STFA Holding sahibi kimdir?

STFA Yatırım Holding kimin?

STFA Yatırım Holding A.Ş. STFA Grubu, Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulmuş bir inşaat şirketidir. STFA Grubu esas olarak Türkiye’de, Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde faaliyetlerine devam etmektedir.

Sezai Taşkent kimdir?

Sezai Taşkent, STFA Grubu Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürüyor. 1967 Londra doğumlu. Aiglon College (İsviçre) ve University College London (UCL) üniversitelerinde İktisat okudu.

Sezai Türkeş kimdir?

İTÜ Mezunları Derneği’nin kurucu Başkanı olan Sn.Sezai Türkeş Mayıs,1989 – Kasım,1989 dönemleri arasında başkanlık yapmıştır. 1908 yılında Kıbrıs’da doğmuştur.

STFA Holding battı mı?

STFA Holding ve STFA İnşaat, mahkemeye başvurarak 4 yıl önce alınan iflasın ertelenmesi kararlarını kaldırttı. Böylece STFA, Türkiye’de iflas erteleme kararını kaldıran ilk büyük grup oldu.

STFA Genel müdür?

Recep Cimen – Genel MüdürSTFA İnşaat Grubu | LinkedIn.

Cüneyt Divriş kimdir?

Halen, STFA Grubunun çeşitli şirketlerinde Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yürütmektedir. 2002 yılında kurucuları arasında olduğu IMDER – Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği’nin 2010 – 2014 yılları arasında başkanlığını yürütmüştür.

Tomris Taşkent kimdir?

Tomris Taşkent, 1938 yılında kurulan STFA Grubu’nun ortaklarından olan Sezai Türkeş’in kızıdır. 2010’da sermaye artırımları ile birlikte STFA’nın yüzde 74.43’lük hissesi Sezai Türkeş’in kızı Tomris Taşkent‘in olmuştu. STFA Grubu, Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulmuş bir inşaat şirketidir.

Mine Kalpakçıoğlu kaç yaşında?

48 yaşındaki reklamcı Mine Kalpakçıoğlu, Bodrum’da tatil yapıyor. Orta yaşın tüm güzelliğini üzerinde barındıran Kalpakçıoğlu, ilerleyen yaşına rağmen hâlâ formunu koruyor.

Sezai Türkeş yaşıyor mu?

03.09.1998 tarihinde rahatsızlanarak İstanbul’da vefat etmiştir.

Eser Tümen kimdir?

Eser Tümen. 17 Mart 1945 yılında doğdu. 1967 yılında İTÜ’den inşaat yüksek mühendisi olarak mezun olan Tümen, 1980 yılında ortağı olduğu STFA Grubu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı da bir süre yönetti.

Mavi Göcek şirketi kimin?

Cumhuriyet’ten Hazal Ocak, “Göcek Limanını 42 milyon liraya Nur Çetin Taşkent’in sahibi olduğu Mavi Göcek isimli şirket aldı” diye yazdı.

Mine Kalpakçıoğlu kimle evli?

Mine Kalpakçıoğlu Sezai Taşkent’ten olan oğlu Kaan ile birlikte yaşadığı Kandilli sırtlarındaki dört katlı vilasının kapılarını Instyle Home’a açtı.

Mine Kalpakçıoğlu ne iş yapıyor?

Reklamcı Kalpakçıoğlu özel izinler alarak Beylerbeyi Sarayı, Şakirin Camisi ve Ayasofya’yı kapatıp yabancı yönetmenlerle reklam çekimleri gerçekleştirdi Mine Kalpakçıoğlu 23 yıllık meslek hayatında dünya televizyonlarında oynayan birçok reklam filmi çekti. Bunlarla da defalarca ödüle layık görüldü

Sezai Türkeş ne zaman öldü?

03.09.1998 tarihinde rahatsızlanarak İstanbul’da vefat etmiştir.

Sezai Türkeş kaç yaşında öldü?

Sezai Türkeş-Fevzi Akkaya (STFA) Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Türkeş, kalbine yenik düşerek 90 yaşında vefat etti.