Sanko Holding Ceo’su kimdir?

Sanko Genel Müdürü kim?

Sanko Holding

Ticari ismi Sanko Holding A.Ş.
Kurucu Sani Konukoğlu
Genel merkezi Gaziantep , Türkiye
Kilit kişiler Adil Sani Konukoğlu (Yönetim Kurulu Başkanı) Abdülkadir Konukoğlu (Onursal Başkan)
Sahibi Konukoğlu Ailesi

Abdurrahman Konukoğlu kimdir?

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı, 1948 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi. Anadolu sanayileşmesinin öncülerinden Sani Konukoğlu‘nun ilk çocuğudur. Küçük yaşlardan itibaren iş hayatına ilgi duydu. Çıraklıktan başlayıp, işletmenin her kademesinde görev yaparak iş tecrübesini kısa zamanda geliştirdi.

Sanko Park ın sahibi kim?

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortakligi olan Sanko Park Alisveris Merkezi, 2016 yili Agustos ayi itibariyle, Konukoglu ailesinin tüm hisseleri devralmasi ile Sanko Holding bünyesine geçmistir.

Sanko nasıl bir firma?

gaziantep te kurulmuş konukoğlu ailesine ait holding. dünyanın önde gelen iplik üreticisi. türkiye de iplik fiyatlarını belirleyen tekstil gücü. kimya, çimento, sağlık, eğitim, gıda, bilgisayar gibi alanlarda da büyük yatırımları vardır.

Sanko Konukoğlu kimdir?

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani KONUKOĞLU, 1961 yılında Gaziantep’te doğdu. 1980 yılında Gaziantep’te lise eğitimini, 1984’te ABD University of Denver’de İngilizce lisan eğitimini tamamladı. 1987 yılında Sanko Tekstil A.Ş. iplik tesislerinde çalışma hayatına başladı.

Cengiz Konukoglu kimdir?

1987 yılında Sanko Tekstil A.Ş. iplik tesislerinde çalışma hayatına başladı. 1992-2006 yılları arasında SANKO Holding’de CFO görevini üstlendi. 2006 yılından itibaren SANKO Holding’e bağlı Okul, Hastane, Çimento-Beton ve İplik-Havlu grup başkanlıklarını sürdürdü.

Gaziantep’in en zengini kim?

Gaziantep Merkezli Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 2 milyar dolarlık servetiyle ilk 10 isme girmeyi başardı. ABD merkezli Forbes dergisi, 2021 yılı dünyanın en zengin kişileri listesini açıkladı.

Gaziantep Konukoglu kim?

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 1961 yılında Gaziantep‘te doğdu. 1980 yılında Gaziantep‘te lise eğitimini, 1984’te ABD University of Denver’de İngilizce lisan eğitimini tamamladı. 1987 yılında Sanko Tekstil A.Ş. iplik tesislerinde çalışma hayatına başladı.

Konukoğlu Ailesi kaç kardeş?

Ayrılığın, kavganın hiç kimseye faydası yok. Bunun bilinciyle hareket ederek 8 kardeş, ağabeyimizin etrafında birleştik” diye konuştu.

Sanko firması ne iş yapar?

Başarılı yönetimi ile yurt ve dünya ölçeğindeki şirketleri bünyesinde bulunduran ve yaklaşık 14.000 kişinin istihdam edildiği bir kurum haline gelen SANKO Holding, günümüzde tekstilin yanı sıra, Enerji, İnşaat, Ambalaj, İş makinaları, AVM, Finans, Bilişim, Gıda, Sağlık ve Eğitim sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Sanko Vakfı ne kadar burs veriyor?

Sanko Vakfı: Sanko Vakfı yılda yaklaşık 1.500 öğrenciye burs veriyor. Burs vereceği öğrencilerde başarılı olma ve Gaziantep doğumlu olma şartı arayan vakıf, aylık 200 TL burs veriyor. Başvurular Ağustos ayı sonunda başlıyor ve başvuru formu vakıftan temin ediliyor.

Jülide Konukoğlu kimdir?

JÜLİDE KONUKOĞLU KİMDİR? 1970 Gaziantep-Nizip doğumlu. Gaziantep Genç İş Adamları Derneği Kadınlar Kurulu Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 19 yıldan beri Özel Sanko Okullarında Danışma Kurulu Başkanlığını yürütüyor. 3 yıl Gaziantep Kutnu Tanıtım Grubu Başkanlığını üstlendi.

Adil Sani Konukoglu kimdir?

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 1961 yılında Gaziantep’te doğdu. 1980 yılında Gaziantep’te lise eğitimini, 1984’te ABD University of Denver’de İngilizce lisan eğitimini tamamladı. 1987 yılında Sanko Tekstil A.Ş. iplik tesislerinde çalışma hayatına başladı.

Gaziantep’te kac holding var?

Gaziantepte ilk olarak 1996 yılında Sanko Holding ile başlayan süreçte bugün toplam 16 holding faaliyet gösteriyor. 2010 yılına kadar 6 olan holding sayısı özellikle 2010 – 2013 yılları arasında artıyor ve son 3 yılda 10 yeni holding kuruluyor.

Abdulkadir Konukoğlu türkiyenin kaçıncı zengini?

Ekonomist Dergisi Türkiye’nin en zengin ailelerini açıkladı. Listeye Konukoğlu Ailesi 3-4 milyar dolar serveti ile 18. sıradan girerken, Erdemoğlu Ailesi 1-1.5 milyar dolar ile 48. sıradan, Nakıboğlu Ailesi 500-750 milyon dolar serveti ile 93. sıradan girdi.