TFF final maçı hangi kanalda?

TFF lig maçları hangi kanalda?

TFF 1. Lig maçları herhangi bir değişiklik olmadığı taktirde TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Altay maçı saat kaçta hangi kanalda?

ALTAY – YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Altay – Yeni Malatyaspor maçı 12 Mart Cumartesi günü saat 16:00’da beIN SPORTS 2’de canlı yayınlanacak.

Altay Spor maçı hangi kanalda?

Altay‘ın sahasında Konyaspor’u konuk edeceği maç bugün saat 16.00’da başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 🔸Altay, Konyaspor ile oynadığı son 3 karşılaşmanın hiçbirinde galibiyet alamadı. 🔸Altay kendi evinde oynadığı son 3 maçta mağlup oldu.

Altınordu Maci Hangi Kanalda?

Denizlispor – Altınordu maçı 16 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’de başlayacak ve TRT AVAZ’dan canlı yayınlanacak.

Lig maçları hangi kanalda 2021?

2021-2022 sezonu Süper Lig Maçları, Digiturk platformunda yayın yapan beIN Sports kanalları üzerinden futbolseverlerle buluşacak. Şifreli yayın yapan beIN Sports’ta sezonluk Süper Lig paketi, ayda 64 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Saran Holding hangi kanal?

S Sport, Saran Holding‘in D-Smart platformuna özel olarak yayın yapan Spor Smart 2 (O dönemki adı Smart Spor 2) kanalını satın almasıyla 18 Mart 2017 tarihinde ismini değiştirerek kurmuş olduğu kanaldır.

Beşiktaş Altay maçı hangi kanalda?

BeşiktaşAltay maçı 19 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar gün boyu fotomac.com.tr’de yer alacak. Beşiktaş, evinde oynadığı 41 maçta rakibine büyük üstünlük kurdu.

Altay Trabzon maçı hangi statta?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında lider Trabzonspor, bugün Altay‘a konuk olacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadı‘nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Altay Rize maçı hangi kanalda?

Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan AltayRizespor karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlancak.

Trabzon Giresun maçı ne zaman?

TrabzonsporGiresunspor maçı 19 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’de beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar fotomac.com.tr’de yer alacak. İki takım arasında Trabzon‘da oynanan 3 maçta bordo-mavililer rakibine yenilmedi. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Altınordu Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Adanaspor ile Altınordu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.

Altay Altınordu maçı hangi kanalda?

AltınorduAltay maçı 26 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00’de TRT Spor’da canlı yayınlanacak. KASA DOLACAK! TFF 1’inci Lig’den Süper Lig’e yükselecek 3’üncü ve son takımın belli olacağı Play-Off finalinde mutlu sona ulaşacak İzmir ekibi, sportif başarının yanı sıra büyük bir gelirin de sahibi olacak.

2021 2022 Lig maçları hangi kanalda?

Şuan için resmi bir açıklama ve yayın akışı programı açıklamamasına rağmen bu diyalog 2021-2022 sezonunda da TFF 1. Lig maçlarının TRT kanallarından şifresiz yayınlanacağını gösteriyor. Ayrıca yayıncı kuruluş beİN SPORTS’den de maçlar yayınlanacak.

Süper Lig hangi kanalda yayınlanacak 2022?

Beşiktaş – Başakşehir maçı, 7 Mart 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak ve Vodafone Park Stadı’nda oynanacak. Hakem Erkan Özdamar tarafından yönetilecek maç, beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Sadettin Saran Dortmund yüzde kaç?

Fenerbahçe eski yöneticisi Sadettin Saran, Almanya’nın köklü kulübü Borussia Dortmund‘un yüzde beş hissesini alarak üçüncü büyük ortağı oldu.