Selena kaç dizide oynadı?

Selena hangi filmlerde oynamıştır?

Sinem Kobal

  • Yüz Yüze.
  • Gönül İşleri. 2014. Sevda.
  • İstanbul’un Kızları 2013.
  • Küçük Sırlar. 2010.
  • Sen Harikasın. 2008. Konuk Oyuncu.
  • Arka Sokaklar. 2006. Komiser Muavini.
  • Nefes Nefese 2005. 2005. Aslıgül.
  • Hürrem Sultan. 2003. Ayşe.

Sinem Kobal Dadıda oynadı mı?

Sinem Kobal‘ın Dormen Tiyatrosu’nda başlayan oyunculuk kariyeri, henüz 13 yaşındayken kadrosuna katıldığı Dadı adlı diziyle profesyonel bir boyut kazandı.2000–2003 yılları arasında gösterimde olan Dadı’nın kadrosunda, Sinem Kobal‘ın yanı sıra Kenan Işık, Haldun Dormen ve Gülben Ergen gibi başarılı oyuncular yer …

Sinem Kobal kaç kardeştir?

Kerem KobalSinem Kobal / Kardeşleri

Selena Ozan Hangi dizilerde oynadı?

SelenaOzan / TV dizisi

Selena Dadı dizisinde oynadı mı?

Sinem Kobal’ın Dormen Tiyatrosu’nda başlayan oyunculuk kariyeri, henüz 13 yaşındayken kadrosuna katıldığı Dadı adlı diziyle profesyonel bir boyut kazandı.2000–2003 yılları arasında gösterimde olan Dadı‘nın kadrosunda, Sinem Kobal’ın yanı sıra Kenan Işık, Haldun Dormen ve Gülben Ergen gibi başarılı oyuncular yer …

Sinem Kobal Arda Turan kaç yıl sevgili kaldı?

İkilinin Sinem Kobal‘ın cipinde çekilen fotoğrafı, en çok da Kobal‘ın 6 yıllık birliktelikten sonra ayrıldığı Arda Turan‘ı şoke etti.

Sinem Kobal nasıl doğurdu?

Nicedir doğum pozlarıyla gündeme gelen Sinem Kabal, geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde suda doğum yaparak bir kız bebek dünyaya getirdi. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, ilk çocuklarına “Lalin” ismini verdi.

Lalin ne zaman doğdu?

22 Ekim 2020 yılında da kızları Lalin dünyaya geldi.

Sinem Kobal Arda Turan kaç yıldır?

İkilinin Sinem Kobal‘ın cipinde çekilen fotoğrafı, en çok da Kobal‘ın 6 yıllık birliktelikten sonra ayrıldığı Arda Turan‘ı şoke etti.

Selena dizisi Ozan Kimdir?

Serkan Şenalp kimdir? Serkan Şenalp, 6 Ocak 1986 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. … 2006 yılında senaryo ekibinde Gani Müjde olan “Selena” adlı fantastik kurgu ve komedi türü televizyon dizisinde Serkan Şenalp Ozan Peçenek karakterini canlandırırken, başrol Selena‘yı Sinem Kobal canlandırdı.

Selena Erdem kim?

Selena dizisinde Leyla’nın sevgilisi Erdem rolünü canlandırmıştı Onur Demirol.

Dadı Ömer kimdir?

Dadı dizisi yayınlandığı dönem ekranlarda fırtınalar gibi esmişti. Dizide zengin iş adamı Ömer Giritli’nin (Kenan Işık) çocuklarına bakıcı tutmasıyla olaylar gelişmeye başlamıştı. Bakıcı ise Melek rolüne hayat veren, oynadığı karakterle o döneme damga vuran Gülben Ergen’di.

Dadı daki Dilara kim?

Sinem Kobal (Dilara Giritli)

Arda Turan Sinem Kobal kiminle aldattı?

İşte gerçek..! Sinem Kobal‘ın yalanladığı aşk doğru çıktı! Arda Turan’ın yakın arkadaşı Cansın Hacısoyu; kardeşi Muratcan ile Sinem

Arda ile Berkay arasında ne oldu?

Arda Turan’ın, Emirgan’daki bir mekanda Berkay‘ın eşi Özlem Şahin’i taciz ettiği ve bunun üzerine Berkay ile kavga ettiği iddia edilmişti. Sonrasında Arda Turan, Berkay‘ın burnunu kırmıştı. Turan’ın, popçunun tedavi gördüğü hastaneye silahla gidip ateş etme görüntüsü ekranlara yansımıştı.