Selim Selimoğlu Kimdir Nereli?

Selim Selimoğlu kimdir ne iş yapar?

SELİM SELİMOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Aslen Rizeli olan Selim Selimoğlu, 1979 yılında dünyaya geldi. Aile geleneği armatörlük mesleğini sürdüren Selim Selimoğlu, SMAK Makina ve AKSEL OSGB işletmelerinin sahibidir. Bengü’yle aynı yaşta olan Selimoğlu kısa süre önce ikinci kez babalık sevinci yaşadı.

Selim Selimoğlu kimle evlendi?

BengüSelim Selimoğlu / Eşi (e. 2018)Bengü Kelleci, Türk şarkıcı.
Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. İzmir’de sahnelenen “Oliver Twist” isimli müzikalde başrol oynadı. Vikipedi

Bengünün kocası kim?

Selim SelimoğluBengü / Koca (e. 2018)

Selim Selimoğlu yaşı kaç?

43 yaşında (1979)Selim Selimoğlu / Yaş

Selim Selimoğlu ne mezunu?

Aslen Malatyalıdır. Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü’nde müzik eğitimini bitirdi.

Bengü kac yasinda boyu kilosu?

Bengü, TelifMetre’nin verilerine göre 2014’ün TV’lerde en çok yayınlanan kadın sanatçısı olmuştur. 29 Ağustos 2018 tarihinde Selim Selimoğlu ile evlenenen Bengü‘nün bu evlilikten Zeynep isimli bir kızı bulunmaktadır. Bengü, 1.61 metre boyunda, 55 kilo ve Koç burcudur.

Bengunun kac çocuğu var?

Zeynep SelimoğluBengü / Çocukları

Bengünün babası ne iş yapar?

İşadamı olan Selim Selimoğlu armatörlük yapıyor. Aile şirketlerinde yönetici olan Selim Selimoğlu SMAK Makina ve AKSEL OSGB’nin de sahibi. Bengü’nün anlattığına göre Selim Selimoğlu’nun Yalova’da sanayi tesisleri ve farkı sektörlerde yatırımları var.

Gülşen kaç yaşında?

45 yaşında (29 Mayıs 1976)Gülşen / Yaş

Okan Kurt Kimdir Kaç Yaşında?

40 yaşında (1982)Okan Kurt / Yaş

Bengü ın soyadı ne?

Şarkısın Bengü‘nün uzun adı Bengü Erden’dir . 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır.

Bengü kac kardes?

Banu ŞenBengü / Kardeşleri

Bengü bebegi ne zaman dogdu?

1 Kasım 2021, Pazartesi günü ikinci doğumunu gerçekleştiren Kadın Sağlığı ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Habibe Seyisoğlu, şu bilgileri verdi; “Bugün saat 7.52’de Selim bebek dünyaya geldi. Bengü hanımın ve bebeğinin sağlığı gayet iyi.

Bengü kaç yaşında hamile kaldı?

2018 yılında iş insanı Selim Selimoğlu ile evlenen şarkıcı Bengü, bir yıl sonra kızı Zeynep’i kucağına aldı. 42 yaşındaki şarkıcı, ikinci kez anne olacağı haberini sosyal medyadan verdi.

Bengunun kac cocugu var?

Zeynep SelimoğluBengü / Çocukları