Bir Zamanlar Çukurova Kahya Saniye neden ayrıldı?

Saniye niye diziden ayrıldı?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakteri ile dikkat çeken Selin Yeninci’nin dizide olmaması sonrası seyirci Bir Zamanlar Çukurova Saniye neden yok, çıktı mı, öldü mü? sorularına yanıt aradı. Oyuncu yayımlanan 120. bölümünde geçirdiği kaza sonrası ölerek kadrodan ayrıldı.

Gülten neden diziden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten rolünü canlandıran Selin Genç, yayımlanan 120. bölümde trafik kazası ardından hayatını kaybederek diziden ayrıldı.

Çukurova Saniye niye öldü?

Saniye, 120. yeni bölümde arabanın çarpması sonucu yaralandı. Olayın ardından Saniye‘nin yaşayıp yaşamadığı merak konusuydu. Yayımlanan yeni bölüm fragmanında hem Saniye hem de Gülten’in cenazesi ekrana geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da Saniye niye yok?

SANİYE‘NİN VEDASI! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye, Gafur’un eşi olarak yer alıyor. Karaktere ise Selin Yeninci can veriyor. Saniye, 120. yeni bölümde arabanın çarpması sonucu yaralandı.

Gülten diziden ayrılıyor mu?

GÜLTEN‘İN VEDASI HERKESİ GÖZYAŞLARINA BOĞACAK! Selin Genç, ATV’nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Gülten karakterine hayat veriyor. Gülten, 120. bölümde kaza geçirerek hayatını kaybetti. Saniye ile birlikte cenazesi düzenlenen Gülten, diziden 120. bölümde ayrılmış oldu.