iPhone şifremi unuttum nasıl bulabilirim?

Şifresi unutulan iPhone telefon nasıl açılır?

iPhone‘unuz için doğru düğmeyi basılı tutarken iPhone‘unuzu hemen bilgisayara bağlayın. Düğmeyi bırakmayın. iPhone‘unuzda kurtarma modu ekranını görene kadar düğmeyi basılı tutun, ardından bırakın. Parola ekranını görürseniz iPhone‘unuzu kapatmanız ve baştan başlamanız gerekir.

Ayfon telefon kilidi nasıl açılır?

Touch ID ile iPhone‘un kilidini açma: Ana Ekran düğmeli iPhone‘da Touch ID ile kayıtlı olan parmağınızı kullanarak Ana Ekran düğmesine basın. iPhone‘u yeniden kilitlemek için yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) basın.

iPhone parolasını onaylayın ne demek?

İki faktörlü kimlik doğrulamada, Apple Kimliğinizle yeni bir aygıtta veya tarayıcıda oturum açmak için bir doğrulama koduna ihtiyacınız vardır. Yeni bir aygıtta veya tarayıcıda Apple Kimliğinizle giriş yaptığınızda parolanızı ve altı basamaklı bir doğrulama kodunu girerek kimliğinizi doğrulamanız gerekir.

iPhone 6 kilitlendi ne yapmalıyım?

iPhone 6s ve Öncesi Nasıl Yeniden Başlatılır?

  1. iPhone‘unuzu bilgisayara iTunes’a bağlayın.
  2. Home ve kilit tuşuna aynı anda basın.
  3. Tuşlara basmaya devam edin. Ekranda Apple logosu belirecek. Tuşları bırakmayın.
  4. Kurtarma Modu (Recovery Mode) açılana kadar tuşlara basılı tutmaya devam edin. Ardından tuşları bırakın.

21 Mar 2018

iPhone kitlenmesi neden olur?

Cihazın kilitlenme sorunu genellikle güvenilmeyen yazılımlardan kaynaklı olabiliyor. Bu nedenle cihazınız bu sorunu yaşamadan önce en son yüklediğiniz uygulamayı kaldırıp sorunun giderilip giderilmediğini denemenizi öneririz. Bu problemin bir diğer nedeni de işletim sistemi sürümünüzden kaynaklanıyor olabilir.

iPhone otomatik kilit nasıl açılır?

Otomatik Kilidi açmak için:

  1. Ana ekranınızdan Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Ekran ve Parlaklık menüsüne gidin.
  3. Otomatik Kilit seçeneğine dokunun.
  4. Seçeneklerden kendinize uygun bir süreyi 30 Sn. gibisinden seçeneği seçin.

18 Kas 2020

iPhone şifrelenmiş verileri sıfırla ne demek?

Şifreli bir yedeklemeyi parolası olmadan geri yükleyemezsiniz. iOS 11 veya sonraki sürümlerinde ya da iPadOS’te, parolayı sıfırlayarak aygıtınızın yeni bir şifreli yedeklemesini oluşturabilirsiniz. Aygıtınızda Ayarlar > Genel > Aktar veya [Aygıtı] Sıfırla > Sıfırla‘ya gidin.

iCloud anahtara kaydet ne demek?

iCloud Anahtar Zinciri açık olduğunda hesap bilgilerinizi depolar ve doğrulama işlemini tekrarlamak zorunda kalmadan telefon numaranızı yeni bir aygıta kolayca kaydettirmenize olanak verir. Not: iCloud Anahtar Zinciri açık olsa bile yeni bir telefon numarasını kaydettirmek için SMS doğrulaması gerekir.

Kilitlenmiş iPhone nasıl sıfırlanır?

Kilitlenmiş bir iPhone‘u sıfırlamanız gerektiğinde iTunes’u başlatın. adım 2. İTunes, iPhone‘unuzu algıladıktan sonra üst şeritteki iPhone simgesine tıklayın. “Özet” sekmesine gidin ve sağ paneldeki “iPhone‘u Geri Yükle” düğmesini tıklayın.

iPhone home tuşu çalışmıyor nasıl resetlenir?

iPhone Home Tuşu Kullanmadan Yeniden Başlatma Yöntemi

  1. Ayarlar uygulamasına giriş yapın.
  2. Erişilebilirlik menüsüne tıklayın ve Dokunma sekmesine basın.
  3. AssistiveTouch kutucuğunu aktif hale getirin.
  4. Aktif hale getirdikten sonra Aygıt simgesine tıklayın.
  5. Ardından Ekranı Kilitle ikonuna uzunca basılı tutun.

iPhone kaç denemeden sonra kilitlenir?

Bu durumda cihazınızın ekranında “iPhone etkin değil, 1 dakika sonra yeniden dene” şeklinde bir uyarı alırsınız. 5 defadan sonra yanlış şifreyi her girişinizde iPhone kapalı kalma süresi uzar. Çok fazla yanlış şifre girişi yaparsanız, sonunda sahibi olduğunuzu kanıtlayana kadar iPhone‘unuz tamamen kilitlenir.

Kilitlenmiş iPhone 7 nasıl açılır?

Eğer olur da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ınız kiltilenirse, cevap vermezse, güç ve ses kısma tuşuna aynı anda 5 saniye basılı tutun. iPhone 7‘niz reset’lenecektir. Reset’lendiği zaman ekran birkaç saniye biraz garip görünebilir, ancak iPhone birkaç dakika içinde yeniden açılıyor.

iPhone otomatik kilit neden açılmıyor?

Otomatik kilidi açmak için “Ayarlar” sekmesinden “Pil” seçeneğini seçiyoruz. Burada yer alan “Düşük Güç Modu” düğmesini kapatıyoruz. Düğmeyi kapattıktan sonra “Otomatik Kilit” tuşu da kendiliğinden aktif hale gelecektir.

iPhone çift tıklama nasıl açılır?

Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma bölümüne gidin, sonra Haptic Touch’a veya 3D ve Haptic Touch’a dokunun.

iPhone Şifrelenmiş veriler nedir?

Tüm aygıtlarınızda, iCloud’da sakladığınız ve Apple Kimliğinizle ilişkilendirilmiş olan veriler, yalnızca sizin bildiğiniz aygıt parolanızla birlikte o aygıta özgü benzersiz bilgilerden türetilen bir anahtarla korunur. Uçtan uca şifrelenmiş bilgilere Apple da dahil olmak üzere başka hiç kimse erişemez.