisini de kullanıyorum” şeklinde konuştu.

Vartolunun ismi ne?

1983 yılında Bursa’da doğan Erkan Kolçak Köstendil, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Erkan Kolçak Köstendil boşandı mı?

Erkan Kolçak Köstendil (d. 16 Ocak 1983, Bursa), Türk oyuncu, futbolcu, yönetmen, yazar ve şarkıcıdır….

Erkan Kolçak Köstendil
Milliyet Türkiye
Meslek Oyuncu, yönetmen, yazar, şarkıcı
Etkin yıllar 2002-günümüz
Evlilik Cansu Tosun ( e. 2018)

Cansu Tosun düğünü nerede oldu?

Çukur dizisinin meşhur Vartolu’su Erkan Koçak Köstendil Kayıp Şehir dizisinde tanıştığı Cansu Tosun ile evlendi. Çift Olimpos’ta bir otelde ailesi ve yakın arkadaşları ile birlikte festival gibi bir düğün gerçekleştirdi.