Altay Altınordu final maci ne zaman?

TFF final maçı hangi kanalda?

Lig’den Süper Lig’e yükselecek 3. takımın belli olacağı play-off finalinde iki İzmir temsilcisi Altınordu ile Altay, bugün İstanbul’da karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Final karşılaşması beIN Sports ve TRT Spor’dan yayınlanacak.

Altay maçı saat kaçta hangi kanalda?

ALTAY – YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? Altay – Yeni Malatyaspor maçı 12 Mart Cumartesi günü saat 16:00’da beIN SPORTS 2’de canlı yayınlanacak.

TFF finali nerede?

Peki, Süper Kupa finali ne zaman? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2021 Süper Kupa maçının 5 Ocak 2022 Çarşamba günü Katar’da oynanacağını açıkladı.

Altay Spor maçı hangi kanalda?

Altay‘ın sahasında Konyaspor’u konuk edeceği maç bugün saat 16.00’da başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 🔸Altay, Konyaspor ile oynadığı son 3 karşılaşmanın hiçbirinde galibiyet alamadı. 🔸Altay kendi evinde oynadığı son 3 maçta mağlup oldu.

TFF lig maçları hangi kanalda?

TFF 1. Lig maçları herhangi bir değişiklik olmadığı taktirde TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

2 Lig play-off final maçı hangi kanalda?

Misli.com 2. Lig playoff finalinde iki köklü kulüp Kocaelispor ile Sakaryaspor arasında oynanacak maç, 28 Mayıs Cuma saat 20.00’de D-Smart’tan canlı yayınlanacak. TFF 1. Lig‘e yükselecek son takım D-Smart ekranlarında belli olacak.

Beşiktaş Altay maçı hangi kanalda?

BeşiktaşAltay maçı 19 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar gün boyu fotomac.com.tr’de yer alacak. Beşiktaş, evinde oynadığı 41 maçta rakibine büyük üstünlük kurdu.

Altay Trabzon maçı hangi statta?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında lider Trabzonspor, bugün Altay‘a konuk olacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadı‘nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası final maçı nerede oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası finali 18 Mayıs’ta İzmir’de oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası‘nda Antalyaspor ile Beşiktaş arasındaki final maçı, 18 Mayıs’ta İzmir’de Gürsel Aksel Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak.

2022 Süper Kupa Finali nerede oynanacak?

Federasyonun resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa 2021 maçı, 5 Ocak 2022 Çarşamba günü Katar’da oynanacak.

Altay Rize maçı hangi kanalda?

ALTAYRİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan AltayRizespor karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlancak.

Trabzon Giresun maçı ne zaman?

TrabzonsporGiresunspor maçı 19 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’de beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar fotomac.com.tr’de yer alacak. İki takım arasında Trabzon‘da oynanan 3 maçta bordo-mavililer rakibine yenilmedi. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Lig maçları hangi kanalda 2021?

2021-2022 sezonu Süper Lig Maçları, Digiturk platformunda yayın yapan beIN Sports kanalları üzerinden futbolseverlerle buluşacak. Şifreli yayın yapan beIN Sports’ta sezonluk Süper Lig paketi, ayda 64 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Saran Holding hangi kanal?

Saddettin Saran‘ın sahibi olduğu Saran Holding bünyesinde spor severlerin yakından takip ettiği 3 kanal yer alıyor. S Sport, S Sport2 ve S Sport Plus + kanallarında her gün spor müsabakaları yer alıyor.

2. Lig play-off maçları hangi kanalda?

TRT Spor, TFF 2.Lig PlayOff Çeyrek Final Maçlarından 3 Tanesini Yayınlayacak.