En iyi bebek bezi markası hangisi?

Türkiyenin en iyi bebek bezi markası hangisi?

En İyi Bebek Bezi Markaları Listesi

Sıra No Markalar Eniyiveucuz Puanı
1 Molfix 45.2
2 Sleepy 39.6
3 Prima 25.3
4 Baby Turco 13.6

•19 Şub 2021

Yeni doğan bebek için hangi bez alınmalı?

Özellikle yeni doğan bebeklerde cilt son derece hassas ve tahrişe meyillidir. Dokusu sert olan bez seçimi yapmak, olumsuz sonuçlar doğurabileceği için pamuklu ve yumuşak dokulu olmasına ekstra özen göstermelisiniz. Alacağınız bez, bebeğinizin vücuduna uyum sağlayarak boy ve kilo gibi özellikleri ile örtüşmelidir.

En ucuz bebek bezi hangi marka?

Piyasada bulunan bebek bezi markaları arasında en pahalı olanı Prima bebek bezi, en ucuz olanı ise Evy bebek bezidir. İçerisinde 100 adet bulunan Prima bebek bezi markası 165 TL’dir. İçerisinde 100 adet bulunan Evy bebek bezi ise 45 TL’dir.

Sleepy bebek bezi kaliteli mi?

Sleepy uygun fiyatlı olmasının yanı sıra çok kaliteli bir bebek bezi gerçekten. Saf su ile dokunmuş pamuk özelliği ve parfüm içermemesiyle bebeğim için rahatlıkla kullanıyorum. Çok memnunum ve herkese de tavsiye ederim. Ben Sleep bebek bezini yenidoğan bebeğim için kullanmaya başladım.

Bebek bezi küçük geldiği nasıl anlaşılır?

Yenidoğan bebeğinizin bel çevresinde ya da kalçasının kenarlarında kırmızı çizgiler oluşuyorsa kullandığınız bez küçük demektir. Hareket etmeye başladığında sürtünme izlerine bakın. Sürtünmeden kaynaklanan izler gözünüze çarptığında bir büyük bedene geçmenin vakti gelmiştir.

Baby Me bebek bezi kim üretiyor?

Baby&Me, Ebebek Mağazacılık A.Ş. adına muhtelif firmalar tarafından üretilen Bebek Bezi ve Bebek Bakım Ürünleri markasıdır.

Yeni doğan bebeklere kaç numara bez alınır?

Yenidoğan bebeğiniz 4 kilo ve üzeri dünyaya geldiyse 2 numara bebek bezi kullanmaya başlamalısınız. 2 numaradan da en fazla 5-6 paket alabilirsiniz. 3 numaradan ise en fazla 8 paket almalısınız çünkü meleğiniz 4. aydan sonra bile 4 numaralı bebek bezine geçebilir. Erkek bebekler 4 numaraya daha hızlı geçeceklerdir.

Onlem bebek bezi nasil?

Önlem Botanika ile bebeklerin hassas cildi hiçbir zararlı maddeye maruz kalmadan özenle korunur. Yumuşak ve pamuksu üst yüzeyi ile sıvıyı hızla emer ve sıvıyı bezin iç bölgesine eşit dağıtır. Mikro emici tanecikleriyle sıvıyı hapseder. Bebeğinizin cildinde uzun süre kuruluk sağlar.

Bebek bezi kaç lira?

Ürün markası, kalitesi, yaş aralığı, özellikleri, kumaş yapısı gibi farklı özelliklere göre bebek bezi fiyatları değişkenlik gösterebilir. Bebek bezi fiyatları 19,99 TL-194,99 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Bebek bezleri fiyatları ne kadar?

  • Molfix 4 Beden Maxi Ultra Avantaj Paketi 136’lı Bebek Bezi Bebek Bezi 199,50 TL1,47 TL/adetEn ucuz fiyat49 satıcıKarşılaştır Molfix 3D 4 Numara Maxi 174’lü Mega Avantaj Paket Bebek Bezi 279,00 TL1,60 TL/adetEn ucuz fiyat1 satıcı
  • Sleepy Natural 5 Numara Junior 192’li Ultra Fırsat Paketi Bebek Bezi 364,90 TL.

Sleepy hangi bezi iyi?

Sleepy bebek bezinin bir diğer olumlu yanı da Prima Pure fiyatına göre daha uygun fiyatlı olması. Yani hem içeriği temiz, sağlıklı hem de fiyatı uygun. Sleepy bebek bezi yorumlarıma gelince, açıkçası Sleepy‘nin dokusu Prima Pure kadar pamuksu değil. Pişik ve kızarıklık yapmadı, fakat sızdırma yapabiliyor.

Sleepy bebek bezi organik mi?

Sleepy bebek bezi, birçok ebeveyn tarafından en sık satın alınan ürünlerden biridir. Sleepy organik bebek bezi minik yavrularınızın hassas ve oldukça geçirgen cildine zarar vermez, bu nedenle aileler gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

2 numara bebek bezi ne zaman kullanılır?

Buna bağlı olarak “2 numara bebek bezi kaç aylıkken kullanılır?” sorusunun cevabı bebeğinizin kilosuna bağlıdır. Sağlıklı normal bir bebek 2-3 aylıkken 2 beden bebek bezi kullanabilir.

Bebek bezi numarası nasıl seçilir?

Bebek bezi tercihinizi yaparken bebeğinizin kilosunu göz önünde bulundurmalısınız. Bebek bezleri genellikle bebeğinizin kilosuna göre 1,2,3,4 ve 5 olarak numaralandırılmıştır. Bebeğinizin kilosuna uygun olan bebek bezini paketin üzerindeki açıklamalara bakarak da bulabilirsiniz.

E bebek sahibi kim?

Yeni bebeği olmuş bir baba olan Halil Erdoğmuş’un bebek bakımıyla ilgili bilgi edinme ihtiyacına istinaden kurduğu bebek.com, 2001 yılından itibaren anne-babalara ve anne baba adaylarına hizmet vermeye devam ediyor.