Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası kimle eşleşti?

Ziraat Türkiye Kupası kimler eşleşti?

Ziraat Türkiye Kupası‘nda eşleşmeler belli oldu

  • Trabzonspor – FTA Antalyaspor.
  • Sivasspor – Fatih Karagümrük.
  • Beşiktaş – Yukatel Kayserispor.
  • Alanyaspor – Gaziantep FK.
  • MUHTEMEL YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Fenerbahçe’nin kupadaki rakibi kim?

Fenerbahçemizin Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turundaki rakibi; Yukatel Kayserispor – Fenerbahçe Spor Kulübü

Ziraat Türkiye Kupası’nda eşleşmeler belli oldu mu?

Türkiye Kupasında yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Trabzonspor – Antalyaspor eşleşmesinin galibi, Beşiktaş – Kayserispor eşleşmesinin kazananıyla yarı finalde karşılaşacak. Alanyaspor – Gaziantep eşleşmesinin galibi ise Sivasspor – Fatih Karagümrük eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2022 Son 16 Kura Çekimi Ne Zaman?

Ziraat Türkiye Kupası‘nda çeyrek ve yarı final eşleşmelerinin kura çekimi bugün 14.30’da İstanbul‘da yapılacak.

Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş kiminle eşleşti?

Fenerbahçe, Afyonspor ile, Beşiktaş, Altay ile, Galatasaray, Denizlispor ile, Trabzonspor ise Boluspor ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın rakibi kim?

Tek maç eleme usulüne göre, seri başı takımların sahasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu müsabakaları 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde oynanacak. Kupada Galatasaray’ın rakibi Denizlispor, Fenerbahçe’nin rakibi AFJET Afyonspor, Beşiktaşın rakibi Altay, Trabzonspor’un rakibi ise Boluspor oldu.

Fenerbahçe Ziraat kupasından elendi mi?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası‘nda Kayserispor’a 90+3’te yediği golle elendi. 10 kişi Kayserispor’un golünü eski Fenerbahçeli Ramazan Civelek kaydetti. Son dakika haberi! Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda ağırladığı Yukatel Kayserispor’a 1-0 yenilerek elendi.

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupasında kimle eşleşti?

Kura çekimi Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turu eşlemeleri belli oldu. Buna göre Beşiktaş ile Göztepe eşleşmesi olurken, Fenerbahçe‘nin rakibi Yukatel Kayserispor ile oldu. Trabzonspor ise kurada Altaş Denizlispor ile eşleşti.

Türkiye çeyrek final maçı ne zaman?

Büyük heyecan, A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN? Çeyrek final müsabakaları 1, 2 ve 3 Mart’ta, Yarı Final 1. maçları 19, 20 veya 21 Nisan, Yarı Final 2. maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş ile Göztepe 10 Şubat 2022 Perşembe günü saat 20.30’da oynanacak. Karşılaşma ASpor’dan naklen yayınlanacak.

Ziraat Kura Çekimi Ne Zaman Son 16?

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi 11 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 14.30’da yapılacak kura çekimi A Spor’dan canlı yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Kura Çekimi Ne Zaman 2022?

Ziraat Türkiye Kupası‘nda çeyrek ve yarı final eşleşmelerinin kura çekimi bugün (10 Şubat 2022 Cuma) İstanbul‘da gerçekleştirilecek. Turkuvaz Medya Merkezi’ndeki kura çekimi, saat 14.30’da başlayacak.

Ziraat Kupası’nda Beşiktaş’ın rakibi kim?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 30 Aralık Perşembe günü Altay’ı konuk edecek. Vodafone Park’taki karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Statü gereği tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada rakibine üstünlük kuracak ekip, son 16 turuna yükselecek.

Süper Kupa Beşiktaş’ın rakibi kim?

2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa 2021 maçı, 5 Ocak 2022 Çarşamba günü Katar’da oynanacak.

Beşiktaş kupada kimle karşılaşıyor?

Ziraat Türkiye Kupası haberleri: Beşiktaş kupada Kayserispor’u konuk edecek – Fotomaç