Storytel iki kişi kullanabilir mi?

Storytel 2 kişi kullanabilir mi?

Aynı anda kitap dinleme olmuyor storytel uygulamasında. İki kişi farklı zamanlarda dinleme şansı var sadece.

Storyteller ücretli mi?

Storytel aboneliği web sitesinden kart bilgileri girilerek başlatılan abonelikler için ayda 37,99 TL’dir. Eğer aboneliğini uygulama içi satın alarak Google veya Apple ile başlatıysan abonelik 43,99 TL olarak ücretlendirilir. Storytel aboneliği, aboneye Storytel kütüphanesine sınırsız erişim ve kullanım hakkı sağlar.

Storytel öğrenci indirimi ne kadar?

Storytel öğrenci indirimi ile yeni dünyalar keşfet Storytel Sınırız’ın ilk 14 günlük deneme süresiyle Storytel deneyimine başla. Öğrenci kimliğin doğrulandıktan sonra Storytel Sınırsız için aylık P indirim kazanırsın. İstediğin kitabı, istediğin kadar dinle ve oku.

Storytel çevrimdışı çalışır mı?

Sesli bir kitabı çevrimdışı olarak kaydet Sesli kitabın indirilmeye başlayacaktır. İndirme işlemi sırasında telefonunun açık olmasını, uygulama ekranında kalmanı ve telefonda başka bir işlem yapmamanı öneririz. İndirilme işlemi tamamlandığında ilgili kitap kitaplığında yeşil ile işaretlenecektir.

Storytel de kaç kitap var?

Istanbul. Storytel‘den yapılan açıklamaya göre, platformun kütüphanesinde 3 binden fazla Türkçe sesli kitap, 80 bin İngilizce sesli kitap ve 120 bin İngilizce e-kitap bulunuyor.

Storytel Öğrenci indirimi var mı?

Aktif bir aboneliğin varsa, öğrenci indiriminden yararlanabilmek önce mevcut aboneliğini sonlandırman ve ardından öğrenci kimliğini doğrulaman gerekir. Öğrenci kimliği doğrulaması yıllık olarak gerçekleştirilmelidir. Storytel üyeliğinle öğrenci indiriminden en fazla 4 yıl boyunca yararlanabilirsin.

Storytel kac gun ucretsiz?

Uygulama içerisinde Ayarlar-> Hesap ayarları-> Aboneliği yönet’i seçerek de aboneliğini başlatabilirsin.Eğer Google Play hesabın veya Apple kimliğin ile ilk defa bir Storytel aboneliği başlatıyorsan, aboneliğinin ilk 14 günü ücretsiz deneme sürümü olarak tanımlanacaktır.

Storytel deneme süresi ne kadar?

Sesli kitap uygulaması Storytel de bu sosyal izolasyon günlerini daha keyifli ve kaliteli hale getirmek için 14 gün olan ücretsiz deneme süresini 30 güne çıkardığını açıkladı.

Storytel öğrenci indirimi var mı?

Aktif bir aboneliğin varsa, öğrenci indiriminden yararlanabilmek önce mevcut aboneliğini sonlandırman ve ardından öğrenci kimliğini doğrulaman gerekir. Öğrenci kimliği doğrulaması yıllık olarak gerçekleştirilmelidir. Storytel üyeliğinle öğrenci indiriminden en fazla 4 yıl boyunca yararlanabilirsin.

Storytel öğrenci üyeliği var mı?

Şimdi üniversite öğrencileri Storytel‘e %50 indirim avantajıyla abone oluyor. Storytel Sınırsız Abonelik Planından %50 indirimle yararlanacak olan öğrenciler binlerce sesli kitap ve e-kitabı herhangi bir sınır olmadan deneyimliyor.

Storytel kimler seslendiriyor?

Seslendirenler

  • Gülse Birsel.
  • Mert Fırat.
  • Beyti Engin.
  • Levent Can.
  • Sevinç Erbulak.
  • Tilbe Saran.

30 Kas 2020

Storytel de kitap var mı?

STORYTEL‘DE HER ZAMAN SENİ BEKLEYEN İYİ BİR KİTAP VAR. İstediğin kitabı, istediğin kadar dinleyebilir ve okuyabilirsin. Cihazına indirdiğin sesli kitaplar ve e-kitaplar, internet bağlantısına ihtiyacın olmadan, çevrimdışı olarak yanında. Zengin kütüphanemizde her yaştan, her insan için mutlaka bir kitap var.

Storytel hangi diller var?

Abonelik metoduyla çalışan Storytel‘de, yaklaşık bin 500 Türkçe, 65 bin İngilizce ve 50 bin İngilizce e-kitaba ulaşabiliyorsunuz. 19 ülkede bütün dillerde toplamda 300 bin sesli kitap var.

Storytel öğrenci indirimi nasıl alınır?

Öğrenci indirimi hem yeni Storytel kullanıcıları hem de daha önce Storytel‘de aboneliği bulunan kullanıcılarımız için geçerlidir. Eğer Storytel hesabın yoksa, öğrenci indiriminden yararlanmak için Storytel Öğrenci sayfasından kaydolman ve SheerID hizmeti aracılığıyla öğrenci olduğunu doğrulaman gerekiyor.

Storytel ücretsiz nasıl kullanılır?

Menüye geldiğinizde burada ‘profil’ seçeneğine dokunuyorsunuz ve ‘hesap ayarları’ alanından abonelik oluştur yazan kutucuğa geliyorsunuz. Ardından karşınıza ‘denemeye başla’ yazısı çıkacak. Buraya dokunduğunuzda Storytel uygulamasının ücretsiz denemesini başlatabilmeniz için ödeme yönteminizi seçeceksiniz.