Hades rolünü kim oynuyor?

Selena’daki Hades kim?

2006 yılında “Selena” adlı bilim kurgu ve komedi türü televizyon dizisinde Sinan Çalışkanoğlu Hades karakterini canlandırırkenSinem Kobal da Selana rolünde oynamıştır.

Hades hangi dizilerde oynadı?

Sinan Çalışkanoğlu oynadığı diziler

  • En Son Babalar Duyar (Konuk Oyuncu Ev Kiralayan) 2004.
  • Sırlar Dünyası 2002.
  • Bir İstanbul Masalı (Konuk Oyuncu) 2003.
  • Hayat Bilgisi (Atacan) 2003.
  • Görünmez Adam (Kıl Hakkı) 2004.
  • Ters Köşe 2005.
  • Davetsiz Misafir (Megapiksel Yüksel) 2005.
  • Selena (Hades) 2006 – 2009.

Hades kac yasinda?

Sinan Çalışkanoğlu, 26 Ocak 1978 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı.

Selena’daki Hades kaç yaşında?

Selena“adlı bilim kurgu ve komedi türü televizyon dizisinde Hades karakteri ile dikkat çeken Sinan Çalışkanoğlu’nun özel hayatı yeniden gündeme geldi. Peki, Sinan Çalışkanoğlu kimdir, kaç yaşında? Sinan Çalışkanoğlu, 26 Ocak 1978 tarihinde İstanbul’da doğdu. Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi.

Selena 2 Hades kim?

Yeni Hades karakterini canlandıran oyuncu ise Cenk Tunalı’dır.

Selenanın rahatsızlığı ne?

Selena Gomez, lupus hastalığı yüzünden böbrek sorunları yaşamış ve bir böbreği iflas etmişti. Güzel yıldız, 2017 yılında arkadaşı Francia Raisa’nın verdiği böbrek kendisine nakledilerek hayata dönmüştü.

Hades Kim ile evlidir?

Hades
Ebeveynler Kronos ve Rhea
Kardeşler Poseidon, Zeus, Hera, Hestia ve Demeter
Eşi Persephone

Sinan Çalışkanoğlu eşi kim?

Çiğdem Şene. 2018
Tuğba Sarıünale. 2013–2015Yeşim Ceren Bozoğlue. 2007–2010
Sinan Çalışkanoğlu/Eşi

Hades ne anlama gelir?

Hades (Antik Yunanca: Ἅιδης/ᾍδης), Yunan mitolojisinde ölülere hükmeden yeraltı tanrısıdır. Zeus, yeryüzünün hâkimiyetini kardeşleri arasında paylaşırken Zeus’a gökyüzü, Poseidon’a denizler ve Hades‘e yeraltı düşer. O artık ölüler ülkesi tanrısıdır; ancak kötü değildir.

Çalışkanoğlu kaç yaşında?

44 yaşında (26 Ocak 1978)Sinan Çalışkanoğlu / Yaş

Selena Dizisi Ütopya nerede çekiliyor?

Selena dizisi, hatırla sevgili, geniş aile, ezel, bez bebek, kavak yelleri gibi daha pek çok diziye ev sahipliği yapan istanbul semtlerinden sarıyer’de çekilmiştir. günümüzde sarıyer semti, adeta bir set platosu haline gelmiştir.

Selenanın sonu nasıl bitti?

Selin, Leyla ve Nazlı, anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybederler ve hayatları alt üst olur. Üç küçük kız annelerinden kalan üç beş parça eşya ve bir sandık dolusu hatıra defteri ile birlikte amcalarının yanına yerleşirler.

Selena Gomez cilt kanser mi?

Selena Gomez, lupus hastalığının yan etkilerinden dolayı dünya turnesini iptal ettiğini açıkladı. Daily Mail’in haberine göre Selena, lupusa bağlı panik atak ve depresyonla mücadele ediyor. 24 yaşındaki şarkıcı bir yıl önce kronik hastalığı sebebiyle kemoterapi gördüğünü açıklamıştı.

Hadesin çocuğu var mı?

Kaçırılıp Persephone orada, Hades’in sunduğu nardan biraz yedikten sonra, “ölüler ülkesinde bir şey yiyenlerin yeryüzüne çıkma hakları bulunmamaktadır” kuralı nedeniyle, ölüler ülkesinde kalmak zorunda kalmıştır. Hades’in eşi ve ölüler ülkesinin tanrıçası olmuştur fakat doğan hiçbir çocuğu Hades‘ten değildir.

Su tanrısının adı nedir?

Poseidon (Denizlerin tanrısı) = Antik Yunan mitolojisinde denizler, depremler ve atlar tanrısı olarak bilinen Poseidon, diğer iki büyük Yunan tanrısı Zeus ve Hades’in kardeşidir. Poseidon hırs ve gücü temsil eder.