TFF Temsilciler Kurulu Başkanı kim?

TFF Temsilciler Kurulu Başkanı emniyet müdür?

Trabzon merkezli yürütülen 450 milyon liralık kripto para operasyonunda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu Başkanvekili olan ikinci sınıf emniyet müdürü Kerim Altıay savcılık talimatıyla gözaltına alındı.

Temsilciler Kurulu ne işe yarar?

(1) TK; temsilcilerle ilgili talimatları uygulamak, TFF tarafından organizasyonu yapılan veya izin verilen tüm müsabakalara Yönetim Kurulu tarafından verilen yetki çerçevesinde temsilci atamalarını yapmak, bunlarla ilgili raporlar ile belgeleri incelemek, vb. konuları görüşmek üzere toplantılar yapar.

TFF Mehmet Baykan kimdir?

Mehmet Baykan, 2012 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kurulan Sportif Değerlendirme ve Geliştirme Kurulu Başkanlığı görevine atandı. 9 Eylül 2011 tarihinden itibaren Spor Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Baykan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

TFF delegeleri kimler?

TFF, bugün itibariyle de delegelere genel kurul çağrısını yaptı….

  • Adnan Polat.
  • Mehmet Helvacı
  • Yiğit Şardan.
  • Mümtaz Tahincioğlu.
  • Murat Yalçındağ
  • Tunca Hazinedaroğlu.
  • Haldun Üstünel.
  • Adnan Sezgin. Fenerbahçe.

Kadir Kardaş kimdir?

Kadir Kardaş, 11.11.1971 Ankara doğumludur. TED Ankara Koleji ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Daha önce Birleşmiş Milletler Kalkınma Programları’nda finans ve yönetim sorumlusu olarak çalışmıştır. Kardaş kurulduğu günden bu yana Digiturk bünyesinde çalışmaktadır.

Kerim altıay kimdir?

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen “saadet zinciri” yapısıyla kripto para dolandırıcılığı yapan kişilere yönelik soruşturma nedeniyle gözaltına alınan TFF Temsilciler Kurulu Başkanı olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Kerim Altıay serbest bırakıldı.

Kerim altıay kimdir TFF?

Kerim Altıay, Türkiye Futbol Federasyonu’nda Temsilciler Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu. Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Altıay, TFF‘deki görevinden istifa etti. Kerim Altıay‘ın yerine kimin geleceği henüz belli olmadı. Kerim Altıy aynı zamanda 2. sınıf emniyet müdürüdür.

Heyeti Temsiliye neyi temsil eder?

İlk olarak Erzurum Kongresi delegeleri arasından doğu illerini temsil etmek ve kongrenin kararlarını uygulamak üzere seçilen 9 kişilik kurula Sivas Kongresi’nden sonra tüm yurdu temsil etmek görevini verilmiş ve üye sayısı 16 kişiye çıkarılmıştır.

Toplu Yapı Temsilciler Kurulu kimlerden oluşur?

Yönetim plânında başka türlü düzenlenmemişse, toplu yapı temsilciler kurulu, blok yapılarda her blokta bulunan bağımsız bölüm maliklerince seçilen blok yöneticileri ve blok niteliğinde olmayan yapıların bağımsız bölüm maliklerince seçilen temsilcilerden oluşur.

Mehmet Baykan ne iş yapar?

Spor Yöneticisi, Genel Müdür, Bürokrat Spor yöneticisi, bürokrat, genel müdür. 1964 yılında Konya’da doğdu. İ ilk spor yöneticiliğine 1988 yılında Konya Taşkentspor Kulübünde başladı.

Mehmet Baykan hangi takımı tutuyor?

12 Eylül öncesi lise öğrenciliği sırasında Akıncılar hareketi ve Milli Türk Talebe Birliği(MTTB) içerisinde çalışmaları oldu. 2007 Seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Fenerbahçe taraftarıdır.

TFF yönetim kurulu kimler?

  • Mete Düren.
  • Ensar Saral.
  • Şahin Kartal.
  • İbrahim Şahinkaya.
  • Kamuran Yazıcı
  • Mustafa Bozbağ
  • Fatih Maden.
  • Mehmet Serdar Binnet.

TFF tahkim Kurulu üyeleri kimler?

5894 Sayılı Türkiye Futbol Federasyonu Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun uyarınca Tahkim Kurulu, bağımsız ve tarafsız bir zorunlu tahkim merciidir….

ASIL ÜYELER
BAŞKAN Prof. Dr. MURAT BALCI
BAŞKAN VEKİLİ Prof. Dr. EMİNE YAZICIOĞLU
RAPORTÖR ÜYE Av. OSMAN BATURHAN DURSUN
ÜYE Av. HÜSEYİN HALUK SONSUZ

Özcan Şepik kimdir?

Halen görevde olan Kadir Kardaş’ın yerine adı geçen isimse Özcan Şepik. Şepik, TFF için zaten yabancı bir isim değil. Daha önce genel sekreter vekilliği de yapan Şepik, halihazırda TFF Futbol Hizmetlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalışıyor.

TFF var Koordinatörü kimdir?

Barış Şimşek VAR Koordinatörü oldu – Hakemler Detay Sayfası TFF. Süper Lig hakemliğini bırakan Barış Şimşek, Merkez Hakem Kurulu VAR Koordinatörlüğü ve Hakem İşleri Müdürlüğü görevlerine getirildi. Barış Şimşek, yeni görevlerine 11 Şubat Pazartesi günü başlayacak.