01 Savaş kimi canlandırıyor?

Sıfır 1 savaş kimi canlandırıyor?

Senaryo yazarlığı eğitimi de alan oyuncu en son Ertuğrul 1980 adlı sinema filminde oynayan Savaş Satış, şimdilerde, BluTV ekranlarında yayınlanmakta olan Sıfır Bir Adana dizisinde Savaş karakterine hayat vermektedir. Savaş Satış, 1.75 metre boyunda, 79 kilo ve Balık burcudur.

Sıfır bir Oyuncuları kimi canlandırıyor?

Oyuncu kadrosu ve karakterler

Oyuncu fatih yeni Karakter muzo Bölüm 3.4. sezon
Burak Şahin Anafor 41 Bölüm
Bertan Uçar Berto 42 Bölüm
Cengizhan Yurdutek Cengo 37 Bölüm
Burak Akyüz Burak 37 Bölüm

Özgür ve CIO neden diziden ayrıldı?

özgür meriç ile birlikte sıfır bir dizisinden ayrılmıştır. sebebi savaş satış ile ters düşmeleriymiş. zaten birbirlerine sosyal medyadan sürekli laf sokuyorlarmış. ayrıca savaş’ı sosyal medyadaki arkadaş listelerinden de çıkarmışlar. . iyi magazin oldu.

Sıfır bir nereden izlenir?

Yayınlandığı ilk platform olan Youtube’da izlenme rekorları kıran S1F1R B1R – B1R ZAMANLAR ADANA’DA, final sezonu ve tüm bölümleriyle şimdi sadece BluTV’de! Türkiye’nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R – B1R ZAMANLAR ADANA’DA, Adana’nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor.

01 Adana savaş kimdir?

şu aralar youtube’da yayınlanan sıfır bir isimli güzel dizide oynayan ve ilerde de daha fazla ünleneceğinden emin olduğum yetenekli oyuncu. çok kaliteli bir oyuncu olduğunu düşündürdü sıfır bir dizisindeki başrolüyle. 1989 izmit doğumlu aslen de urfalı bir elemanmış, üniversitede adana‘daymış. rolünü pek iyi yapmakta.

01 oyuncusu öldü mü?

‘Sıfır Bir’ oyuncusu Deniz Bezek kazada hayatını kaybettiAdana’da otomobiliyle hemzemin geçitten geçmeye çalışırken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybeden Deniz Bezek’in, Blu TV’de yayınlanan ‘Sıfır Bir’ dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.

Sıfır bir Seyfi kim?

Murat Tatlı’nın Sıfır Bir dizisinde oynadığı Seyfi Karataş / Gündüz karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Sıfır 1 Azad Kimdir?

Rap / Hiphop şarkıcısı, Oyuncu, Müzisyen Müzisyen, rap yorumcusu, sinema ve dizi film oyuncusu. 30 Mart 1997,Viranşehir / Şanlıurfa doğumlu. 14 Aralık 2014 tarihinden beri evlidir. Adana’da yaşıyor. 2019’dan itibaren dizi film ve sinema filmi projelerinde yer almaktadır. Sıfır Bir dizisi ile tanındı.

Sıfır bir özgür ve CIO kardeş mı?

Özet ve Detaylar Savaş, Cio ve Özgür‘ün bir anlamda abisidir. Yaşadıkları mahallede yasadışı işlerle geçimini sağlayan birçok grup vardır. Ve tabii ki bunların aralarında da bir güç dengesi vardır. Gün gelecek ve bu denge de değişime uğrayacaktır.

Ceyhancihangir evli mi?

Fatma Ceylan ile evli olan Cihangir Ceylan, eşini ilk kez paylaştı. Cihangir Ceylan kimdir: ihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da doğmuştur.

Sıfır bir 3 sezon nereden izlenir?

Sıfır Bir 3. Sezon Sadece BluTV’de İzle.

01 Adana 1 bölüm kaç dakika?

Dizinin ilk bölümünün 15 dakika olması, diziye şans verme adına önemli bir unsur.

Cihangir Ceyhan kimdir hayatı?

Hayatı 6 Şubat 1989 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Ailenin en küçük çocuğu olan Ceyhan, baba tarafından aslen Elazığlı, anne tarafından Diyarbakırlıdır. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Cihangir Ceyhan, iki buçuk yıl İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.

Sıfır Bir savaş aslen nereli?

çok kaliteli bir oyuncu olduğunu düşündürdü sıfır bir dizisindeki başrolüyle. 1989 izmit doğumlu aslen de urfalı bir elemanmış, üniversitede adana’daymış. rolünü pek iyi yapmakta.

01 Azad öldü mü?

Adana’da otomobiliyle hemzemin geçitten geçmeye çalışırken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybeden Deniz Bezek’in, Blu TV’de yayınlanan ‘Sıfır Bir’ dizisinde rol aldığı ortaya çıktı