Galatasaray Sneijdere ne kadar ödeyecek?

Sneijder GS ye ne kadara geldi?

Sarı-Kırmızılı kulüp, Wesley Sneijder‘le 3.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Öncelikle kulübü Inter’e bonservis bedeli olarak 7.5 milyon Euro (17.5 milyon TL) ödenecek. 28 yaşındaki oyuncuya, bu sezonun kalan kısmı için 2 milyon Euro (4.7 milyon TL) sabit ücret ödenecek.

Sneijder niye Galatasaray’dan ayrıldı?

Çünkü Tudor’un antrenmanlardaki ağır çalışma temposundan son derece rahatsızdı. Bu nedenle daha ilk günden Hırvat teknik adamla yıldızı hiç barışmadı. Galatasaray yönetiminin Tudor ile devam etme eğilimini gören Sneijder da artık Galatasaraydan ayrılmayı kafasına koydu.

Sneijder Galatasaray’dan kaç yılında ayrıldı?

Wesley Sneijder Galatasaray‘da şampiyonlar ligi maçlarında da sahne almıştır. Galatasaray ile oynadığı süre zarfı boyunca 2 süper lig 3 Türkiye kupası ve 3 Türkiye süper kupası sevinci yaşamıştır. 2017 yılında Galatasaray ve süper lig kariyerini sonlandırmıştır.

Sneijder hangi takımda oynuyor?

Hollanda Milli Takımının da formasını 90 kez giyen Sneijder, 24 gol atmayı başardı. Portakallarla 2006 ve 2010 Dünya Kupası, 2004, 2008 ve 2012’de de Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı. OGC Nice takımı ile 1.8 € karşılığında 1+1 yıllık bir sözleşme imzalamıştır.

Sneijder Galatasaray kariyerinde kaç gol attı?

Muhteşem kariyeri boyunca kazanmadık kupa bırakmayan Wesley, en fazla maça altyapısından yetiştiği Ajax’ta çıktı. 180 maçta 58 gol, 45 asist yapan Sneijder‘in, Galatasaray‘da ise 175 maç 45 gol 44 asisti var.

Sneijder ligde kaç gol attı?

175 RESMİ MAÇTA 46 GOL ATTI Hollandalı futbolcu, sarı-kırmızılı formayla 124 Süper Lig, 23 UEFA Şampiyonlar Ligi, 22 Türkiye Kupası, 4 TFF Süper Kupa ve 2 UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında taraftarların önüne çıktı.

Sneijder’in sözleşmesi niye feshedildi?

Bruma’nın satılması için menajer Ahmet Bulut’a yetki verilirken, İngiliz kulübü Tottenham’ın altı aydır peşinden koştuğu Portekizli yıldızın jet hızıyla Alman kulübü Leipzig’e transferi gerçekleşir. Nigel de Jong kadro dışı kalır ve Wesley Sneijder’in sözleşmesi de sonunda feshedilir.

Sneijder Galatasaray’dan kovuldu mu?

Galatasaray Kulübü ile sözleşmesi karşılıklı feshedilen Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, İstanbul’dan ayrıldı.

Sneijder bu sene kaç asist yaptı?

180 maçta 58 gol, 45 asist yapan Sneijder‘in, Galatasaray’da ise 175 maç 45 gol 44 asisti var.

Sneijder kimin yüzünden gitti?

Teknik direktör İgor Tudor’un takımda istemediği ve kadro dışı bıraktığı Wesley Sneijder ile dün resmen yollar ayrıldı.

Wesley Sneijder kanser mi?

“Babam kansere yakalandı ama bu konu hakkında daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Böyle bir şeyi duyduğunuzda zaman sanki durmuş gibi geliyor. Moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz, babam da şu anda mutlu. Hastalığıyla savaşacak ve biz onu destekleyeceğiz Sonunda her şey yoluna girecek.”

Sneijder Fenerbahçeye toplam kaç gol attı?

Fanatik’te yer alan habere göre, daha önce Galatasaray formasıyla Fenerbahçe’ye 6 maçta 3 gol kaydeden Sneijder, sarı-lacivertli takımın kalesine bir gol daha atması durumunda Fenerbahçe’ye lig tarihinde en çok gol atan yabancı Galatasaraylı olacak.

Sneijder kariyeri boyunca kaç gol atmıştır?

Wesley Sneijder

Kişisel bilgileri
Yıllar Takım (Gol)
2002-2007 Ajax (43)
2007-2009 Real Madrid (11)
2009-2013 Inter (13)

Sneijder Galatasaraydan kovuldu mu?

Galatasaray‘da sözleşmesi feshedilen Sneijder, Tudor’un yönetime “Soyunma odasında huzur yok. Başarılı olmamı istiyorsanız Sneijder‘i gönderin.” sözlerinin ardından gitti. Tarih: 6 Mayıs 2017…

Sneijder ne ayak?

Al-Gharafa SC takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Wesley Sneijder, 09 Haziran 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. 170 cm boyunda ve 72 kilo olan Wesley Sneijder, Sağ/Sol ayağını kullanmaktadır.