Türkiye Kupası eşleşmeleri kimler?

Ziraat Türkiye Kupası kimler eşleşti?

Ziraat Türkiye Kupası‘nda eşleşmeler belli oldu

  • Trabzonspor – FTA Antalyaspor.
  • Sivasspor – Fatih Karagümrük.
  • Beşiktaş – Yukatel Kayserispor.
  • Alanyaspor – Gaziantep FK.
  • MUHTEMEL YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Türkiye Kupası Çeyrek Final Kuraları Çekildi mi?

Mart ayı başında ve tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası‘nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Kurada ayrıca muhtemel yarı final eşleşmelerinin kuraları da çekildi. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi gerçekleştirildi.

Kura çekimi ne zaman Türkiye Kupası?

Ziraat Türkiye Kupası‘nda çeyrek ve yarı final eşleşmelerinin kura çekimi bugün (10 Şubat 2022 Cuma) İstanbul‘da gerçekleştirilecek.

Türkiye Kupası kura çekildi mi?

DUVAR – Ziraat Türkiye Kupası‘nda dün oynanan maçlarla birlikte son 16 turu tamamlandı ve çeyrek finalistler belli oldu. Turu geçen 8 takımın katıldığı kura çekimiyle çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belirleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş kiminle eşleşti?

Fenerbahçe, Afyonspor ile, Beşiktaş, Altay ile, Galatasaray, Denizlispor ile, Trabzonspor ise Boluspor ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın rakibi kim?

Tek maç eleme usulüne göre, seri başı takımların sahasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu müsabakaları 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde oynanacak. Kupada Galatasaray’ın rakibi Denizlispor, Fenerbahçe’nin rakibi AFJET Afyonspor, Beşiktaşın rakibi Altay, Trabzonspor’un rakibi ise Boluspor oldu.

Ziraat Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri ne zaman?

Çeyrek final müsabakaları 1, 2 ve 3 Mart’ta, Yarı Final 1. maçları 19, 20 veya 21 Nisan, Yarı Final 2. maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Kuraları belli oldu mu?

Ziraat Türkiye Kupası için kura çekimi gerçekleştirildi ve çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Kura çekiminde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Düşmez, “132 takımla başladığımız bu macera 8 takıma kadar geldi. 124 tane maçı idrak ettik. 7 maçımız kaldı.

ZTK 2022 Son 16 Kura Çekimi Ne Zaman?

Turnuva takvimi

Aşama Kura çekim tarihi Maç tarihleri
Son 16 turu 14 Ocak 2022 8-10 Şubat 2022
Çeyrek final 11 Şubat 2022 1-3 Mart 2022
Yarı final 1. Maçlar:19-21 Nisan 2022 2. Maçlar:10-12 Mayıs 2022
Final Yok 26 Mayıs 2022

ZTK 5 tur kura çekimi ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası‘nda 5. tur kura çekimi 3 Aralık Cuma gerçekleştirilecek. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak kura çekimi, saat 11.30’da başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası Kura Çekimi Ne Zaman 2021?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak kura çekimi, 2 Aralık Cuma günü saat 11.30’da başlayacak. Kura çekimi A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası son 8 Kura Çekimi Ne Zaman?

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi 11 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 14.30’da yapılacak kura çekimi A Spor’dan canlı yayınlanacak.

Ziraat Kupası’nda Beşiktaş’ın rakibi kim?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 30 Aralık Perşembe günü Altay’ı konuk edecek. Vodafone Park’taki karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Statü gereği tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada rakibine üstünlük kuracak ekip, son 16 turuna yükselecek.

Süper Kupa Beşiktaş’ın rakibi kim?

2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa 2021 maçı, 5 Ocak 2022 Çarşamba günü Katar’da oynanacak.

Beşiktaş kupada kimle karşılaşıyor?

Ziraat Türkiye Kupası haberleri: Beşiktaş kupada Kayserispor’u konuk edecek – Fotomaç