Sıfır Bir oyuncuları nereli?

Sıfır bir Oyuncular nereli?

Sıfır Bir ( 2016 )

  • Savaş Satış Savaş 1989 yılında İzmit’te dünyaya gelen Satış, aslen Urfalı olup çocukluğunu İstanbul, İzmir ve Ankara’da geçirmiştir. …
  • Cihangir Ceyhan. Cio. …
  • Özgür Meriç Özgür. …
  • Burak Şahin. Anafor. …
  • Kadri Beran Taşkın. Avukat Kenan. …
  • Kenan Doğan Ciniviz. Garip. …
  • Burak Şafak. Cabbar.
  • Nesih Turunç Nesih.

Sıfır bir Bilo kim?

Furkan Selahattin Konuş’un Sıfır Bir dizisinde oynadığı Bilo karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Sıfır bir garip kimdir?

Kenan Doğan Ciniviz’in Sıfır Bir dizisinde oynadığı Garip Ciniviz karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Sıfır bir Kimin hayatını anlatıyor?

Sıfır Bir, Adana’nın Hürriyet mahallesinde yaşayan Savaş, Cio ve Özgür adındaki üç gencin mahalledeki uyuşturucuya, diğer suçlara ve mafyaya savaş açmasını ve ettikleri mücadeleyi anlatır.

Cio özgür kardeş mi?

Savaş, Cio ve Özgür‘ün bir anlamda abisidir. Yaşadıkları mahallede yasadışı işlerle geçimini sağlayan birçok grup vardır. Ve tabii ki bunların aralarında da bir güç dengesi vardır. Gün gelecek ve bu denge de değişime uğrayacaktır.

Mehmet Elmas Kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1 Ocak 1965, İstanbul doğumlu. Tiyatro ile ortaokul döneminde tanıştı. Çocukluk yılları Çanakkale Biga’da geçen Mehmet Elmas baba tarafından aslen Balıkesir Gönen, anne tarafından ise Çanakkale Biga İlçesi İlyasalan köyündendir.

01 Savaş kimi canlandırıyor?

Senaryo yazarlığı eğitimi de alan oyuncu en son Ertuğrul 1980 adlı sinema filminde oynayan Savaş Satış, şimdilerde, BluTV ekranlarında yayınlanmakta olan Sıfır Bir Adana dizisinde Savaş karakterine hayat vermektedir. Savaş Satış, 1.75 metre boyunda, 79 kilo ve Balık burcudur.

Sıfır Bir nereden izlenir?

Yayınlandığı ilk platform olan Youtube’da izlenme rekorları kıran S1F1R B1R – B1R ZAMANLAR ADANA’DA, final sezonu ve tüm bölümleriyle şimdi sadece BluTV’de! Türkiye’nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R – B1R ZAMANLAR ADANA’DA, Adana’nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor.

Sıfır Bir garip ne oldu?

Adana’da otomobiliyle hemzemin geçitten geçmeye çalışırken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybeden Deniz Bezek’in, Blu TV’de yayınlanan ‘Sıfır Bir‘ dizisinde rol aldığı ortaya çıktı This is a modal window. Video için kaynak bulunamadı.

01 Adana Cabbar kimdir?

Burak Şafak 19 Şubat 1991’de Adana‘da dünyaya geldi. İlköğrenimini, Dervişler İlköğretim Okulunda, lise öğrenimi ise Enver Kurttepeliler lisesinde tamamladı.

Sıfır bir film nereden izlenir?

Sıfır Bir İzle – BluTV.

Mehmet Elmas ne zaman doğdu?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1 Ocak 1965, İstanbul doğumlu. Tiyatro ile ortaokul döneminde tanıştı. Çocukluk yılları Çanakkale Biga’da geçen Mehmet Elmas baba tarafından aslen Balıkesir Gönen, anne tarafından ise Çanakkale Biga İlçesi İlyasalan köyündendir.

Mehmet Elmas hangi dizilerde oynadı?

SeksenlerMehmet Elmas / TV şovları

Savaş Satış Hangi dizilerde oynadı?

Sıfır BirSavaş Satış / TV şovları

01 oyuncusu öldü mü?

‘Sıfır Bir’ oyuncusu Deniz Bezek kazada hayatını kaybettiAdana’da otomobiliyle hemzemin geçitten geçmeye çalışırken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybeden Deniz Bezek’in, Blu TV’de yayınlanan ‘Sıfır Bir’ dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.