Sadikoglu holding kimin?

Sadıkoğlu holding sahibi kimdir?

Bahadır Sadıkoğlu – Yönetim Kurulu Başkanı – HLB Sadıkoğlu İnş.

Oktay Sadıkoğlu kimdir?

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) kurucu başkanı, iş insanı Okyay Sadıkoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanlığına aday… Kıbrıs Postası’na konuşan Okyay Sadıkoğlu, “Sağın çatı adayı olursam uzak değilim… Ben bu işi yaparım.

Mehmet Sadıkoğlu kimdir?

1958 yılında Adana’da doğan Mehmet Sadıkoğlu, Anadolu Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1986 yılında Paksoy A.Ş.’de Satış Elemanı olarak kariyerine başlayan Sadıkoğlu, 1987 yılında Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Satış Temsilcisi olarak göreve başladı. 1987-1993 yılları arasında İç Anadolu …

Sadıkoğlu ailesi nereli?

Sadıkoğlu Ailesi, Trabzonlu Gemici Sadıkzade Ailesi‘nin devamıdır. Kemal Sadıkoğlu‘nun bir oğlu Savarona’nın sahibi olarak da tanınan, bir dönem Irak’ta kaçırılan Kahraman Sadıkoğlu‘dur. Diğer oğlu da Celal Levent Sadıkoğlu‘dur. Kardeşi Celal Bey de, Savarona’nın diğer ortağıdır.

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Ömer Sadıkoğlu Trabzon Of doğumlu. Ömer Sadıkoğlu, Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanıdır. Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sadıkoğlu‘nun kardeşidir.

Armatör Kahraman Sadıkoğlu kimdir?

Kahraman Sadıkoğlu Biyografisi Kahraman Sadıkoğlu, Karadeniz kökenli ünlü armatör Kemal bey ve Vuslat hanımın oğludur. … Sandan itibaren 84 adet batık gemiyi çıkararak Irak’ta 4 limanın açılmasını sağlayan armatör Kahraman Sadıkoğlu, Irak pazarında 5 yıl boyunca çalıştı.

Kahraman Sadıkoğlu kaç çocuğu var?

Kahraman Sadıkoğlu, Jülide Sadıkoğlu ile evli olup Kemal adında bir oğlu vardır.

Kahraman Sadıkoğlu ne iş yapar?

İş İnsanıKahraman Sadıkoğlu / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren … Vikipedi

Kahraman Sadıkoğlu nereli?

Aralık 2005’te Sadıkoğlu, Irak’ın liman kenti Umm Qasr’da 25 milyon ABD doları fidye talep eden teröristler tarafından kaçırıldı….

Kahraman Sadıkoğlu
Milliyet Türk
Meslek İş insanı

Kahraman Sadıkoğlu aslen nereli?

Aralık 2005’te Sadıkoğlu, Irak’ın liman kenti Umm Qasr’da 25 milyon ABD doları fidye talep eden teröristler tarafından kaçırıldı….

Kahraman Sadıkoğlu
Milliyet Türk
Meslek İş insanı