Sıfır bir nereden izlenir forum?

Sıfır bir nereden izleyebilirim?

Yayınlandığı ilk platform olan Youtube’da izlenme rekorları kıran S1F1R B1R – B1R ZAMANLAR ADANA’DA, final sezonu ve tüm bölümleriyle şimdi sadece BluTV’de! Türkiye’nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R – B1R ZAMANLAR ADANA’DA, Adana’nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor.

Sıfır bir Adana kimi anlatıyor?

Sıfır Bir, Adana‘nın Hürriyet mahallesinde yaşayan Savaş, Cio ve Özgür adındaki üç gencin mahalledeki uyuşturucuya, diğer suçlara ve mafyaya savaş açmasını ve ettikleri mücadeleyi anlatır.

01 Adana nedir?

bir zamanlar adana‘da sloganıyla 1 haziran’da kendi youtube kanalı üzerinden yayınlanacak internet dizisi. facebook sayfasında yazan konu/hikaye şöyle: “adana‘da geçen bir çete hikayesi! adana – hürriyet mahallesi’nde yaşayan; yasadışı yollara bulaşıp, zamanla adana‘nın en güçlü çetesi olan bir grup gencin hikayesi.

Sıfır bir 3 sezon nasıl izlenir?

Sıfır Bir 3. Sezon Sadece BluTV’de İzle.

Sıfır bir hangi uygulamadan izleyebilirim?

Sıfır BirBir zamanlar Adana’da’ dizisinin yayınlandığı platform olan BluTV’ye, aylık 12,90 TL karşılığında üye olarak Sıfır BirBir zamanlar Adana’da’ dizisini izleyebilirsiniz.

BluTV’ye üye olmadan nasıl izlenir?

Üye değilseniz “BluTV Üyesi Değilim” seçeneğini seçip sonraki sayfada isim, e-posta ve parola girerek üyelik oluşturabilir ve BluTVyi kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken herhangi bir şekilde kredi kartı, banka kartı bilgisi girmenize gerek yok.

Melih konuş kaç yaşında?

3 Şubat 1996, İstanbul doğumlu.

Sıfır Bir Mahmut Kimdir?

Mustafa Yılmaz’ın Sıfır Bir dizisinde oynadığı Mahmut karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Sıfır bir Bilo kimdir?

Furkan Selahattin Konuş’un Sıfır Bir dizisinde oynadığı Bilo karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

01 Savaş kimi canlandırıyor?

Senaryo yazarlığı eğitimi de alan oyuncu en son Ertuğrul 1980 adlı sinema filminde oynayan Savaş Satış, şimdilerde, BluTV ekranlarında yayınlanmakta olan Sıfır Bir Adana dizisinde Savaş karakterine hayat vermektedir. Savaş Satış, 1.75 metre boyunda, 79 kilo ve Balık burcudur.

Sıfır bir 3 sezon 2 bölüm nereden izlenir?

Bölüm Fragmanı Yayındadır. 3. Sezon 2. Bölüm ise 17 Kasım Cuma Günü BluTv’de sizlerle…

Sıfır bir 4 sezon nasıl izlenir?

Sıfır Bir 4. Sezon Sadece BluTV’de İzle.

01 Adana 1 bölüm kaç dakika?

Dizinin ilk bölümünün 15 dakika olması, diziye şans verme adına önemli bir unsur. S1F1R B1R’in, izlenme sayısı ve yarattığı etkileşime baktığımızda da gerçekten ilgili bir kitle tarafından takip edildiğini anlayabiliyoruz.

BluTV kaç TL?

Türkiye’de oluşturulacak BluTV üyelikleri için; BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 29,90 TL, Apple uygulama içi ödeme seçeneği kullanılarak yapılan ödemelerde ise 29,99 TL‘dir. BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 190,80 TL‘dir.

BluTV nasıl bedava izlenir?

Öncelikle BluTV‘nin web sitesine giriyorsunuz. Ardından üst taraftaki ‘Hemen Ücretsiz İzle’ yazan butona tıklıyorsunuz. Dilerseniz, sol taraftaki ‘Yılbaşında Ücretsiz İzle’ yazan yere de basabilirsiniz. Karşınıza çıkan ekranda Ad Soyad, E-posta Adresi ve Parola kısımlarını doldurarak BluTV üyeliği açıyorsunuz.