Selena’daki Hades’in ismi ne?

Selena ikinci Hades kim?

Yeni Hades karakterini canlandıran oyuncu ise Cenk Tunalı’dır.

Hades’in gerçek adı ne?

Karakter Oyuncu Canlandırdığı Yıllar
Leyla Aykar Gizem Güven 2006-2009
Nazlı Aykar Dilara Kurtulmuş 2006-2009
Hades Sinan Çalışkanoğlu 2006-2009
Ekrem Aykar Hakan Altıner 2006-2009

•6 Ara 2018

Selena Erdem kim?

Selena dizisinde Leyla’nın sevgilisi Erdem rolünü canlandırmıştı Onur Demirol.

Hades karakteri kimdir?

Sinan Çalışkanoğlu, tiyatro oyunlarının yanı sıra birçok reklam filmi ile sinema ve dizi filmlerde de rol aldı 2006 yılında “Selena” adlı bilim kurgu ve komedi türü televizyon dizisinde Hades karakterini canlandırdı.

Selena 1 Hades kim?

Sinan Çalışkanoğlu (d. 26 Ocak 1978, İstanbul), sinema, tiyatro, reklam ve dizi oyuncusu. … Birçok tiyatro oyununda, dizide, sinema filminde ve reklamda oynamıştır. Atv’de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobal’ın oynadığı Selena adlı bir komedi dizisinde Hades adlı bir karakteri oynamıştır.

Selena Dizisi Ütopya nerede çekiliyor?

Selena dizisi, hatırla sevgili, geniş aile, ezel, bez bebek, kavak yelleri gibi daha pek çok diziye ev sahipliği yapan istanbul semtlerinden sarıyer’de çekilmiştir. günümüzde sarıyer semti, adeta bir set platosu haline gelmiştir.

Selenanın rahatsızlığı ne?

Selena Gomez, lupus hastalığı yüzünden böbrek sorunları yaşamış ve bir böbreği iflas etmişti. Güzel yıldız, 2017 yılında arkadaşı Francia Raisa’nın verdiği böbrek kendisine nakledilerek hayata dönmüştü.

Ütopya çekimleri nerede yapılıyor?

Programa ilk Popstar yarışmasından birinci çıkan Abidin’in de katılmasıyla iyice hareketlenen Ütopya için Polonezköy’de büyük bir alan adete yeniden inşa edildi. 15 yarışmacının yeni hayatlar kurması için uygun hale getirilen alan, internet üzerinden 7 gün 24 saat kesintisiz izlenebiliyor.

Selena Erdem kaç yaşında?

1989 Tunceli doğumlu olan Demirol’un oyunculuk macerası üniversite yıllarında tiyatro kulübünde yer almasıyla başladı.

Selena Atacan kimdir?

Dizinin dengeleri değiştiren karakterlerinden Atacan‘ı oynayan kişi Kerem Kobal’ın ta kendisiydi. ‘Selena‘nın ana karakterlerinden Selin’in sevgilisi Atacan, bir dönem dizide hayli önemli bir yer tutuyordu. Kerem Kobal da yaşı uygun olduğu düşünülerek diziye dahil edildi ve birkaç bölüm de olsa diziyi aldı götürdü.

Hades Kim ile evlidir?

Hades
Ebeveynler Kronos ve Rhea
Kardeşler Poseidon, Zeus, Hera, Hestia ve Demeter
Eşi Persephone

Hades hangi dizilerde oynadı?

Sinan Çalışkanoğlu oynadığı diziler

  • En Son Babalar Duyar (Konuk Oyuncu Ev Kiralayan) 2004.
  • Sırlar Dünyası 2002.
  • Bir İstanbul Masalı (Konuk Oyuncu) 2003.
  • Hayat Bilgisi (Atacan) 2003.
  • Görünmez Adam (Kıl Hakkı) 2004.
  • Ters Köşe 2005.
  • Davetsiz Misafir (Megapiksel Yüksel) 2005.
  • Selena (Hades) 2006 – 2009.

Selenanın sonu nasıl bitti?

Selin, Leyla ve Nazlı, anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybederler ve hayatları alt üst olur. Üç küçük kız annelerinden kalan üç beş parça eşya ve bir sandık dolusu hatıra defteri ile birlikte amcalarının yanına yerleşirler.

Selenanın çekildiği okul nerede?

selenadaki çocuk karakterlerin okuduğu kolej. eskiden sarıyer acarlar koleji, şimdilerde sarıyer doğa koleji olan okul binasının selena‘daki adı.

Selena Gomez cilt kanser mi?

Genç yıldızın böbreğinin bu kadar erken iflas etmesinin nedeni ise lupus hastalığı idi. Kronik bir hastalık olan lupus, Gomez‘in iç organlarını da etkilemiş ve böbrekleri iflas etmişti. Hangi ülkede ne kadar Türk var?