Sıfır bir özgür ve Cio kardeş mı?

Sıfır bir CIO ve Özgür neden ayrıldı?

özgür meriç ile birlikte sıfır bir dizisinden ayrılmıştır. sebebi savaş satış ile ters düşmeleriymiş. zaten birbirlerine sosyal medyadan sürekli laf sokuyorlarmış. ayrıca savaş’ı sosyal medyadaki arkadaş listelerinden de çıkarmışlar. . iyi magazin oldu.

Sıfır 1 nasıl izleyebilirim?

Yayınlandığı ilk platform olan Youtube’da izlenme rekorları kıran S1F1R B1R – B1R ZAMANLAR ADANA’DA, final sezonu ve tüm bölümleriyle şimdi sadece BluTV’de! Türkiye’nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R – B1R ZAMANLAR ADANA’DA, Adana’nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor.

Sıfır bir kim yazdı?

Sıfır Bir
Format İnternet dizisi
Tür Polisiye, suç
Senarist ??_?/01?
Yönetmen Kadri Beran Taşkın

01 Adana nedir?

bir zamanlar adana‘da sloganıyla 1 haziran’da kendi youtube kanalı üzerinden yayınlanacak internet dizisi. facebook sayfasında yazan konu/hikaye şöyle: “adana‘da geçen bir çete hikayesi! adana – hürriyet mahallesi’nde yaşayan; yasadışı yollara bulaşıp, zamanla adana‘nın en güçlü çetesi olan bir grup gencin hikayesi.

01 oyuncusu öldü mü?

‘Sıfır Bir’ oyuncusu Deniz Bezek kazada hayatını kaybettiAdana’da otomobiliyle hemzemin geçitten geçmeye çalışırken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybeden Deniz Bezek’in, Blu TV’de yayınlanan ‘Sıfır Bir’ dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.

Ceyhancihangir evli mi?

Fatma Ceylan ile evli olan Cihangir Ceylan, eşini ilk kez paylaştı. Cihangir Ceylan kimdir: ihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da doğmuştur.

01 filmi nereden izleyebilirim?

Sıfır Bir İzle – BluTV.

01 Adana 1 bölüm kaç dakika?

Dizinin ilk bölümünün 15 dakika olması, diziye şans verme adına önemli bir unsur. S1F1R B1R’in, izlenme sayısı ve yarattığı etkileşime baktığımızda da gerçekten ilgili bir kitle tarafından takip edildiğini anlayabiliyoruz.

Sıfır Bir Bilo kimdir?

Furkan Selahattin Konuş’un Sıfır Bir dizisinde oynadığı Bilo karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Sıfır Bir yönetmen kimdir?

Kadri Beran TaşkınSıfır Bir / Yönetmeni

Sıfır bir Bilo kimdir?

Furkan Selahattin Konuş’un Sıfır Bir dizisinde oynadığı Bilo karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

01 Savaş kimi canlandırıyor?

Senaryo yazarlığı eğitimi de alan oyuncu en son Ertuğrul 1980 adlı sinema filminde oynayan Savaş Satış, şimdilerde, BluTV ekranlarında yayınlanmakta olan Sıfır Bir Adana dizisinde Savaş karakterine hayat vermektedir. Savaş Satış, 1.75 metre boyunda, 79 kilo ve Balık burcudur.

01 Azad öldü mü?

Adana’da otomobiliyle hemzemin geçitten geçmeye çalışırken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybeden Deniz Bezek’in, Blu TV’de yayınlanan ‘Sıfır Bir’ dizisinde rol aldığı ortaya çıktı

Sıfır bir garip kim?

Kenan Doğan Ciniviz’in Sıfır Bir dizisinde oynadığı Garip Ciniviz karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Cihangir Ceyhan ne mezunu?

Ailenin en küçük çocuğu olan Ceyhan, baba tarafından aslen Elazığlı, anne tarafından Diyarbakırlıdır. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Cihangir Ceyhan, iki buçuk yıl İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana’ya dönmüştür.