Wowwo faiz mi?

Wowwo nasıl bir sistem?

paytrust denilen ve ticari kredilerde aslında olan ancak bireysel risklerde ilk defa uygulanan bir risk sigorta sistemi sayesinde kartsız kefilsiz cartsız curtsuz taksitli alışveriş yapma imkanı veren bir internet sitesi.

Wowwo kime ait?

Yeşil Holding tarafından hayata geçirilen Wowwo, araç sahibi olmak isteyenleri finanse ediyor. 14.000’i aşkın araç portföyü ile Avrupa’nın en büyük araç stoğuna sahip olan sistem hâlihazırda 30 ilde binlerce üye galerisiyle hizmet ağını genişletiyor!

Wowwo Sil Taksit nedir?

SİL TAKSİTNedir? Wowwo‘ya yönlendirdiğiniz her müşteri için 1500 TL’lik ödemenizi “SİL TAKSİT” sistemi ile sildirebilirsiniz. “SİL TAKSİT“ten yararlanmak çok kolay. Wowwo‘yu dostlarınıza tavsiye etmeniz yeterli!

Wowwo hangi illerde var?

ADANA SHOWROOM

  • ADANA SHOWROOM. Oto Galericiler Sit. …
  • ANKARA – OTONOMİ SHOWROOM. Saracalar Mah. …
  • ANTALYA – KEPEZ SHOWROOM. Yenigün mah. …
  • BURSA – MERKEZ SHOWROOM. Alaaddin Bey Mah. …
  • DENİZLİ – OTONOMİ SHOWROOM. Denizli Otonomi Beylerbeyi mah. …
  • İSTANBUL – BAĞCILAR SHOWROOM. 100. …
  • İSTANBUL – KARTAL SHOWROOM. …
  • İSTANBUL – OTOPORT SHOWROOM.

Wowwo araç satılır mı?

Ayrıca Wowwo sadece araç almak değil, araç satmak konusunda da hizmet veriyor. Tüketici, aracını Wowwo‘ya satabiliyor. İkinci el araçlar Wowwo bünyesindeki showroomlarda ekspertizi yapılarak, piyasa değeri belirlendikten sonra nakit olarak satın alınıyor.

Senetle araba almak ne kadar guvenli?

Bir ürünün satışını senet ile yapmak yasal bir yöntemdir. Dolayısıyla senetle araba satışı yapan bir yerden araç satın almanın yasadışı bir işlem olmadığı bilinmelidir. Süreç tamamen yasalara uygun bir şekilde ilerlediği takdirde herhangi bir güvensiz durum da doğmaz.

Yeşil Holding sahibi kim?

Engin Yeşil: Yap-kirala dönemine geçtik! Son yıllarda gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Yeşil Holding, otomotiv ve enerji sektörlerindeki girişimlerine odaklandı. 1 milyar TL ciroya sahip Yeşil Holdingin yönetim kurulu başkanı Engin Yeşil, “İnşaatta sıkıntı olmasa ciroyu ikiye katlardık” diyor.

Otonakit nedir?

Çeşitli bankalar aracılığıyla ulaşabileceğiniz araç kredisi, uygun ödeme şartları ile araç sahibi olmak isteyen çok sayıda kişinin tercih ettiği bir kredi türüdür.

Taksitle araba alınır mı?

Otomobil almayı düşünenleri sevindiren gelişme! Taksitle otomobil satın alma imkanı getirildi. Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliği’ne göre daha önce taksitle araç satışı yapılamıyordu. Yapılan değişiklikle 60 aya kadar taksitle taşıt satın alınabilecek.

Taksitle araba almak güvenilir mi?

Olası bir anlaşmazlıkta sözleşmede yer alan hükümler geçerli olur. Bu nedenle senetli araç satış sözleşmesi yapılmalı ve sözleşme dikkatli bir şekilde okunduktan sonra imzalanmalıdır. Güvenilir bir ikinci el bayisinden, sözleşmeye bağlı bir şekilde senetli araç satın almak güvenlidir.

Senetle araba almak güvenli mi?

Senetle Araba Satışı Güvenilir mi? Bir ürünün satışını senet ile yapmak yasal bir yöntemdir. Dolayısıyla senetle araba satışı yapan bir yerden araç satın almanın yasadışı bir işlem olmadığı bilinmelidir. Süreç tamamen yasalara uygun bir şekilde ilerlediği takdirde herhangi bir güvensiz durum da doğmaz.

Ne kadar peşinatla hangi araba alınır?

Yani 40.000 TL’lik bir otomobil satın almak istiyorsanız yaklaşık 12.000 TL’lik bir peşinatınızın olması gerekir. 50.000 TL ve üzeri otomobiller için de ilk 50.000 TL’ye kadar kısmı için %30, kalan kısmı içinse %50 peşinat şartı var.

Hiç peşinatsız araba nasıl alınır?

PEŞİNATSIZ SENETLE ARABA NASIL ALINIR? Peşinatsız senetle araba almak için vadeli sistemler araç satış sistemi kuran kuruluşlara başvurmanız gerekmektedir. Banka kredisi kullanmadan senetli olarak işlem yapan bu kurumlar aracılığıyla dilediğiniz otomobile sahip olabilirsiniz.

Senetle araba almak mantıklı mı?

Galeride bulunan araçlar, sıfır araç olarak nitelendirilen türlerde olabilir. Bu sebeple birey, senet hükümlerine bağlı olmak koşuluyla; güvenilir aracılar yardımıyla sıfır araç sahibi olabilir. Genel olarak bu gibi durumlar söz konusuysa, senet kullanarak araba satın alma işlemi oldukça mantıklıdır.

Elden senetle araba alınır mı?

Kredi notunuz düşük, bankalar sizlere kredi sunmuyor ve araba alamıyorsanız çözümü basit. Senetli araba alarak taksitlerinizi galericilere elden ödeyerek satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Banka gibi kurumları araya sokmadan araba sahibi olmuş olursunuz.