Şanışer kimdir hayatı biyografisi otobiyografisi?

Şanışer nasıl ünlü oldu?

4. 2008 yılında Miller Music Factory adlı yarışmada Ludovico adlı parçasıyla birinci olan Şanışer, Türkçe Rap camiasında tanınmaya başladı. 5. 2012 yılında Rafet El Roman ile şarkı çıkaran Şanışer artık çoğu kişi tarafından tanınıyordu.

Şanışer yaş kaç?

34 yaşında (9 Kasım 1987)Şanışer / Yaş

Şanışer nerede yaşıyor?

1987 yılında dünyaya gelen Rapçi Şanışer, İstanbul doğumludur. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini İstanbul’da tamamlamış ardından Antalya’ya yerleşmiştir.

Şanışer Hangi üniversite mezunu?

Muğla Sıtkı Koçman ÜniversitesiŞanışer / EğitimMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, 3 Temmuz 1992 tarihinde 3837 sayılı kanun ile Muğla’da kurulmuş olan devlet üniversitesidir. Vikipedi

Sokrat St kaç yaşında?

32 yaşında (30 Haziran 1989)Sokrat St / Yaş

Şehinşah kaç yaşında?

35 yaşında (27 Aralık 1986)Şehinşah / Yaş

Ceza yaşı kaç?

45 yaşında (31 Aralık 1976)Ceza / Yaş

Sarp Palaur nerede oturuyor?

Rap dünyasında Şanışer ismiyle tanınan Sarp Palaur, 1987 yılında dünyaya geldi. Aslen İzmirlidir. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Antalya’ya yerleşti. 2005 senesinde Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünü kazandı.

Sokrat St nerede yaşıyor?

Trabzon, TürkiyeSokrat St / Doğum yeri

Şanışer ne okudu?

Hayatı İlk ve orta öğretimini İstanbul’da tamamlayan Şanışer, 2005 yılında Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne başladı.

Şanışer adı ne?

Sarp PalaurŞanışer / Tam adı

Sokrat St rapçi mi?

Ülkemizde en çok dinlenen rapçilerden biri olan başarılı rapçi Sokrat St kimdir? Asıl adı Samet Gönüllü, 30 Haziran 1989 Trabzon doğumlu rap sanatçısıdır. … Bir süre Rap ve Rock müzik vokalistliği yapan Sokrat St önceleri hobi olarak gördüğü işi öğrenerek, rap müzik dünyasında ön plana çıkmayı başarır.

Sokrat St adı ne?

1989 doğumlu,asıl adı samet gönüllü olup üniversite yıllarıma renk katan rap sanatçısı.

Şehinşah Atlas yıkılmaz kaç yaşında?

Şehinşah‘ın asıl adı Ufuk Yıkılmaz‘dır. Yıkılmaz 1986 yılında dünyaya gelmiştir.

Şehinşah kaç yaşında Rapa başladı?

Şahların şahı, en büyük hükümdar anlamına gelen Şehinşah adı ile tanınan Ufuk Yıkılmaz, 1986 yılında Erzincan, Kemah ilçesinde dünyaya geldi. Oğlak burcu olan rapçi, 9 yaşındayken rap müzik ile tanıştı. 1998 yılında ise ilk demosu ile profesyonel rap müzik hayatına adım attı.