Yataşın sahibi nereli?

Yataşın patronu kim?

Türkiye’nin en çok satan yatak markası Yataş’ın sahibi Yavuz Altop, markanın doğuşundan bugünlere kadar olan başarı hikayesini Patron Katı’na anlattı.

Yataş hangi gruba ait?

Yataş, ya da eski adıyla Süntaş A.Ş. 1976 yılında kurulan bir yapay sünger ve mobilya üretim firmasıdır….Yataş

Tip Anonim şirket
Sahibi Öztaşkın Ailesi: ,6 Bostancı Otelcilik ve Turizm: %5,65 Diğer: !,15 Halka açık: W,6
Çalışan sayısı 1.952 (2019)

Enza kime ait?

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, Yataş Grup, 40’ıncı yılında yeni mağaza açılışlarına devam ediyor. Kırıkhan’ın en büyük mobilya mağazalarından biri olan Enza Home, ilçenin girişinde işlek bir noktada yer alıyor.

Enza Home kaç yılında kuruldu?

1976Yataş / Kuruluş

Nuri Öztaşkın nereli?

17 Mayıs 1964 yılında Kayseri’de doğan Hacı Nuri ÖZTAŞKIN, ilk, orta ve lise öğrenimini Kayseri TED Kolejinde tamamlamıştır. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Öztaşkın, Çalışma hayatına 1988 tarihinde Yataş Grup A.Ş.

En iyi yatak markası hangisi?

Türkiye’deki en iyi yatak markalarından biri olan Yataş Bedding kullandığı teknolojiler ile kullanıcılara büyük bir konfor sağlamaktadır. Kullanan birçok kişi 2021 en iyi yatak markası olarak Yataş Bedding’i gösterir.

Hacı Nuri Öztaşkın kimdir?

Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. Ayrıca 2013 yılından bu yana Yataş Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevini üstlenen Nuri ÖZTAŞKIN, 2016 yılından bu yana Yataş Grup CEO görevini yürütmektedir. 2017-2018 yılları arasında MOSDER Başkanlığını da yapmış olan Nuri ÖZTAŞKIN, evli ve iki çocuk sahibidir.

Yataş Genel Müdürü kim?

Şirket açıklamasına göre, mobilya ve yatak sektöründe 40 yıldır faaliyet gösteren Yataş Grup’un yeni Genel Müdürü Nevzat Yıldız oldu.

Yavuz Altop kimdir?

Sanayici, Milletvekili, İktisatçı, İş Adamı, Siyasetçi İktisatçı, sanayici, iş adamı, YATAŞ San A.Ş.’nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı. 1939 yılında Kayseri’de doğdu. Baba adı Bilal, anne adı Hatice.

Enza Home ve Yataş aynı mı?

Enza Home bir Yataş Grup mobilya, yatak ve ev tekstili konsept markasıdır.

Hangi marka yatağı tavsiye edersiniz?

En İyi Yatak Markaları

  • Hibboux.
  • SUI SLEEP.
  • WellMatt.
  • Fillego.
  • Bucca.

En sert yatak hangisi?

Buna göre 1 en yumuşak yatakları 10 ise en sert yatakları ifade ederler ancak tercih edilme sıklığına bağlı olarak piyasada 3’ten başlayan yumuşak yataklar daha çok bulunmaktadır. 7 ve üzerinde yer alan yataklar ise sert yatak olarak ifade edilirler.

Yılmaz Öztaşkın kaç yaşında?

1936 yılında Kayseri’de doğan Yılmaz Öztaşkın, Kayseri Lisesi’ni bitirdikten sonra 1952 yılında ticarete atıldı.

Nevzat Yıldız Yataş kimdir?

Nevzat Yıldız, 2001’de başladığı Doğtaş Mobilya AŞ’de çeşitli departmanlarda yer aldıktan sonra 2006-2011 yılları arasında Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. Yıldız, 2011-2012 yılları arasında ise Teleset Mobilya’da Pazarlama – Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

Enza Home Genel Müdürü kim?

2015 yılı İSO 500 listesinde halka açık şirketler arasında en hızlı yükseliş kaydeden şirket olan Yataş Grup’ta, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak çalışan Nevzat Yıldız, Enza Home ve Yataş Bedding markalarının yurt içi ve yurt dışında son yıllardaki hızlı yükselişinin mimarları arasında yer alıyor.