Mustafa Yılmaz 01 kimdir?

Sıfır bir mahmut kim?

Mustafa Yılmaz’ın Sıfır Bir dizisinde oynadığı Mahmut karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Sıfır bir Bilo kimdir?

Furkan Selahattin Konuş’un Sıfır Bir dizisinde oynadığı Bilo karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

01 Mahmut nereli?

Mahmut 2 Ağustos 1696 yılında Edirne’de dünyaya gözlerini açmıştır. Babası II. Mustafa, annesi ise Saliha Valide Sultan’dır.

EPDK Başkanı nereli?

Mustafa Yılmaz, 1966 yılında Gaziantep Nizip’te doğdu. Nizip’teki ortaöğreniminin ardından 1984-1988 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamladı. 1989 yılında İstanbul’da serbest avukatlığa başladı. 1993-2004 yılları arasında enerji sektöründe avukat olarak çalıştı.

Mehmet Elmas Kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1 Ocak 1965, İstanbul doğumlu. Tiyatro ile ortaokul döneminde tanıştı. Çocukluk yılları Çanakkale Biga’da geçen Mehmet Elmas baba tarafından aslen Balıkesir Gönen, anne tarafından ise Çanakkale Biga İlçesi İlyasalan köyündendir.

CIO özgür kardeş mi?

Savaş, Cio ve Özgür‘ün bir anlamda abisidir. Yaşadıkları mahallede yasadışı işlerle geçimini sağlayan birçok grup vardır. Ve tabii ki bunların aralarında da bir güç dengesi vardır. Gün gelecek ve bu denge de değişime uğrayacaktır.

01 Savaş kimi canlandırıyor?

Senaryo yazarlığı eğitimi de alan oyuncu en son Ertuğrul 1980 adlı sinema filminde oynayan Savaş Satış, şimdilerde, BluTV ekranlarında yayınlanmakta olan Sıfır Bir Adana dizisinde Savaş karakterine hayat vermektedir. Savaş Satış, 1.75 metre boyunda, 79 kilo ve Balık burcudur.

Sıfır Bir Osman kim?

Gökhan Aslan’ın Sıfır Bir dizisinde oynadığı Osman karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Başak şehirli Mahmut nereli?

Mahmut Tekdemir (20 Ocak 1988; Çermik, Diyarbakır) Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir‘de forma giymektedir.

01 Adana Cabbar kimdir?

Burak Şafak 19 Şubat 1991’de Adana‘da dünyaya geldi. İlköğrenimini, Dervişler İlköğretim Okulunda, lise öğrenimi ise Enver Kurttepeliler lisesinde tamamladı.

EPDK Başkanını kim atar?

Kurul; biri Başkan, biri İkinci Başkan olmak üzere yedi üyeden oluşmaktadır. Cumhurbaşkanı, atamayla birlikte Kurul Başkanını ve İkinci Başkanı görevlendirmektedir.

EPDK Kurul üyeleri kimlerdir?

  • Ahmet Çağrı ÇİÇEK. KURUL ÜYESİ
  • İbrahim TAN. KURUL ÜYESİ
  • Dr. Erdoğan TOZAN. KURUL ÜYESİ
  • Dr. Muhammed Mustafa İZGEÇ KURUL ÜYESİ
  • Mehmet Uğur DİLİPAK. KURUL ÜYESİ

Mehmet Elmas 01 kimdir?

Rap / Hiphop şarkıcısı, Oyuncu, Müzisyen Müzisyen, rap yorumcusu, sinema ve dizi film oyuncusu. 30 Mart 1997,Viranşehir / Şanlıurfa doğumlu. 14 Aralık 2014 tarihinden beri evlidir. … Sıfır Bir dizisi ile tanındı. 2020’de Sokağın Çocukları dizisinde Rıdvan karakterini canlandırdı.

Mehmet Elmas ne zaman doğdu?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1 Ocak 1965, İstanbul doğumlu. Tiyatro ile ortaokul döneminde tanıştı. Çocukluk yılları Çanakkale Biga’da geçen Mehmet Elmas baba tarafından aslen Balıkesir Gönen, anne tarafından ise Çanakkale Biga İlçesi İlyasalan köyündendir.

01 Adana yönetmeni kim?

??_?/01? Sıfır Bir (S1 F1R B1R olarak stilize edilir), BluTV’de yayınlanan, Kadri Beran Taşkın’ın yönettiği, Adana‘da çekilmiş polisiye ve suç türündeki Türk yapımı internet dizisi.